joi, 13 iunie 2013

Review - Masca hidratanta cu capsuni Montagne Jeunesse

De cand scriu pe blog ma tot plang ca nu am rabdare sa folosesc masti...pentru par,pentru fata sau pentru ce-or mai fi ele.Dar acesta nu ar fi singurul motiv.Mi-e si putin frica sa-mi pun ceva pe fata pentru ca mi se irita si de la aer.
Ei bine,mi-am incercat norocul cu mastile Montagne Jeunesse despre care am auzit lucruri bune.Mi-am cumparat vreo 3 feluri,doar doua mi-au atras atentia la stand,insa la insistentele vanzatoarei(care o descria ca fiind "extrem de buna")am luat-o si pe a treia.Inca nu am incercat-o dar sunt curioasa ce minuni o face.:D
In schimb,am folosit masca hidratanta cu capsuni,despre care va vorbesc astazi.
 

In primul rand NU i-am gasit niciun aspect negativ.Poate doar pretul(1.95 euro) raportat la cantitate.Dar nici macar acesta,pentru ca un pliculet ajunge pentru doua utilizari si pentru rezultatele oferite pretul este infim.
 
Dar ce face totusi aceasta masca?Imediat va si raspund.
Pai,in primul rand are o consistenta extrem de cremoasa si fina,sidefata si cu o usoara tenta rozalie,miroase absolut minunat de parca ar fi o masca facuta din capsuni proaspat culese din gradina.Masca se tine  pe fata 15-20 de minute,dar va spun sincer ca eu am fost atat de incantata de miros si de faptul ca nu simteam piscaturi,furnicaturi,mancarimi si alte minunatii incat nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.Cam dupa 10 min crema incepe sa se usuce in portiunile in care stratul aplicat este mai subtire iar in urmatoarele 10 se usuca complet.Am simtit pe la sfarsit un gadilici si m-am panicat putin,sincera sa fiu m-am gandit ca nu scap nici de aceasta data fara sa mi se irite fata in ultimul hal.In momentul in care se umezeste fata pentru a fi indepartata,masca revine iar la consistenta initiala,ba as indrazni sa spun ca in contact cu apa devine si mai cremoasa.Am uitat sa va spun ca are in componenta si samburi de capsuni iar ca pas final se face o exfoliere usoara a tenului.
 

Se clateste cam greu avand in vedere consistenta,dar ce importanta mai are cand lasa in urma un ten complet hidratat,extrem de fin,luminos,intins si uniformizat?Efectele dureaza pe parcursul intregii zile,pe fata raman mici particule de sidef,care nu sunt deranjante,nefiind foarte vizibile.Eu am aplicat dupa bb cream si vreau sa va spun ca am stat toata ziua cu o mini-oglinda in mana si mi-am admirat tenul.:)) De mult timp nu am mai avut fata atat de luminoasa.Si cel mai important aspect pentru mine a fost faptul ca nu am avut absolut nicio problema cu inrosire pielii!!
Ma bucur ca am incercat aceasta masca,mai am inca doua diferite,dar nu cred ca vreuna se va ridica la nivelul acesteia. :D Tocmai am descoperit un produs care nu o sa mai lipseasca mult timp de acum incolo din dulapiorul cu "bunatati".
 
Nu cred ca mai are rost sa va spun ca vi-o recomand!!!! E de-a dreptul minunata!
Voi ati folosit masti de la Montagne Jeunesse?Aveti vreuna preferata?

Pupici.

 
 

8 comentarii:

  1. eu am o problema foarte naspa cu tenul uscat si deshidratat... am sa o incerc cu siguranta! merci de review :*

    http://jolie-creativity.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ti-o recomand..si eu am zone(pete) uscate pe fata iar masca aceasta le-a hidratat si uniformizat..din pacate efectul e doar de o zi..:D

      Ștergere
  2. Cred ca le-am incercat pe toate, ma rog, oricate am gasit. Toate imi plac, ca miros frumos si imi vine sa le mananc. Daca vrei sa scapi de zonele uscate fara sa ti se ingrase fata aiurea, Hydrance Optimale de la Avene. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandare.Nu prea am fost multumita de produsele de la Avene pe care le-am folosit pana acum,dar o s-o incerc si pe aceasta.Poate imi schimb parerea. :D

      Ștergere
  3. Waa, nu imi vine sa cred ca e atat de buna :)) Sincer , mi se pare ca arata ieftin, de aceeam am tot evitat aceste masti. O sa incerc si eu, abia astept.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu spun ca o sa fii multumita de "efectele" ei,Maria.Sincera sa fiu eu nu am avut niciodata impresia asta,ca ar parea ieftine,ba din contra,mereu mi-au atras atentia cand le-am vazut asa frumos colorate si vesele.Desi citisem ca sunt bune le-am cumparat mai greu pentru ca nu prea imi plac mastile,de niciun tip,insa aceasta chiar m-a impresionat in mod placut.

      Ștergere
  4. acum incerc masca primita de la tine si unde sa caut pareri mai sigure si mai sincere decat pe blogul tau .multumesc astept sa se usuce si sa vad rezultatele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa daca si tie ti-a placut la fel de mult,Claudia!:)

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP