miercuri, 8 mai 2013

Produse terminate (1)

Astazi o sa va arat produsele pe care le-am terminat in ultima perioda.Unele dintre ele au ajuns sa faca parte dintre favoritele mele,cateva au fost nici prea prea,nici foarte foarte..iar altele nu mi-au placut absolut deloc.O sa va spun cateva cuvinte despre fiecare produs in parte,cat mai pe scurt.

 
Sampon hidratant Johnson's baby
Iarna trecuta a existat o perioada in care aveam pielea scalpului foarte uscata,nu mai stiam ce sa folosesc pentru a remedia aceasta problema.Am sperat ca acest sampon o sa fie salvarea mea,dar m-am inselat.Poate cele 3 fire de par si scalpul  bebelusilor le hidrateaza,insa "claia" mea de par nu.:)) In primul rand,face foarte putina spuma,indiferent de cantitatea folosita.Daca prin hidratatare se intelege ca parul ramane lipicios de parca nu te-ai fi spalat de doua saptamani..atunci da,acest sampon este unul hidratant. :) Nu l-am putut folosi de unul singur,in schimb l-am utilizat la prima samponare a parului atunci cand am folosit spuma sau fixativ,pentru indepartatea acestora,dupa care am folosit un sampon "normal".Chiar si asa,mi s-a parut ca nu se mai termina!Nu l-as mai cumpara!!
 
Deodorant Dove - beauty finish
Acest produs face parte din a doua categorie.Nici nu m-a dat pe spate,dar nici "rau" nu mi-a facut.Ce-i drept,l-am recumparat,dar numai pentru faptul ca mi-a placut mult de tot cum miroase.Il folosesc in paralel cu altele.
 
Balsam de par reparator cu karite Evoluderm Paris 
Aceasta marca a aparut recent in Auchan(Spania),si va spun ca mi-au atras atentia ambalajele produselor(creme de corp,lotiuni,sampoane,balsamuri de par etc.) fiind foarte colorate.Nici preturile nu sunt exagerate,ba as putea spune ca sunt chiar accesibile.Mi-a placut mult acest balsam,nu mi-a "reparat" parul,nici nu m-as fi asteptat,in schimb mi l-a lasat moale si usor de pieptanat.O sa mai incerc produse Evoluderm,par a fi bunicele.
 
Pasta de dinti Oral-B Pro Expert
Mi-a placut,desi dupa prima folosire am vrut sa renunt la ea.Este ceva mai densa decat o alta pasta de dinti si e plina de particule sidefate,ba chiar as putea baga mana in foc ca am zarit si ceva sclipici.:D Curata bine dintii,senzatia este de exfoliere datorita acelor particule,parca ar fi niste firisoare de nisip.De ce am fost tentata initial sa nu o mai folosesc?Pentru ca are un gust destul de ciudat,sarat as zice eu.M-am obisnuit cu acest gust abia dupa vreo cateva folosiri.Nu am mai cumparat-o,am optat de data aceasta pentru sora ei Oral-B pentru dinti sensibili.Sa va spun ca acum simt nevoia sa o folosesc pe cealalta? :)) Data viitoare o sa mi-o iau din nou.
 
Gel de dus spuma Rituals
Despre acest produs v-am vorbit aici .Mi-a placut foarte mult,din pacate mi-e mai greu sa il cumpar,pentru ca nu am in oras magazin Rituals.Daca o sa gasesc pe undeva o sa-mi iau si crema de corp din aceeasi gama,pentru ca mirosul este DIVIN!
 
 
 
 
Fond de ten Giordani Gold age defying Oriflame
Este preferatul meu de cativa ani buni,de cand l-am incercat la o prietena.Nu are o acoperire mare(mica spre medie),insa uniformizeaza foarte frumos tenul.Iarna este singurul care nu imi scoate in evidenta zonele uscate.Nu se aduna in ridurile fine,nu are aspect de masca si nici nu se "strange" in anumite zone.In plus,nu oxideaza pe fata dupa o anumita perioada.Nu vi-l recomand daca aveti probleme majore cu tenul si cautati o acoperie mare si nici daca aveti tenul foarte gras.O sa il cumpar atat timp cat o sa mai fie in catalog,nicioadata nu m-as plictisi de el,mereu am avut unul de rezerva,insa acum am ramas fara niciunul.Si mi-e asa dor de el! :))
 
Colour changing lipgloss essence
Alt produs pe care il ador.Este al doilea pe care il termin,si mai am unul deja cumparat.Imi place cum miroase,nu este lipicios,este foarte lejer.Desi initial are o culoare galbuie,odata aplicat pe buze acestea capata o nuanta de roz,foarte discreta.Dupa ce se duce luciul(daca nu mananc mie imi tine si 3 ore) buzele raman usor colorate si hidratate.V-am mai spus ca il ador? :D
 
 
Stay with me longlasting lipgloss essence
Si acesta luciu de buze este unul dintre favoritele mele.L-am luat pentru ca mi-a placut nuanta si de atunci am mai cumparat vreo doua.Are o consistenta mai groasa,e putin lipicios,dar nu e deranjanta senzatia.Tocmai de aceea dureaza si mai mult pe buze,pana la 4 ore daca suntem atente "cum" mancam. :) Deocamdata nu mi-l mai cumpar,pentru ca am peste 10 luciuri de buze desfacute,si pana nu termin o parte din ele,o sa stau cumintica. :p Insa daca va plac gloss-urile,vi-l recomad!
 
Tus Giordani Gold Oriflame
Am acest tus de vreo doi ani de zile si l-am folosit de vreo cateva ori atunci cand l-am cumparat.Pentru ca nu eram vreo experta in folosirea tusului,si niciodata nu imi iesea "codita" asa cum as fi vrut,l-am abandonat pentru o buna perioada de timp.Cand l-am gasit era semi uscat,chiar sa fi vrut nu l-as mai fi putut utiliza.Si iar l-am lasat pe unde s-a nimerit.Acum l-am gasit iarasi,si am zis sa vi-l arat inainte sa-l arunc.Din pacate,nu stiu sa va spun ceva despre rezistenta lui,nu mai tin minte.In schimb,imi place pensula,este foarte subtire si finuta.O sa o pastrez pentru a o folosi cu un alt tus,sau pentru nail-art.Nici nu stiu daca acest produs mai exista in catalogul Oriflame.Oricum,nu l-as mai recumpara.
 
 
Corector Stay all day 16h essence
Am acest produs de vreun an de zile si abia acum l-am terminat.Problema mea majora sunt cearcanele,am incercat zeci de corectoare(nu exagerez).Desi am folosit in paralel cu acesta si alte produse de acest tip,nu a fost zi in care sa ma machiez si sa nu aplic si o"picatura" din corectorul de la essence.Nu am gasit vreun corector sau anti-cearcan care sa nu mi se adune in ridurile fine de sub ochi,insa setat cu o pudra arata bine.De cand il folosesc,nu cred ca am stat machiata 16 h la rand ca va spun daca rezista atat.Insa 8 ore,cu siguranta nu va da batai de cap.Acopera binisor si nu usuca zona in care este aplicat.In plus,dureaza o vesnicie.:)O sa il recumpar cu prima ocazie cand merg la un stand essence.
 
 
Dupa cum vedeti,aplicatorul corectorului are varful tocit de la atatea utilizari. :)
 
Cam atat pe azi.Ati folosit vreun produs dintre cele pe care vi le-am prezentat?Va place sau va tenteaza ceva anume?
 
Pupici.
 
 

4 comentarii:

  1. De aici singurul produs folosit a fost saponu de copiii, care a fost o problema generala pe capul meu. Nici nu curata bine si nici nu producea spuma, si de multe ori spalam pensulele sau cateii si crede-ma ca le facea blana lucioasa si nu le producea alte reactii. Miroseau asa bine. :)))
    Ca si concealer incearca Affinitone de la Maybelline sau Healthy Mix de la Bourjois. Au acoperiri destul de bune si sincer merita amandoua. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca i-ai gasit o "intrebuintare" samponului.Eu cum am doar pisici nu am putut sa-l folosesc in acest scop. :)) Ma gandisem si eu initial la varianta cu spalatul pensulelor,dar mai am un sampon care nu mi-a placut si pe care il folosesc pentru pensule.Si asa pare ca nu se mai termina acela,inca unul ar fi fost prea mult.Asa ca a trebuit sa ma "sacrific" eu...de fapt parul meu.:))

    Multumesc de recomandari,o sa il incerc pe cel de la Maybelline,ca am avut anul trecut fondul de ten din aceeasi gama si am fost multumita de el.

    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu nu am folosit, insa as fi fost pe punctul sa cad in plasa samponului pentru copii deoarece imi place deosebit de mult mirosul lui. Este interesant ce ne-ai spus despre FDT de la Oriflame, despre care habar nu aveam.
    Ai fost foooarte cumintica, la cate produse ai terminat. Felicitari!

    Pupici,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi-a placut mirosul samponului,dar numai atat!!:D

    Relatia cu fondul acesta de ten este ori de IUBIRE ori de URA..nu cred ca exista o cale de mijloc.Prietena mea isi lua cate 5 cand le prindea la reducere.Dar stiu si o persoana careia nu i-a placut deloc,pentru ca nu are acoperire prea mare si nici nu matifiaza.Depinde acum si de rezultatul pe care si-l doreste fiecare.

    Of,incerc sa consum tot ce am momentan si sa nu mai cumpar nimic,desi tentatia este mare!Sper sa reusesc sa ma "tin" de acest plan. :))

    Te pup,scumpo! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP