vineri, 10 mai 2013

Ce (mi-)am mai cumparat

Pentru ca se apropie ziua mea  de nastere,mi-am permis sa ma rasfat mai mult decat de obicei.Asa ca in ultimele iesiri la cumparaturi am adunat cateva lucrusoare pe care am vrut sa vi le arat si voua.Nu o sa va vorbesc despre fiecare in parte,in primul rand pentru ca pe multe dintre ele nu le-am incercat si in al doilea rand mi-ar lua o vesnicie.Imi place mie sa fac postari lungi si sa detaliez despre un produs,dar nici chiar asa.:)) In schimb,pe masura ce o sa le folosesc,o sa le fac si review-uri unora dintre ele.


Nu stiu daca v-am mai spus,dar eu nu ma pot abtine din cumparat oje!Mi se mai intampla sa ies cu gandul de a cumpara apa sau paine si sa ma intorc cu 5 oje.E boala incurabila. :)) Pe acestea le-am gasit reduse la 1.29 de euro fiecare,unele fac parte din colectii si editii limitate mai vechi.Dar pe mine nu ma deranjeaza chestia asta,ba din contra,ma bucur ca le-am cumparat mai ieftin! :D Printre ojele de la essence se afla si o "intrusa",cea de la NYC,si ea la acelasi pret.

 
Alte oje!!!Da,cu siguranta am o problema. :)) Acestea sunt de la Primark si mi-au placut mult,in special cele cu slipici din a doua cutiuta.Si uite asa colectia mea de oje creste pe zi ce trece,momentan din ea fac parte aproximativ 150 de surate. :D
 
 
Am tot citit si auzit ca mastile de la Montagne Jeunesse ar fi foarte bune asa ca mi-am luat 3 pentru fata si una pentru par.Cand o sa le folosesc,nu am idee!Nu prea am rabdare sa stau 15 minute sa-si faca "efectul" masca dar o sa fac tot posibilul. :D
 
 
Cum am obiceiul sa ma las "prostita" de ambalajele frumos colorate ,nu am putut iesi cu mana goala din H&M si mi-am luat un gloss,un balsam de buze si doua oje.Lacul cu sclipici este,cu siguranta,cel mai frumos pe care il am.O sa ii fac un review si o sa va arat si swatch-uri,sper sa pot (sur)prinde cat mai bine reflexiile fulgisorilor.
 
 
Parfumul CK IN2U si gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher sunt doua dintre prefereatele mele,si cum le-am gasit pe ambele la pret redus nu am stat prea mult pe ganduri si mi le-am cumparat.
 
 
De la essence mi-am mai luat setul cu 3 mini-glossuri,un fard quattro(si el redus la 1,29 euro),lip cream-ul(caruia ii tot dadeam tarcoale de cand a aparut),primer-ul pentru pigmenti si o pudra iluminatoare.Pentru ca imi place foarte mult rimelul Colossal,mi-am luat si varianta waterproof.Sper sa nu ma dezamageasca si sa fie la fel de bun ca si "fratele" sau.La KIKO am intrat pentru ca am vazut ojele la reducere,dar de data asta m-am abtinut sa-mi cumpar vreuna,desi tentatia a fost mare.Insa tot n-am iesit cu mana goala,mi-am luat un top-coat mascara pentru volum,despre care am citit pareri pozitive.Il tot "pandesc" de ceva timp si am asteptat sa fie redus,dar cum nu am prins niciodata momentul am zis sa mi-l cumpar totusi,ca nici nu are un pret exagerat.(aproximativ 8 euro).
 
Cam asta e,dragelor.Astea-s cadourile cumparate de mine pentru mine. :D Bine ca este doar o data pe an ziua mea,ca altfel nu as rata ocazia de a-mi satisface "mici" capricii,uit si de criza si de mama crizei.:))
 
Va pup.
 
 
 


21 de comentarii:

  1. Cum ai cumparat produsele de la Primark ? Din cate stiu nu sunt de gasit in Romania .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca,Primark nu este inca in Romania,dar cum am mai mentionat si in alte postari,eu nu locuiesc in tara momentan. :)

      O zi frumoasa! Te pup. :*

      Ștergere
  2. Ce de bunatatii!!
    Acel lip balm arata genial <3

    As aprecia daca te-ai abona la blogul meu: http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alisa,nu stiu la ce te referi prin abonare.Deja te urmaresc prin GFC. :)

      :*:*

      Ștergere
  3. Waaw, sunt curioasă cam câţi bani ai dat pe ele. :))) Eu am folosit măştile acelea, chiar mi'e dor de ele pentru că în Brăila nu prea se găsesc, sunt bunicele. Să le foloseşti cu plăcere, sunt foarte frumoase toate! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu stiu nici eu exact,oricum suficient cat sa nu ma mai apropii o buna perioada de timp de vreun magazin de cosmetice.;)) Multumesc mult.Pupici. :*:*:*:*

      Ștergere
  4. o- hooo , o groazaaa de nuante frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  5. Woooow, ce de bunatati ti-ai cumparat...se vede ca urmeaza o ocazie speciala.
    Eu recunosc ca am reusit sa nu cad in " boala" de a avea multe oje, pentru ca prefer sa merg la salon, insa cele cu sclipici mi-au facut cu ochiul.
    Am tot vazut masti din acelea de fata , insa pe mine ambalajul nu ma tenteaza. In schimb ma tenteaza ambalajul lip balmului din H&M.
    Gelul de dus cu cafea este unul dintre cele 2 preferate ale mele( celelat este cel cu migdale verzi).
    Cat despre rimel, al meu e pe duca si planuiesc, la cate pareri pozitive am citit, sa il cumpar si eu pe cel de la Maybelline.

    Te pup cu drag,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc,Mada. :D

    Cu "doar" 50 de oje nu mai esti nici tu in stadiul incipent al "bolii". :))

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria,tu chiar te poti considera o norocoasa daca nu te-a "prins" virusul "OJA". :D E greu sa scapi de el,daca nu chiar imposibil. :p
    Si pe mine m-a tentat cutiuta aceea adorabila,ca doar nici macar nu aveam nevoie de lip balm,mai aveam vreo doua desfacute. :( Rimelul chiar ti-l recomand,nu stiu sa fi citit vreo parere negativa despre el. :)

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne... aici este raiul ojelor! Sa sti ca te super invidiez. Eu nu imi pot lua din Romania oje asa dragute la preturi la fel de dragute.
    Sa le porti sanatoase pe toate! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Maria.Din pacate cam asa e .. in Romania sunt mai putine oferte.Si chiar atunci cand sunt reduse,unele produse tot sunt mai scumpe decat aici. :(

      Te pup.

      Ștergere
  9. ce de oje ! sunt superbe :) Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. mmvaaai!! le vreeaauu pe toate!! :)) <3
    ps: hihi, tocmai am mai descoperit un blog preferat: al tau!

    RăspundețiȘtergere
  11. Andra,cunosc foarte bine senzatia.Si eu sunt "pofticioasa" cand vine vorba de cosmetice..:))

    Ma bucur ca iti place blogul! :D Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Hihi..daaa,locul in care am ojele e coltisorul meu de rai.:))

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP