marți, 14 mai 2013

Unghii tehnice - prima incercare

 
Dragele mele,azi o sa va arat cu ce mi-am "omorat" sfarsitul de saptamana.Nu stiu daca v-am zis,dar sunt pasionata de nail-art si de tot ce tine,in general,de manichiura.De mult timp ma gandesc sa fac un curs de unghii tehnice,si in sfarsit,luna viitoare aceasta dorinta o sa devina realitate.Dar pentru ca m-am tot uitat la tutoriale,am zis ca in asteptarea cursului sa vad ce nebunie mi-ar iesi fara nici un fel de experienta in domeniu.Asta pentru ca aveam cumparat de ceva vreme un kit,dar nu ma incumetam sa-l si folosesc nici macar pe unghiile mele fara sa fi facut un curs in prealabil.Si cam acesta a fost rezultatul dupa 4 ore de "chin". :))


Cu siguranta nu sunt perfecte(nici nu ar fi fost posibil,avand in vedere ca e prima data si mi le-am facut si SINGURA) insa eu le ador.Ma uit non-stop la "opera" mea si-s tare mandra de mine si de unghiile mele.:)) Din pacate nu o sa le pot tine mult timp,deoarece ma incomodeaza destul de mult,mai ales la treburile casnice.Niciodata nu am avut unghii atat de lungi si nu ma pot obisnui cu ele.Poate data viitoare o sa mi le fac mai scurte.Asta cand o sa mai am rabdare sa stau 3-4 ore sa le "mesteresc" . :D Si pentru ca tot am avut cheful asta nebun de "manichiurit" le-am pricopsit si pe doua dintre prietenele mele cu niste modele vesele,nu de alta,dar sa nu stau doar eu minute in sir sa-mi complimentez unghiile. :)) Asa,ni le admiram in gasca si toata lumea e multumita.:p
 
 
 
 
Cam atat pe azi,dragelor.Ce parere aveti de primele mele unghiute tehnice?:)
 
Sa aveti o saptamana linistita.Va pup.
 
 

16 comentarii:

  1. Wow, felicitari! Nu as fi avut in veci atata rabdare ca sa nu mai zic de rezistenta sa le fac singura. Eu abia rezista sa mi le ojer, dar sa le "construiesc" :)) Arata fooooarte bine , din punctul meu de vedere.

    Pupici,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Maria. Nici eu nu am prea multa rabdare pentru alte "activitati",de genul aplicarii mastilor faciale sau capilare(care dureaza maxim 10 min)...insa la unghiute as sta ore intregi sa le pictez si mai nou,sa le "construiesc",fara sa ma plictisesc sau sa ma enervez! ;))

      Te pupacesc.:***

      Ștergere
  2. nr 3 sunt superbe !

    Si da uleiul lasa o pelicula lipicioasa . Nu ma gandisem la treaba cu mainile :)) Scuze , nu prea ma simt bine zilele astea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nicio problema,Ana! Ni se intampla tuturor sa avem zile mai proaste..:*

      Ștergere
  3. Eu zic ca pentru prima incercare e super ok.Eu sigur nu as fi reusit,desi imi place la nebunie,dar nu am dexteritatea necesara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,Georgiana! Si mie mi-a fost putin cam greu,desi m-am inarmat cu muuulta rabdare,mi se parea ca nu mai termin!! ;))

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine draga mea!Daca nu ai fi scris ca e pentru prima data cand aplici unghii tehnice,as fi zis ca deja esti o profi.Crede-ma,au venit fete la mine cu unghiute puse de "mari manichiuriste" care aveau un an de practica in spate,si nu aratau nici pe jumatate asa de bine ca ale tale.Si o spun cu sinceritate,nu doar ca sa te laud.
    Cat despre orele interminabile in care ne aplicam unghiile tehnice singure...la inceput simteam cum imi creste parul alb :)).Acum m-am obisnuit,stiu ca trebuie sa ma inarmez cu rabdare,doar ca eu,spre deosebire de tine,cand vine vorba de modele,mana stanga e de 2 ori stanga,asa ca nu-mi fac cine stie ce modele pe unghiile mele :D.
    Gata,ca te-am plictisit :).
    Iti urez succes pe mai departe si can't wait sa vad si alte modele.
    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult,scumpo! Am vazut ca si tu iti pui singura unghiute.:D Eu daca as fi stiut ca stau 4 ore pana le termin de "construit",cred ca m-as fi gandit de doua ori inainte de a trece la actiune.:)) Sunt convinsa ca e mai usor dupa cateva incercari,insa deocamdata prefer unghiile naturale..pe astea mi le fac maxim intr-o ora(depinde de ce model aleg).;)) La modele mi-e si mie mai greu cu cele de la mana stanga,nu imi ies niciodata la fel insa sunt acceptabile.:p

      Te pup,draguto!Si sa stii ca nu ma plictisesti deloc,ador comentariile lungi! :D

      Ștergere
  6. Felicitari :) arata foarte bine pentru prima incercare. Si modelele prietenelor tale sunt tare simpatice.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum le faci? poate faci un tutorial! :)

    http://jolie-creativity.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dea,chiar mi-ar placea sa fac un tutorial dar din pacate nici eu ma pricep prea bine.Inca invat..poate dupa ce o sa fac un curs specializat o sa incerc si un tutorial in imagini. :)

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP