joi, 4 iulie 2013

Perle la BAC : Modele in viata

Buna,fetelor.
 
Din titlu va puteti da seama de continutul pe care o sa-l aiba postarea aceasta.Nu o sa intru in detalii,desi ar fi multe lucruri de spus(si nu tocmai bune).Va las cu "gandurile" pe care le au unele persoane si modelele acestora in viata.:)


  • "Părerea mea e că Ilie Moromete lua la mişto pe toţi pentru că se credea superior din naştere.N-a avut nevoie de multă şcoală şi de aceea e idolul meu"
  • „Un model te reprezintă.Gigi Becali vorbeşte pe înţelesul meu,pricep.Patapievici are farze încâlcite,musai am nevoie de dicţionar ca să pricep ce vrea să spună“
  • Multă lume a critică pe Zăvoranca,Daniela Crudu,dar ele sunt cap de afiş în show biz,prin toate revistele,le urmăresc fotografii în cluburi,pe stradă,apar seara la elevizor.Pentru mine ele au reuşit în viaţă.Numele lor apare pe internet de mii de ori.Altfel,nu te ştie nimeni,în afară de cartierul tău.E bine să ai un model de urmat,te inspiră în ce faci“.
  • "Este foarte important să îţi alegi un model în viaţă.Eu încă de mică m-am văzut model de succes,pe marile scene,prezentând haine scumpe,pentru oameni rafinaţi.Acum modelul meu este Mădălina Ghenea."
  • „O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher,cu maşină tunată,gagică cool,ţi se apleacă lumea la picioare.Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali,să fi toată ziua pe la televizor,să arunci cu bani la săraci.Asta văd eu model,ca băiat de băiat ce sunt.Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali,după trei ani scapă.Rămâne în istorie“.
  • "Eu îl iubesc pe Radu Mazare,pentru că e băiat de viaţă şi e foarte bun în politică.A dus fetele la vot în costum de baie şi face Învierea pe plajă.L-am prins odată în club ameţit şi a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."
  • "N-am model că nu prea citesc. O să am până în sesiunea de toamnă. Dar cred că daţi alt subiect."
  • "Am un var cârciumar care este modelul meu.La el la bar vine şi primarul şi n-are treabă cu SANEPID-ul sau controale. Acum îşi face terasă pe faleză.La el sunt numai bucăţi."
  • "Modelul meu este Ilie Năstase,pentru că nu îi pasă de gura lumii şi s-a însurat de multe ori.Când l-a supărat cineva i-a dat-o la temelie."
  • "Catalin Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa".
  • "Pe langa modelul meu in viata eu am si modele in viata, care sunt animatoare, cu care ma inteleg bine,cu unele merg chiar la strand,cand nu sunt obosite noaptea dupa dans.Au o viata buna,deci asa vreau sa ajung si eu".

Alte perle,de aceasta data din seria"Candidatii la  BAC si poezia".
 
  • "Poetul avea o fixatia pe poza lui Ann pentru ca atuncea,in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toti pereti.Si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul".
  • "Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel.  Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba,el sa nu uite de fata ei".
  • "Ann avea niste trasaturi de gen epic. Era epica. Sebastian era mai putin epic desi avea potential intrucat ii placeau pozele,dar e mai mult curentul liric".
  • "Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatiea ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea si prin locuri necurate si ca a murit de sifilis".
  • "Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am înţeles nimic.O să mai scriu o bucată de comentariu din Moromeţii în loc"
  • "Rolul ghilimelelor e sa stii tu,ca esti cititor,ca n-a zis asta autorul,ci ca a auzit pe undeva si si-a scris repede in carnetel."
  • "Pronumele le arată o direcţie,aici poetul demonstrează că adoarme…"
  • "Nam nici o ideie cum trebuiam să mai dezvolt ideia aceasta, că poiezia este compusă aşa că nam nici o emoţie pozitivă asupra ei"
  • "În această poezie,luna semnifică noaptea,şi asta înseamnă că a venit timpul acţiunilor care nu pot fi făcute ziua"
  • „Perspectiva este anostă,deprimantă,nu se vorbeşte de mallul din zona Băneasa,numai de străzi murdare,oameni săraci,hamali“.


E de ras?!E de plans?! Vorba aia : "Astia suntem,cu astia defilam"!
 
Va pup.


     
 
 

6 comentarii:

  1. Oooff, e grav de tot si, ma tem, fara leac! :( Mie-mi pare trist...privind situatia de ansamblu, gandindu-ma la perspective!

    Te invit, daca iti face placere, sa participi pe blogul meu la acest giveaway!
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/07/international-persunmall-giveaway.html

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E trist si ingrijorator,din pacate. :(

      Ilda,iti multumesc pentru invitatie,am vazut ca ultima zi de inscriere este 15 iulie,daca o sa particip o sa o fac de dragul tau mai mult. :D

      Te pup. :*

      Ștergere
  2. Ooo,dar ce schimbari ai facut scumpa :).
    Despre perlele elevilor...nu stiu ce sa zic.Un ochi rade,unul plange.Nu mai stiu cine e de vina : televiziunile ca dau atata prostie pe ecrane doar pentru rating,profesorii pt ca nu se mai streseaza atat din cauza salariilor jenante,parintii care isi invata copiii ca in ziua de azi se poate cumpara orice,inclusiv o diploma sau elevii pentru ca nu-si mai dau interesul pentru scoala...Si cand ne gandim ca cei care azi dau bac,sunt viitorii profesori/doctori/ingineri ai tarii...
    Oricum,cea mai tare perla,la care am ras si-am ras e : "N-am model că nu prea citesc. O să am până în sesiunea de toamnă. Dar cred că daţi alt subiect." :))
    Te pupacesc scumpa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare dintre cei enumerati de tine are o mica parte de vine.Iar rezultatul este,dupa cum se poate observa,un dezastru.:D

      Pupicei.:***

      Ștergere
  3. E de rasu'-plansu'. Pe moment de amuzi , cum m-am amuzat eu cand am citit-o pe asta: "N-am model că nu prea citesc. O să am până în sesiunea de toamnă. Dar cred că daţi alt subiect."...dar apoi realizezi ca peste cativa ani tara va fi si pe umerii lor si nu mai e asa amuzant.

    PS: Acum am apucat sa mai intru pe bloguri sa citesc ce ati mai postat voi, fetele dragutele, si vreau sa iti spun ca imi place cum arata acum blogul. Esti pe val cu verdele asta mint :))

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i viitorul Romaniei!! :(
      Multumesc,Maria...ma bucur ca iti place noul aspect al blogului.Desi mie nu prea imi plac schimbarile am simtit,totusi,nevoia de altceva. :D
      Te pup.:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP