vineri, 12 aprilie 2013

Inceputul e greu...

 
 

Mi-e greu sa incep aceasta prima postare,desi citesc bloguri zilnic,parca e mai greu decat pare..E altceva atunci cand esti "in fata" monitorului..si cu totul alta treaba cand te afli "in spatele" acestuia.
   Incep prin a va saluta,nu am idee cine va citi aceasta postare,desi sper din tot sufletul sa fiti interesate si de ce nu,interesati de ce voi publica pe blog.Acesta o sa fie coltisorul meu de relaxare si sper ca o sa va pot transmite acelasi sentiment si voua.
   Acest blog o sa "gazduiasca" tot felul de posari,nu o sa ma axez pe ceva anume,insa va spun din start ca am si "mici" slabiciuni,cum ar fi OJELE si SCLIPICIUL...daca sunt combinate si mai bine! :)) In rest,aici veti gasi de toate,poate chiar si unele postari inedite.Nu stiu daca o sa aduc ceva nou in domeniul blogosferei..dar va pot asigura ca in fiecare postare o sa fiu sincera cu voi si cu mine.Sper sa nu deranjez si sa nu supar pe mine,in lumea asta exista un loc pentru fiecare,asa ca nu ar trebui sa existe nici macar urme de sentimente negative.
   Cu timpul (daca o sa va intereseze),o sa va ofer si detalii despre mine,momentan o sa va spun ca ma numesc Oana,asta ca sa fie mai usoara comunicarea intre noi si sa stiti cine va "vorbeste".
  Pana la urmatoarea postare sa aveti grija de voi si sa nu lasati sa treaca nici macar o zi in care sa nu zambiti!
  Pupici colorati !! 


 

5 comentarii:

  1. :) Oana, am simtit alaturi de tine emotia unui nou inceput...

    Iti doresc ca fiecare gand bun, fiecare dorinta, fiecare obiectiv propus cand ai deschis acest blog sa se implineasca! Sa te simti bine aici, sa te pasioneze ceea ce scrii, sa ai cititori fideli, sa simti acea punte de comunicare intre tine si ei!

    Te imbratisez!
    Mult succes, Oana!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru fiecare gand sincer si frumos,Ilda.

      Sper sa pot transmite celor ce ma citesc(sau ma vor citi) exact ceea ce simt si exact felul in care vad eu lucrurile.

      Te pup.

      Ștergere
  2. Oana,bine ai venit!:) Acum te-am descoperit:) Pe mine aici ma gasesti:ciocolatacuzahar.blogspot.ro si poti sa ma adaugi in blogroll:)
    Dar eu cum fac sa te adaug pe tine?:) Nu vad niciunde butonasul:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,Claudia.Multumesc mult.

      Iti spun sincer ca nu m-am familiarizat ( inca ) cu toate setarile,nu stiu cum si pe unde sa adaug chestii pe care le vad pe unele site-uri,cu timpul o sa invat,sper!! ;)) Poate de accea nu vezi butonasul de care zici. :)

      Te pup.

      Ștergere
    2. Da,poate:) Nu-i bai,oricum o sa te mai vizitez si poate intre timp descoperi unde trebuie sa setezi sa apara butonasul:

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP