joi, 13 iunie 2013

Review - Demachiant-gel pentru piele sensibila Diadermine

In momentul in care am vazut acest demachiant mi-au atras atentia trei aspecte,faptul ca e sub forma de gel,lista scurta de ingrediente si in special faptul ca este adresat pielii sensibile si usor iritabile.Tot sper sa gasesc niste produse potrivite tenului meu,sa nu mai fiu nevoita sa incerc in fiecare luna diferite cosmetice.
 
 
Imi place ca este lejer,textura de gel e chiar interesanta.Eu il masez usor pe fata,clatesc..si repet "operatiunea" pentru indepartarea completa a machiajului.Im momentul in care l-am folosit cu dischte demachiante am observat ca fata mi s-a inrosit usor,dar cu prima metoda nu am avut probleme de felul acesta.
 
 
Nu-mi place mirosul.Imi aminteste de un macerat de petale de trandafiri in otet,facut de bunica(pentru durerile reumatice).:) Partea buna e ca nu e o crema sa trebuiasca lasata pe fata,eu il clatesc apoi imi spal fata cu un produs de curatare solubil in apa.Nu am avut timp sa-mi dau seama daca "strange" pielea pentru ca imediat aplic o crema hidratanta.
Are 200 de ml si costa aproximativ 6 euro.Am observat ca se consuma ceva mai repede fata de un demachiant sub forma de crema.
 
 
Nu este un produs rau insa eu personal nu l-as recumpara(poate daca ar avea un miros placut).Nici nu stiu daca aceasta marca se comercializeaza in Romania.Am vazut ca pentru pielea sensibila era o gama intreaga.In afara de acest demachiant mai era unul normal(pe care mi l-am cumparat,dar nu l-am incercat deocamdata),crema de zi si crema de seara.
 
Va pup.
 
 
 

4 comentarii:

  1. Mie mi se înroşeşte faţa după ce mă demachiez, indiferent ce demachiant folosesc, iar dacă sunt la cineva acasă şi trebuie să îmi dau jos machiajul folosesc săpun, ca să nu arăt ca un clovn după aceea. :)) Arată interesant, dar nu l'aş cumpăra. Te puuuup! :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu patesc la fel. :( Dar cum cateva zile am gasit primul demachiant de la care nu mi se inroseste DELOC fata! :D O sa-i fac review in curand. Te pup si eu.:*

      Ștergere
  2. Sincer nu l-am vazut la noi. Si mie mi se pare interesant faptul ac este sub gorma de gel. Osa caut si eu unul asa .

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este in Romania.Dar ar fi interesant ca si alte marci sa scoata acest tip de demachiant,eu cred ca ar "prinde" fiind diferit ca textura.Te pup.:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP