joi, 27 iunie 2013

Ce (mi-)am mai cumparat (2)

Stiu ca va plac astfel de postari,altfel nu-mi explic cum unele dintre voi ajungeti pe blog cautand "cumparaturi recente","ce mi-am mai cumparat","haul 2013" sau "produse cumparate recent".Asa ca azi o sa va arat cu ce am mai pacatuit eu.Desi tot spun ca nu mai cumpar nimic pana nu termin ce am prin casa,e de la sine inteles ca nu ma pot abtine.Uneori chiar am nevoie de un produs anume,dar de multe ori de mana mi se mai lipesc alte 5 in plus,de care m-as putea lipsi cu usurinta.Si acum..."captura". :)
 
 
Masti hidratante cu capsuni Montagne Jeunesse.
Despre aceste masti v-am vorbit aici asa ca nu mai au nevoie de nicio prezentare.Mi-am luat doar trei pentru ca atatea erau in momentul respectiv la stand,dar daca erau 10 in plus,probabil ca le-as fi cumparat pe toate.Deci va dati seama cat de mult imi plac,nu? :D



Sampon si spuma cu keratina Anian,balsam bifazic hidratant Anian si balsam bifazic Lanofil.
Ultimul este "special pentru printese",pentru descurcarea parului.:)) Mi-am luat de mai multe ori produse pentru copii pentru ca au un miros foarte frumos,insa de aceasta data printesa din mine si-a dorit acest produs. :)) Acum lasand gluma la o parte,sper ca bifazicele ma vor ajuta sa ofer un plus de hidratare parului pe parcursul verii iar gama cu keratina o sa o folosesc din toamna,pentru micile "reparatii" ale acestuia.Poate in acest mod o sa scap varfurile de la tuns.
 
 
Fixativ Cien,spuma si spray pentru volum TRESemme.
Nu am incercat niciun produs deocamdata insa am citit review-uri pozitive despre ele.
 
 
Gel de dus Deliplus,sampon hidratant TRESemme si gel anticelulitic Deliplus.
Geluri de dus aveam vreo 5 desfacute,insa toate cu mirosuri foarte dulci si grele,pe care nu le mai suport de cand au venit caldurile.Asa ca aici am o scuza.:D Gelul anticelulitic l-am descoperit acum 3 veri si de atunci l-am tot cumparat.Si nu pentru ca ar avea cine stie ce efect asupra celulitei,insa hidrateaza foarte bine pielea si in plus(foarte mare plus) 20-30 de minute imi clantane dintii in gura.Si cu cat te acoperi mai mult cu atat efectul de frig e mai intens..brrrr. :D Pe caldurile astea insuportabile e nemaipomenit de util! Samponul inca nu l-am folosit,am unul inceput si astept sa-l termin inainte sa-l  incerc pe acesta.Imi place cum miroase,atat va pot spune deocamdata.
 
 
Spray Ombra cu spf 50+,crema Hawaiian Tropic spf 30 si stick facial spf 30 Deliplus.
 
 
Cu ojele nu am nicio scuza.Le-am cumparat pentru ca mi s-a parut ca mi-ar lipsi aceste nuante din colectie dar normal ca in momentul in care am ajuns acasa am gasit cel putin una asemanatoare. :)) Primele 3 sunt din H&M,inclusiv gloss-ul de buze.Iar cea nude este Essence si e perfecta pentru french.
 


Apa de toaleta cu smochine si apa de toaleta cu vanilie si mere  H&M.
In afara de faptul ca sunt foarte dragalase miros si bine.Prima are un miros pe care nu-l pot descrie,imi aduce aminte de ceva si e foarte frustrant ca nu pot sa-mi dau seama despre ce e vorba.E un sentiment tare ciudat.Iar a doua miroase exact a prajitura cu mere...vanilia nu se simte,desi acesta a fost motivul pentru care am cumparat-o.Oricum,imi plac ambele.


Demachiant fluid La Roche-Posay si spuma de curatare Vichy.
Sunt cele mai bune produse pe care le-am folosit pana acum pentru demachierea tenului.Singurul minus ar fi pretul destul de mare.

 
Iar produsele din ultima poza(lotiune reafirmanta Garnier,keratina lichida Anian,gel de curatare Anian,gel de dus exfoliant Vitesse,spray pentru volum TRESemme) sunt pentru o norocoasa dintre voi.Vor fi incluse(alaturi de altele) in primul meu GIVEAWAY.In curand o sa va dau mai multe detalii.Si pentru ca tot veni vorba,trei dintre voi (deocamdata) vor avea parte luna viitoare de cadouri-surpriza din partea mea.Momentan nu o sa dezvalui numele,va spun doar ca sunt persoanele cele mai active pe blogul meu si pentru asta vor fi recompensate. :)



Cam astea sunt cumparaturile mele recente.Sper sa nu mai fac prea curand o postare de acest gen. :))
 
Va pup.


 

18 comentarii:

  1. risipitoare mica ce esti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Ai un tag de la mine
    http://fashionblogbydenise.blogspot.ro/2013/06/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Postare poate nu o sa mai faci,dar sigur o oja,un sclipici,o pietricea tot o sa-ti mai cumperi :)).Avem prea multe in comun,parca m-as vedea pe mine,cand promit ca nu-mi mai iau nimic :)).Bun,acum despre produse...yamy!!!Am citit review-uri pozitive despre samponul TRESemme,la noi nu se gaseste,normal.As vrea sa stiu si parerea ta despre el,dupa ce-l folosesti :).Trebuie sa caut gelul anticelulitic Deliplus,pentru ca vreau frig :)).Sper sa se gaseasca si la noi...Imi plac tare mult ambalajele parfumurilor pe care le-ai luat din H&M,sunt tare simpatice.Ojele...of,te invidiez:(.Eu am geluri,prea putine oje,dar o sa-mi fac si eu timp intr-o zi sa plec la shopping de oje si atunci sa vezi gaura in buget :)).Gata,nu mai scriu,ca te-am ametit :)).Te pupacesc draga mea si sa le folosesti pe toate sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf,sper sa scap doar cu atat,n-ar fi mare paguba o oja doua acolo,dar ma indoiesc.Au venit reducerile si tare mi-e frica de ce-i mai rau.:)) Trebuie sa stau inchisa in casa,altfel...slabe sanse sa nu fac ravagii. :(
      O sa fac review samponului dupa cateva utilizari.Si eu l-am luat tot pentru cam am citit pareri bune despre aceasta marca,dar nu stiam ca nu se gaseste in Romania.Cat despre produsele Deliplus,se gasesc exclusiv in Spania si doar intr-un anumit magazin.:( E pacat,sunt unele produse chiar foarte bune si ar "prinde" cu siguranta in Romania,mai ales ca nu sunt foarte scumpe.
      Nu m-ai ametit chiar deloc,ador comentariile cat mai lungi. :D
      Multumesc scumpo,te pup.:*

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag !
    Apele de toaleta sunt tare dragute :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam greu cu tentatiile astea,Mada. :))
    Sunt adorabile sticlutele,cred ca mai mult de asta le-am luat,desi incercam sa ma conving ca nu am nuantele respective de oja. :D
    Apele de toaleta miros binisor,nu-s cine stie ce,dar sunt perfecte pentru vara.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca atunci cand mergi la cumparaturi, nu iti place sa te dai in spate cand vine vorba sa cumperi produse de infrumusetare.Sa le folosesti cu drrag!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Ella.Sa stii ca ai dreptate,cam asa este(din pacate). :)) :*

      Ștergere
  7. Cam multe produse! :)) sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa..:(( Am pacatuit cam mult.:D

      Multumesc,Maria.Pup.:*

      Ștergere
  8. la mine de ce nu sunt cosmetice in H&M ? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca in Romania nu sunt comercializate inca,nici eu nu am vazut. :*

      Ștergere
  9. Foarte frumoase produsele.Sa le folosesti cu placere.Stim cu toate cum este,pasiunea costa.!!

    RăspundețiȘtergere
  10. spuma de la vichy de curatat este preferata mea ,foarte buna ..

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP