luni, 24 iunie 2013

Review - Crema autobronzanta pentru picioare Yves Rocher

Pentru persoanele cu pielea sensibila si deschisa la culoare vara e un adevarat chin.Fac parte din aceasta categorie si vorbesc in cunostinta de cauza.Le invidiez pe fetele care reusesc sa obtina un bronz frumos si uniform dupa doar cateva "sesiuni" de plaja.Eu,din pacate,nu ma pot expune la soare pentru ca in ultimul timp,dupa multi ani in care am stat la plaja fara niciun fel de protectie(habar nu aveam ce e aia) si datorita bagajului genetic nefavorabil,am capatat foarte multe alunite si par sa se inmulteasca ca ciupercile dupa ploaie.

 
Mereu m-am prajit(la propriu) si niciodata nu am scapat fara un strat de piele in minus.Anul acesta nu as vrea sa stau deloc la plaja,dar parca nici nu e tocmai placut sa par o fantoma umblatoare in toiul verii.Asa ca singura solutie ar fi cremele autobronzante.
 
Cum picioarele sunt primele expuse odata cu venirea vremii frumoase,am zis sa le "rasfat" putin cu o astfel de crema.Si pentru ca am prins o oferta de 50% la produsele Yves Rocher nu am stat pe ganduri si mi-am luat crema pe care o sa vi-o descriu mai jos.



In primul rand denumirea este incorecta aceasta crema nefiind autobronzanta ci mai degraba o crema colorata.


 
 
Are un miros foarte placut si o consistenta densa.Initial m-am speriat putin cand am vazut culoarea,un portocaliu cam strident si ma gandeam ca o sa obtin un bronz artificial,de pitzi.Mi se par atat de penibile fetele(si mai nou si unii flacai) portocalii din cap pana-n picioare,desi lor li se pare ca au un bronz "cool".Dar m-am alarmat degeaba pentru ca in momentul in care am intis bine crema,aceasta si-a pierdut din intensitatea culorii.Am obtinut un aspect natural si uniform.Dupa cum vedeti mai jos pielea a fost colorata cu un ton.
 
 
 
 
Desi rezultatul discret mi-a placut,as fi preferat sa fie ceva mai pronuntat.
Crema este sidefata,deci are si efect de luminozitate(am avut senzatia ca jumatate din
sidef ramane in palme dupa aplicarea produsului).
Dupa primul contact cu apa,culoarea dispare ca prin minune.Nu va recomand sa imbracati haine deschise la culoare in momentul in care o "purtati",pentru ca se transfera.
Gramajul de 75 ml e si el destul de mic pentru pretul pe care il are.Momentan o gasiti pe site la 26 ron,redusa de la 38.Daca aplicati produsul in fiecare zi,nu dureaza mai mult de doua-trei saptamani.
 
 
 
 
Produsul e bunicel,dar nu il consider potrivit pentru mine.Mai degraba l-ar putea folosi cu succes persoanele deja bronzate si care vor o uniformizare a pielii si un efect de luminozitate.La soare pielea straluceste foarte bine datorita particulelor sidefate si are un aspect sanatos.
 
Voi ce metoda folositi pentru a obtine bronzul perfect?

Va pup.
 
 

5 comentarii:

  1. Bună . Se vede frumos efectul în poză ,şi din experienţa mea cu pozele bănuiesc că e mai pronunţată culoarea adevărată, aparatul "şterge" o parte din culoare. E drăguţ rău ambalajul, îmi place. Pupici :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,sa stii ca ai dreptate.O idee tot este mai inchisa culoarea.Mereu incerc sa surprind cat mai bine nuantele reale,insa e destul de greu si nu-mi iese tot timpul. :D
      Te pup.:****

      Ștergere
  2. De prins ma prinde si pe mine,dar nu ma bronzez frumos,mi se inroseste pielea foarte rau. :D Sa stii ca si mie mi se intampla chestia asta,mereu genunchii se bronzeaza mai rapid decat restul picioarelor si se vede o diferenta,niciodata nu am avut un bronz uniform. Pupici.:**

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am noroc ca am o piele mai inchisa la culoare (mersi tati) si ma brozez direct,fara piele rosie sau cateva straturi luate.O singura data mi s-a luat pielea,dar atunci,timp de doua saptamani am fost in/langa apa cam 8 ore pe zi :D.Singura problema la mine e ca nu pot sa stau la plaja.Ma plictisesc.Am incercat sa citesc,sa ascult muzica,sa stau pe net,dar degeaba,nu am rabdare sa stau mai mult de maxim jumatate de ora la plaja :D.Mi-am luat pana si ulei pentru bronzat,unt de cocos,doar,doar ma va determina sa stau la plaja...nici o sansa :D.Saptamana asta mi-am propus sa stau la plaja ,dar a plouat toata saptamana si a fost frig :)).Sper sa reusesc anul asta sa fiu neagra :D.Crema colorata de la Yves Rocher nu ma prea tenteaza,dar cred ca e buna pentru incepatoarele care nu stiu sa aplice un autobronzant (asa ca mine :)) ),mai ales daca se duce la prima spalare.Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai,nici eu nu am rabdare sa stau la plaja,mai ales ca ma bronzez si foarte greu.Anul asta oricum nu o sa mai stau deloc,o sa dau iama in autobronzante,desi sunt incepatoare si nu prea ma descurc cu ele.Pana la urma,prefer sa fiu mai alba decat sa mi se jupeasca pielea pentru a nu stiu cata oara. :( Ia cu tine o prietena care sa vorbeasca mult sa nu ai timp sa te plictisesti,poate functioneaza.:))
      Pupici.:***

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP