vineri, 31 mai 2013

Preferatele lunii mai

Buna,fetelor!
 
S-a mai sfarsit o luna si iata ca venit timpul unei postari cu cele mai utilizate sau indragite produse(a doua scrisa de mine).Rutina mea a ramas in mare cea de luna trecuta ,foarte putine produse le-au inlocuit pe altele.Am folosit mult aceste geluri de dus,la inceput separat...pana cand mi-a venit ideea sa le amestec,pentru ca cel de ciocolata nu face foarte multa spuma.Nu va zic ce "nebunie" iese prin combinarea celor doua,daca sunteti pofticioase sunt total nerecomandate! :D

 
La capitolul "ingrijirea parului" am ramas fidela mastii de par de la L'Oreal si am introdus un nou produs,samponul cu extract de in si ulei de migdale dulci Le Petit Marseillais.
 
 
Pentru fata am folosit bb cream-ul de la Garnier,si acesta este o achizitie noua.Nu o sa aiba parte de un  review din partea mea,deoarece nu prea as avea nimic in plus de adaugat.E bunicel,insa nu rezista de unul singur nici macar o ora,trebuie neaparat fixat cu o pudra.Pentru fetele cu zone uscate sau descuamate ale tenului,sa stiti ca acestea nu sunt uniformizate ba din contra,sunt scoase in evidenta.Effaclar Duo este o iubire mai veche,m-a ajutat in lupta cu monstruletii acum vreme..Din pacate,de la un timp am fost iar invadata de acesti nesuferiti si m-am bazat cam degeaba pe ea,se pare ca nu mai vrea sa-mi ofere aceleasi rezultate.Insa ramane unul dintre produsele mele preferate,chiar daca nu mai e la fel de eficienta ca la inceputul "relatiei" noastre. :)
 
 
In rest,pentru machiaj am folosit tot pudra matifianta de la essence,rimelul Colossal si corectorul de la Maybelline despre care gasiti detalii aici.
 
Care au fost produsele de care voi ati "abuzat" in luna mai?
 
Pupici cu sclipici.
 
 
 
 
 
 
 

13 comentarii:

  1. Cu Effaclar Duo am patit si eu la fel. Despre masca L'Oreal tot aud de bine, trebuie sa o incerc si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,sa stii ca e buna masca..nu face minuni,dar e ok. Si eu am fost tare incantata de Effaclar Duo,pacat ca s-a obisnuit pielea cu ea si nu mai obtin rezultatele de la inceput,oricum nu renunt la ea,ramane printre cele mai bune produse incercate de mine.

      Ștergere
  2. Gel de dus cu vanilie :xx:x:x

    RăspundețiȘtergere
  3. :D crema mea BB reactioneaza perfect normal :D
    Am folosit-o zilnic de atunci si nu mi-a aparut nici un cos :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc BB Cream-ul tot cu pudra si imi place cum arata fata asa. Intr-adevar , nu mi se pare ca hidrateaza.
    Ce idee traznita ti-a venit, insa sunt sigura ca mirosul e demential.

    Pupci,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria,practic tu m-ai "convins" sa-mi iau bb cream-ul,dupa ce am citit review-ul facut de tine m-am hotarat sa o cumpar. :) Te asigur ca mirosul este super-mega-extra demential.. :))

      Pupicei.

      Ștergere
    2. Stiu, de asta ma simt un pic vinovata pentru ca tu nu esti asa multumita de el :(

      Ștergere
    3. Ba sa stii ca imi place mai mult acum,numai pe el il folosesc de cand l-am cumparat.E foarte lejer si usor pentru vara si sigur o sa-mi mai iau unul.Asa ca nu te simti vinovata!! :D

      Ștergere
  5. :)))) Da,Mada..chiar ca ar trebui interzisa! :D
    Eu cu ciocolata si vanilie..tu cu fructe de padure...ce zici,"punem" de-o prajitura? :))) Sigur iese yuuumiii! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. unde gasesc in RO masca de pat le petit marseilles pt par vopsit? puup

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna.Din cate stiu eu produsele Le Petit Marseillais nu se comercializeaza in Romania.Daca ai rude sau prieteni in Spania sau Franta,poate reusesc sa-ti dea o mana de ajutor in achizitionarea acestei masti.Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP