marți, 28 mai 2013

Review - Masca de par hidratanta Montagne Jeunesse

Acum ceva timp mi-am cumparat niste masti faciale si una pentru par de la Montagne Jeunesse.Nu prea sunt eu fan masti(de niciun fel),dar auzisem ca sunt bune si nu m-am putut abtine sa nu le incerc.Evident ca fost un capriciu,nu o necesitate!
 
 
Nu am apucat s-o folosesc decat pe cea capilara,si iata parerea mea:
 
Pro:
 
*mi-a placut ideea de compartimentare,intr-o parte aflandu-se masca propriu-zisa iar in cealalta  serul de par
*mirosul mastii,insa doar in momentul in care am desfacut pliculetul,acesta fiind de vanilie;peste cateva secunde mirosea a propolis sau a plante,nu pot descrie exact
*mirosul serului,foarte discret si placut
*gramajul serului este de 3.5 ml,si ar ajunge cam pentru 3 aplicari,in cazul unui par lung


Contra:
 
*cantitatea mastii de par(17.5 ml) pe care nu am putut-o aplica decat pe varfuri(10 cm aproximativ).Nici vorba sa o pot folosi pe toata lungimea firului de par,incepand de la radacina,asa cum este specificat in instructiuni.Poate in cazul persoanelor cu par scurt cei 17.5 ml sunt de ajuns.
*NU hidrateaza intens,ba chiar pot spune ca nu a facut nimic in plus fata de un balsam de par mediocru.
*consistenta mastii este destul de lichida,ma asteptam sa fie o crema mai groasa,judecand dupa imaginea de pe ambalaj.
*serul este foarte gros fapt pentru care,dupa ce se usuca complet,parul se desparte in suvite si pare murdar.A doua zi insa,acest "efect" dispare,parul avand un aspect normal.
*pretul (1.95 euro) este destul de mare avand in vedere cantitatea si efectele mastii.

Lista de ingrediente
 

Nu va recomand aceasta masca,cu banii acestia va puteti lua un balsam de par bunicel si aveti acelasi rezultat,sau poate chiar  mai bun!Si in plus,il puteti folosi de mai multe ori!O sa le incerc in curand si pe cele pentru fata,si o sa va spun care merita(din punctul meu de vedere) cumparate.
 
Pupici.
 
 
 
 

9 comentarii:

  1. Eu personal nu ma incred in masti :D
    Insa cred ca cele mai bune produse pentru par sunt cele cu cheratina,sau pur si simplu cheratina.

    Acum sunt in cautarea unui sampon cu castraveti ... imi stimuleaza cresterea (cel putin la mine) :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai folosit si masti ale caror efecte mi-au placut,ce-i drept..acestea mereu sunt pe termen scurt.Keratina am folosit-o pe cea de la Anian o perioada,si nu am vazut vreun efect.Cred ca o sa mi-o cumpar din nou si o sa-i mai dau o sansa,ca toata lumea o lauda.
      Nu am auzit de treaba asta cu samponul de castravete,cum ca ar stimula cresterea parului,daca o sa gasesc vreodata o sa-l incerc si eu. :D

      Ștergere
    2. Eu am observat tot timpul o crestere mult mai rapida a parului atunci cand folosesc sampon de castraveti decat un alt timp de sampon :)
      Si aici trebuie sa precizez ca de obicei parul meu creste repede ... insa vreau sa ii mai maresc volumul de crestere pentru ca vreau sa il am foarte lung din nou si nu mai am rabdare un an de zile :))

      Ștergere
    3. Si mie imi creste relativ repede,insa nu m-as supara sa gasesc un produs care sa ii accelereze cresterea,iar daca as obtine acest rezultat doar folosind un sampon de castraveti tare bine ar mai fi! :D Acum sa vad de unde il iau,ca nu tin minte sa fi vazut asa ceva prin magazine. :))

      Ștergere
    4. da,probabil sunt foarte putine :)) eu il folosisem acum ceva ani in urma,fiind primit cadou :)) si tot traiesc cu gandul si dorinta de a cumpara altul.

      Ștergere
    5. Daca o sa gasesc eu,te anunt si pe tine. :))

      Ștergere
  2. Sincera sa fiu,mie imi este lene sa le fac. :D Imi mai aplic ulei de masline cu cateva ore inainte de a ma spala,dar nu foarte des. :p

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP