marți, 30 aprilie 2013

Preferatele lunii aprilie

Iata ca a mai trecut o luna si eu nu pot sa nu constat,cu uimire uneori,cat de repede zboara clipele.Si din pacate,nu se mai intorc.De aceea este atat de important sa facem tot ceea ce ne place si ne umple  de pozitivitate si de bucurie.Nu are rost sa pierdem timpul aiurea,cu lucruri care nu ne aduc satisfactii de nici un fel.
 
O sa va arat preferatele mele de luna aceasta si o sa incerc sa va spun cat mai pe scurt,cate ceva despre fiecare produs in parte.Este prima postare de acest gen pe care o fac,sper sa va placa si sa va fie folositoare daca aveti pe wishlist vreunul dintre produsele prezentate.O sa incep cu produsele pentru par si corp.
 

Despre primele doua produse gasiti detalii aici. si aici.
Lotiunea de corp de la Fruttini a fost preferata mea luna aceasta,pentru ca miroase absolut delicios,a capsuni,iar mirosul persista destul.Eu o aplic seara,dupa dus si adorm "incapsunata". :)) Daca aveti pielea foarte uscata,nu vi-o recomand,pentru ca nu hidrateaza foarte bine,mai degraba e o senzatie de hidratare.Eu pe timp de iarna folosesc doar ulei de corp dupa dus,in acest anotimp e preferatul meu,insa din momentul in care se incalzeste,nu mai suport nimic uleios pe piele,prefer lotiunile usoare si cu mirosuri placute.
Al patrulea produs este un gel de dus spuma Zensation (organic rice milk & cherry blossom)de la Rituals,pe care l-am primit cadou cu revista Elle (Spania) din aceasta luna.Il folosesc de cateva zile si pot sa va spun ca il ador!Miroase extrem de bine,face o spuma fina si consistenta.Nu mi se pare ca hidrateaza pielea,eu tot simt nevoia sa aplic lotine de corp dupa dus.Mi-ar fi placut ca mirosul sa persiste mai mult,dar presupun ca asta se rezolva atunci cand il combinam cu crema de corp din aceeasi gama.Cu siguranta o sa cumpar varianta full size(200 ml) desi nu este spornic.Eu am un mini-gel,de 50 ml..l-am folosit de vreo 4 ori pana acum si probabil mai am pentru o folosire.Daca l-ati folosi zilnic,nu v-ar ajunge nici pentru o luna.Dar eu il combin cu altele,o data la doua zile merita folosit,meritam sa ne rasfatam din cand in cand.Pretul celui de 200 ml este de aproximativ 8 euro,destul de mare,insa uneori il gasiti redus,in urma a diferitor promotii.
Parfumul Playboy VIP a fost preferatul meu de luna aceasta pentru ca este dulce,dulce,dulce iar pentru mine este mai mult decat suficient. :))



Si acum preferatele lunii in materie de make-up.
 
Pudra translucida matifianta essence este favorita mea in fiecare luna,imi place mult de tot,nu am nimic sa-i reprosez,este ieftina si tine o vesnicie,deja o am de aproape un an si nu am consumat nici jumatate din ea.Acum aceasta pudra a aparut cu un nou ambalaj,dar este acelasi produs.
Fardul Quattro de la essence,l-am folosit in multe zile din toamna si iarna trecuta iar acum ca a venit caldura,din instinct si din obisnuinta,tot intind mana spre aceasta trusa.Culorile sunt pigmentate si perfecte pentru machiaje discrete,de zi.Deja simt nevoia de ceva mai luminos si mai vesel,cred ca pana la toamna aceasta trusa va hiberna frumusel in dulapior. :)
Trusa cu gloss-uri am primit-o cu o revista,nu este de la vreo firma cunoscuta,insa culorile imi plac mult,sunt pigmentate iar combinate ies nuante dragute.
Rimelul Colossal de la Maybelline este preferatul meu de cativa ani buni,si nu m-am putut abtine sa nu il recumpar desi il aveam pe acesta desfacut.O sa ii fac un review amanuntit in curand.
Creionul de la Nyx,nuanta Milk,nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare,eu il folosesc aproape mereu(uneori mai uit),pe post de primer,si sunt multumita de rezultat.
Ultimul produs este corectorul Instant Age Rewind de la Maybelline.Acopera binisor cosurile,chiar si cearcanele insa nu cum as vrea eu.O sa-i fac si acestuia un mini-review.
Nu stiu daca ati observat,dar in poza de grup nu am inclus nici un fond de ten.Si asta nu pentru ca nu folosesc,ci pentru ca mi s-a terminat unul din preferatele mele(Giordani - Oriflame) si am ramas fara stoc. :D Pana mi-l recumpar pe acesta folosesc FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 de la Max Factor+crema hidratanta,pe post de bb cream home-made. :))
Nu v-am vorbit nici despre favoritele mele pentru ingrijirea tenului,deoarce o sa fac o postare separata,unde o sa va spun si cate ceva despre tipul meu de ten si problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. :)
 
Cam atat pentru azi fetelor.Care au fost preferatele voastre in luna aprilie?


4 comentarii:

  1. pudra Essence imi place si mie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intr-adevar buna,nu am auzit pe nimeni(pana acum) plangandu-se de ea. :D

      Pupici,Coco!

      Ștergere
  2. Spune mi te rog cum folosesti pudra , n am folosit niciodata si sunt curioasa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca,eu pun pudra in capacul acesteia si cu un buretel iau cate putin,scutur excesul si tapotez usor fata,in general in zona T,pentru ca avand ten mixt,pielea se ingrasa doar in aceasta parte.O mai aplic si sub ochi,pentru fixarea corectorului.Aceasta este metoda folosita de mine,desi nu am certitudinea ca este cea corecta.In general pudra se aplica cu o pensula,cu miscari circulare,insa mie nu imi place rezultatul.Poti incerca ambele variante si vezi care te multumeste. Te pup.

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP