marți, 2 iulie 2013

Bloglovin

Buna,fetelor!
 
Stresanta zi am avut!!!E ceva timp de cand a inceput nebunia numita Bloglovin,dar nu i-am dat importanta, in primul rand pentru ca nu ma pricep la setari/creari de conturi..etc...
 
Insa acum cateva zile nebunia asta s-a transformat in isterie,toata lumea a intrat in panica pentru ca de la 1 iulie s-ar inchide Google Reader.Azi e deja 2 iulie si oberv ca inca functioneaza,nu stiu daca a fost o gluma sau daca in final se va inchide.Desi urasc "efectul de turma" mi-am facut cont pe Bloglovin' ca sa fiu in rand cu  lumea. :)) Nu stiu daca ma credeti,dar am stat jumatate de zi sa-mi fac acest cont si cel de Facebook iar nervii mi-au fost intinsi la maxim.Poate voua vi se pare usor,insa eu am crezut ca nu o mai scot la capat.Maine o sa va dau mai multe detalii si despre contul de Facebook,o mie de nervi si acolo!!!
 
O sa vedeti ca in curand blogul meu o sa sufere si cateva modificari in ceea ce priveste aspectul.Pana atunci va invit sa ma urmariti prin Bloglovin.Va promit ca o sa va intorc "favorul" insa aveti putintica rabdare cu mine,sunt tare grea de cap! :)
 
Va pup.

17 comentarii:

  1. Te inteleg perfect!
    Tu inca ai fost mai rezervata; eu am o postare similara, scrisa ieri, cu nervi si disperare, pe aceeasi tema!:))

    Te pup!
    Fruntea sus! Astea chiar nu-s probleme in viata si chiar nu-i bine ca ne agitam si ne irosim pentru ele!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,asa sunt eu..ma stresez si ma agit pentru orice problema,oricat de minora ar parea.Ca-i bine,ca nu-i..sunt unele stari mai greu de controlat. :D

      Imediat trec pe la tine sa-ti citesc "peripetiile"cu Bloglovin-ul.:))
      Pupici.

      Ștergere
  2. te urmaresc prin Bloglovin :*

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu cred ca a fost o gluma,dar e ok sa avem mai multe optiuni :)

    ps: ti-am dat follow prin gfc si bloglovin'. te astept si pe blogul meu,poate ma urmaresti si tu :)
    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intr-adevar a fost o gluma,e una de prost gust. :)
      Te urmaresc si eu,Annie. :*

      Ștergere
  4. foarte dragutz blogul tau! te astept si pe blogul meu! in momentul de fata se desfasoara un giveaway cu hainutze minunate, poate esti interesata
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru invitatie,imediat iti fac o vizita. :D

      Ștergere
  5. Dar chiar e greu bloglovin....si EU mi-am prins urechiile in el :-S

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici acum nu-s lamaurita cu el..nu stiu ce prostii am facut pe acolo si imi apar doua conturi in unul..:)))

      Ștergere
  6. Ma bucur ca nu sunt numai eu un dezastru in acest domeniu. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce ti si cu tehnologia asta...asa ma enerveaza :)).Ar trebui sa inteleaga ca unii dintre noi cauta relaxare pe net,nu nervi :D.Mi-am facut si eu cont pe Bloglovin mai demult (a se citi "o luna" :)) ),dar nu stiu ce si cum.Am stat luni vreo 2 ore sa incerc sa-mi personalizez link-ul pt blog (da,am vazut eu la alte fete ca se poate),dar nu stiu de unde,ca nu-mi apare :))...in rest,ma enerveaza ca nu vad decat 20 de followers-i,imi arata +6 followers,dar pe aia nu-i mai pot vedea.De ce,nu stiu.Imi trimit ei mail,da'eu cum nu prea mai am timp de verificat mail-uri...In orice caz,am dat follow la toata lumea prin insert google reader,deci te urmaresc iubita :*.Sa ne dai si pagina de fb (in caz ca ai postat-o deja,imi cer scuze,dar acum sunt de pe telefon),sa te urmaresc si acolo :).Ii dam noi de cap si la bloglovin' :D.Te pupacesc :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Nu stiu de ce am impresia ca si-au batut joc de noi cu Bloglovin-ul asta,ne-am stresat degeaba se pare,eu vad ca inca functioneaza fara probleme Google Reader.:D
      Nici eu habar nu aveam habar de cum sa personalizez link-ul,noroc cu Ana care e o draguta si m-a ajutat ca altfel...ramaneam "in plop". :)
      Si eu am problema asta,la mine apare +2 followers acum..dar se schimba,mai apare si +1 sau +3. :)) Chestia asta se pare ca e asa...de divertisment.:D
      Nu am postat inca pagina,scumpo.In curand o sa fac si chestia asta.
      Pupici.:**

      Ștergere
    2. Se poate vedea doar numarul de followers , de aceea apare +2 si arata doar cateva persoane care te urmaresc . Blogurile se urmaresc anonim cu Bloglovin (eu asa am citit la Help , Questions)
      La Settings este optiunea Send me and email when Someone starts following my blog :) Dar la mine nu vrea sa mearga , nu am primit nici macar un mail :)) Dar zice Your settings have been saved :)))

      Azi este 4 si tot nu s-a inchis Google Reader :D

      Ștergere
    3. Uite ca mai aflu ceva nou de la tine,nu stiam chestia asta ,vazusem doar pe GFC ca se poate urmari un blog in mod anonim.
      Vany zice ca primeste mailurile,probabil ca o sa-ti apara si tie in curand.Eu nici nu am vazut ca este varianta,ti-am zis ca eu nu prea umblu prin setari.:)) O sa ma uit si eu pe acolo.
      Da..si sigur nu se inchide.Eu m-am obisnuit sa citesc postarile cu Google Reader,mi-e mai usor asa. :D Bloglovin-ul e acolo....ca sa fie. :)
      Te pup.:*

      Ștergere
  8. Oana, te cred, si eu m-am stresat un pic cu el(ca sa nu mai zic ca nu stiu prea multe despre el, dar in fine:)) ). Te urmaresc , de acum , si pe Bloglovin .

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP