joi, 15 august 2013

Sampon hidratant TRESemmé - REVIEW

Desi folosesc acest sampon de ceva timp am tot amanat sa-i fac un review deoarece nu prea stiam ce sa va spun.Bine,nu ca acum as fi decisa si am ajuns la o concluzie...Cum este posibil acest lucru?Imediat o sa va si explic.
Samponul miroase foarte bine(a mango,mi se pare mie),are o consistenta intre lichida si densa,face foarte multa spuma dar aceasta se clateste foarte usor.Aveti nevoie doar de o samponare si parul este perfect curatat,indiferent daca ati folosit produse de styling.Pare un produs perfect,asa-i?Ei bine,acum o sa va spun ce nu-mi place si de ce am avut nevoie de atat timp pentru a-mi face o parere despre el.

sâmbătă, 3 august 2013

NOTD : Elegant nails

Buna,fetelor.

Azi o sa va arat manichiura pe care am avut-o zilele acestea.Este simpla,iar mie personal mi se pare ca ar merge purtata si de o mireasa.Mereu m-am intrebat de ce toate miresele apleaza la french-ul clasic.Intr-adevar este elegant si da un aspect ingrijit unghiilor,insa acest "efect" poate fi obtinut si prin alte "metode". :D

Pentru realizarea modelului am folosit o matrita de la essence.Apoi am adaugat putin sclipici bleu pe degetul mare si pe inelar,ca tot e ultima luna de vara si trebuie sa profit(am) din plin de manichiuri sclipicioase si vesele. :)
Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP