miercuri, 10 iulie 2013

Produse terminate

 
Din nou am ajuns la postarea mea favorita,cea cu produse terminate.Ce-i drept,eu consum produsele foarte greu si nu pentru ca as uita sa le folosesc ci pentru ca mereu am desfacute cate 2-3(4-5) din aceeasi categorie si le alternez.De ceva timp ma chinui sa strang recipiente goale si iata ca azi am cu ce ma lauda. :D
Sa vi le prezint,deci,si sa va spun cateva cuvinte despre fiecare.
 

Sampon,balsam de par si masca-tratament Total Repair.Despre ele v-am vorbit detaliat aici.Masca de par e singura care m-a "convins" sa o recumpar.
Spuma de curatate Nivea - a avut si ea parte de un review,momentan nu as mai recumpara-o,nu a fost un produs care sa ma impresioneze.
 

Gel de dus cu vanilie - mi-a placut foarte mult,cu siguranta la toamna o sa-l recumpar.Acum folosesc geluri de dus cu arome mai...fresh.
Balsam hidratant pentru fata si corp Neutrogena.Pentru fata nu mi-a placut,pentru corp a fost acceptabil..nici gand de hidratare intensa,in schimb miroase discret si intra rapid in piele fara sa lase urme uleioase.
Rexona Ultra Dry deo stick - nu mi-a placut,l-am folosit doar prin casa,nu face fata nici macar cateva ore,in plus lasa urme albe pe haine.
 
 
Tratament de unghii Eveline 3 in 1.Acest produs l-am cumparat de pe un site anul trecut impreuna cu altele si uitasem de el.L-am folosit pe post de top-coat si usuca lacul de unghii foarte repede.Nu mi-a placut consistenta lui foarte lichida,mai bine de un sfert din produs l-am risipit aiurea,pana sa ajunga pe unghii curgea pe alaturi,chiar si pe haine de multe ori.:D Totusi,l-as recumpara,e un produs bun.
Balsam de buze Liposan - a fost preferatul meu pana cand un altul i-a luat locul(o sa va spun in curand cine a reusit "performanta" :D).L-asrecumpara,cu siguranta.
Balsam de buze Biocura - mi-a placut mai mult mirosul de miere,la capitolul hidratare nu exceleaza.
 
 
Deodorant Byly - nu stiu daca se gaseste in Romania,daca dati de el pe undeva sa nu-l cumparati.Eu voiam sa ies putin din zona Dove-Nivea-Rexona dar am facut o alegere proasta.L-am folosit in general,seara,dupa dus.
Apa de trandafiri - eu o folosesc in loc de lotiune tonica si imi place,e deja a doua sticluta cumparata.Acum vreau sa incerc lotiunea micelara Bioderma,fapt pentru care am renuntat la ea(momentan).
Acetona Auchan - cea mai buna din ce am incercat pana acum.Nu usuca unghiile,indeparteaza perfect oja si in plus,lasa in "urma" miros de guma Turbo.Sa nu mai spun ca are 200 de ml,este foarte spornica si nu costa mai mult de 6 lei.O s-o recumpar mereu,nu am ce sa-i reprosez.
 
 
Masti Montagne Jeunesse - desprea cea de par si cea cu capsuni v-am vorbit,in curand o sa-i fac reviewsi celei cu minerale de la Marea Moarta.
 
 
Crema Xhekpon,este foarte cunoscuta aici,multe femei o lauda si o recomanda.Hidrateaza bine pielea si nu lasa pelicula grasa.Insa dupa vreo 2-3 saptamani au inceput sa-mi apara cosuri si am renuntat la ea,am folosit-o pentru maini.
Iluminator essence - mi-a placut,l-am folosit foarte mult pe arcada si in coltul intern al ochiului,pentru restul fetei eram cam prea sclipicios.
Tus essence black mania - a fost cel mai prost tus pe care l-am avut,nu mi-a placut nimic la el,imediat "curgea" si se intindea oribil.Cred ca a si fost retras,nu se mai comercializeaza.
Lipstain Oriflame - acesta nu este un produs terminat,am folosit cam jumatate din el,dar o sa ajunga la cosul de gunoi.Nu mi-a placut,nu se intinde uniform,culoarea se ia pe bucati iar zonele uscate ale buzelor sunt evidentiate foarte tare,in sensul ca sunt colorate mai mult.Mi-a placut doar mirosul de zmeura.

 

Gel de dus cu masline,Deliplus - aceasta marca poate fi gasita doar in magazinele Mercadona din Spania,si are unele produse bunicele.Gelurile de dus sunt foarte bune,au o cantitate mare si costa intre 1-2 euro.
Crema de corp Happy - am luat-o pentru ca era doar un euro.Este fabricata de laboratoarele Forenqui,aceleasi "responsabile" de produsele Anian,deci este "made in Spain".:)) Nu ma asteptam la prea multe de la ea,insa m-a surprins in mod placut.Miroase incredibil de bine a mango,mirosul persista cel putin 2-3 ore,hidrateaza bine si nu lasa pelicula uleioasa la suprafata pielii.E unul dintre produsele-revelatie ale anului.:)
Crema anticelulitica Babaria - v-am vorbit desprea ea intr-o postare anterioara.In sfarsit  am reusit sa o termin,nu o mai cumpar,nici nu o recomand!
 
 
Gel de dus cu ciocolata,Instituto Español - are un miros puternic de ciocolata si o consistenta densa insa nu prea face spuma.L-am combinat cu alte geluri de dus si mi-a placut.Singur insa nu puteam sa-l folosesc,daca un produs nu face spuma multa,am impresia ca nu curata bine.
Ulei antivergeturi Bio-Oil - mi-a placut mult,v-am spus si voua cateva cuvinte despre el aici,cu siguranta o sa revin la el.
Sampon cu extract de in si lapte de migdale dulci,Le petit marseillais - are un miros placut,curata bine,face multa spuma,insa fiind foarte lichid se consuma mai repede decat alte sampoane.Momentan nu l-as mai cumpara.

 
 
Dupa cum vedeti,am adunat cateva. :)
 
Voi cum stati la capitolul "produse terminate"?
 
Va pup.
 

16 comentarii:

  1. Ai fost harnica :) Felicitari !
    Eu am reusit sa adaug produse :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Ana. :*
      Este bine si asa, oricum am vazut ca tu esti mai cumpatata,in general,si cumperi strict ceea ce ai nevoie.Eu cam fac ravagii prin magazine. :D

      Ștergere
  2. Ohooo, dar ai adunat, nu gluma :)) Ai cu ce sa te lauzi , Oana. Eu momentan inca strang si cred ca am doar vreo 4 produse terminate, dar mai trag tare de cateva . Am impresia ca sunt picata din luna: toate ftele au folosit macar ceva de la Essence, ioar eu nimic, nici macar o oja. Dar nu-i nimic, o sa schimb eu situatia saptamanile astea :)).

    Te pup,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e timpul pierdut,Maria.In curand o sa fac un top cu produsele mele preferate de la essence,poate te ajuta in alegerea primelor "bunatati" de la aceasta marca. :D
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  3. :) Am adunat si eu cateva produse, strang inca si apoi vin cu o postare...

    M-a impresionat ceea ce am vazut! Buna treaba, te felicit!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,eu de vreo doua luni tot strang recipiente,s-au adunat cateva si sunt chiar mandra de mine. :))
      Se poate si mai bine ce-i drept,dar nu asa deodata...cu pasi mici,dar siguri. :D
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  4. Nu stiu,Mada.Daca esti pofticioasa,e mai greu sa rezisti tentatiei de a le gusta. :D
    Te pup.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate goliciuni! Si eu le adun, chiar azi am mai adaugat inca un produs gol in traistuta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine,Claudia.Ador postarile cu produse terminate,abia astept sa vad ce ai mai dat gata. :D
      Te pup.:*

      Ștergere
  6. ai avut ceva produse ,cateva produse de mai sus sunt placul meu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia cand am facut postarea si a trebuit sa vorbesc despre fiecare produs in parte mi-am dat seama cate sunt.:D Ce-i drept,strang recipiente de ceva timp.Daca as reusi sa consum atatea chestii intr-o luna,ar fi grozav.Dar e ... imposibil. :))

      Ștergere
    2. da stiu nici eu nu reusesc sau de fapt nu vreau sa le consum ,mastile miau trezit o mega curiozitate dar si plasturi de la aceai firma .

      Ștergere
  7. Wow, câte produse ai terminat! Mă tentează acetona auchan. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte buna aceasta acetona,Denisa.Daca o gasesti,nu ezita sa o cumperi.::*

      Ștergere
  8. Ce harnica e scumpa mea
    :*.
    Si eu am inceput sa adun recipientele,dar cum ne asemanam mult,si eu am
    vreo 4-5 produse de acelasi fel pe care le folosesc aleatoriu :D (geluri
    de dus am vreo 6 incepute :)) ).
    Gelul de dus cu ciocolata si crema de corp cu mango...mmm :D.
    As vrea sa fie Auchan si in Arad,nu doar in Timisoara :(.
    Tot m-am uitat la ambalajul lipstain-ului de la Oiflame,dar la noi nu
    cred ca este in acest ambalaj.O avea el un echivalent :D.
    Imi plac tare mult postarile de acest fel si sper sa faci cat mai multe
    :).
    Pupicei scumpa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E jale cu noi,mai mult cumparam decat consumam.:))
      Lipstain-ul l-am luat vara trecuta din Romania,e posibil sa-l fi scos,nu am idee.Nu am mai pus mana pe un catalog de ceva timp. :D
      Si eu mi-as dori sa fac cat mai multe postari de acest gen dar nu cred ca o sa reusesc,eu incerc da' nu promit. ;))
      Pupici cu sclipici.:*:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP