marți, 23 iulie 2013

Ganduri...

Bunaaaa!!
 
 
Nici nu stiu cum sa incep aceasta postare.In mod normal ar trebui sa-mi cer scuze pentru ca am disparut fara sa anunt,pentru ca nu am raspuns la comentarii (inca!) si pentru ca nu m-am tinut de unele promisiuni facute,insa cum nu-mi place sa fac acest lucru,ba chiar il detest o sa trec direct la pasul doi si o sa va spun ca mi-a fost dor de voi,mi-a fost dor sa mai scriu pe blog,macar cateva cuvinte.Mi se parea ciudat cand unele fete spuneau ca au simtit lipsa blogului la numai o saptamana de absenta si nu am crezut ca o sa fiu incercata de acest sentiment.Dar s-a intamplat,au trecut 9 zile de la ultima mea postare si mi s-a parut in permanenta ca imi lipseste ceva.In aceasta perioada am reusit sa mai arunc un ochi la cate o postare de-a voastra,sa mai las cate un comentariu pe ici pe colo,insa nimic mai mult.Am de recuperat ceva,nu gluma!

Nu obisnuiesc sa dau explicatii atunci cand vine vorba de faptele mele,nu o sa incerc sa-mi justific lipsa,se poate intampla sa "dispar" de pe blog perioade mai mari de timp si nici asa nu m-as simt obligata sa-mi motivez absenta.Insa m-as bucura foarte mult sa-mi ramaneti alaturi si sa-mi cititi cu drag postarile,chiar daca in unele perioade nu vor fi foarte dese.

Nu o sa mai fac promisiuni de niciun fel pentru ca,desi imi doresc sa le duc la capat,uneori imi este imposibil sa fac acest lucru.V-am spus ca in urmatoarea perioada o sa acord mai mult timp blogului si nu am reusit nici macar sa postez la fel ca inainte.Nu prea sunt neserioasa de fel dar uneori se intampla lucruri neprevazute si toate planurile iti pot fi date peste cap. :) Daca vi s-a intamplat vreodata cu siguranta o sa intelegeti despre ce vorbesc.

Vineri o sa anunt castigatoarea giveaway-ului,mai aveti doua zile la dispozitie sa va inscrieti.
 
Sper sa ne "citim" cat mai curand!Va pup.

13 comentarii:

  1. Cititor sau blogger, indiferent in ce postura ne aflam la un moment dat, putem lipsi din varii motive, important e sa primim si sa oferim fara a contoriza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit scumpa :*.Toate avem momentele noastre de "disparitie",suntem ocupate cu alte cele si oricat ne-am dori sa fim active,alte lucruri ne tin ocupate.Eu,de exemplu,am zis ca scriu un articol despre giveaway-ul tau.Bine ca nu am zis-o ,ca acum ma faceam de ras.Am avut o perioada mai incarcata si nici nu stiu cum au trecut zilele :(.Te pupacesc si sa reusim sa ne citim cat mai des :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate reusim sa ne sincronizam si sa mai stam la povesti,scumpo.Te pup.:*:*

      Ștergere
  3. Nu e nimic de "scuzat". E blogul tau asa ca ai tot dreptul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,dar ideea este ca nu scriu doar pentru mine.Desi nu-mi place sa explic nimanui de ce fac cutare sau cutare lucru,aici e vorba totusi de niste persoane care ma citesc si care merita totusi o explicatie pentru anumite "fapte".Pupici.:*:*

      Ștergere
  4. mi s-a intamplat si mie de multe ori :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Te-am nominalizat in acest tag: http://ioana08libeauty.blogspot.ro/2013/08/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP