luni, 29 iulie 2013

Top 10 produse preferate - essence


Din toate produsele cosmetice low-cost pe care le-am incercat pana acum,cele de la essence mi-au placut cel mai mult.Am folosit destul de multe si putine dintre ele m-au dezamagit.

O sa va descriu,pe scurt,fiecare produs in parte.Ele au fost asezate la intamplare,asta nu inseamna ca primul din poza imi place mai mult decat ultimul.Deci,as recumpara oricand urmatoarele produse essence:




pudra matifianta translucida fix&matte - v-am mai vorbit despre ea,este foarte buna si mai ales spornica,nu i-am gasit niciun minus


pudra iluminatoare sun club - este perfecta pentru vara,ilumineaza discret,are particule foarte fine,poate fi folosita atat pentru fata cat si pentru corp,si in plus,are un miros dulceag si foarte placut,de cocos.

fard pentru sprancene - a fost un produs pe care l-am detestat la inceput si a stat bine ascuns printr-un sertar o perioada buna de timp.Insa nu era vina produsului ci a mea,pentru ca nu stiam sa-mi conturez sprancenele si dadeam vina pe el(tipic!).Nici acum nu-s vreo experta,dar reusesc sa o scot la capat.Si da,fardul imi place,il folosesc de fiecare data cand ma machiez.Daca ar fi sa-i gasesc totusi un punct negativ ar fi tenta de rosiatic pe care o au aceste farduri.

primer pentru ochi colour arts: - mi place mult acest produs,este varianta low-cost al primer-ului Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue.O sa ii fac un review separat si o sa va dau mai multe detalii despre el.

luciu de buze tint it - ador acest produs,nu este lipicios,nuanteaza usor buzele(in functie de starea de spirit,zice descrierea!) iar in momentul in care luciul se "duce" buzele inca mai au o tenta de rozaliu care dispare treptat.Miroase frumos si cu putina grija dureaza cateva ore pe buze.

baza de unghii studio nails 24/7 - m-am speriat cand am folosit prima data aceasta baza.Desi parea "normala" atunci cand am aplicat-o pe unghii dupa cateva secunde,timp in care s-a uscat,a devenit comlet mata,de parca pilisem suprafata unghiei.Nu usuca unghiile iar oja adera perfect pe o suprafata mata.

top sealer studio nails better than gel nails - ofera un luciu frumoas unghiei insa trebuie sa aveti grija la aplicare.Este singurul produs de acest gen pe care l-am avut si in momentul in care nu il aplic bine,pare ca "taie" oja,nu prea pot sa va explic acest lucru.Insa usuca rapid lacul de unghii si din aceasta cauza l-am adaugat in acesta lista.

studio nails fast cuticule remover - va recomand acest produs,este un gel care "topeste" cuticulele in cateva secunde.Astfel economisiti timp si evitati maltratarea cuticulelor prin taiere.

lac pro white effect - ofera un aspect ingrijit unghiilor,eu il folosesc mai ales cand am unghiile scurte,imi place foarte mult efectul pe care il lasa.Am vazut ca sticluta nu mai este la fel ca aceasta pe care o am eu,insa presupun ca produsul in sine este acelasi.

gel eyliner - acesta este primul tus-gel(crema) pe care il folosesc de aceea nu pot sa-l compar cu alte produse.Imi place mult,se intinde si pigmenteaza bine,nu "curge" si e waterproof.Este foarte spornic si nu s-a uscat,desi il am de ceva timp.Ce nu imi place la el este faptul ca se curata foarte greu pana si cu bifazicele.Cu un demachiant normal,nici vorba sa reusiti.


Mi-a fost greu sa fac acest top si sa aleg doar 10 produse,ar mai fi cateva care imi plac la fel de mult insa o sa va vorbesc despre ele in alte postari.

Voi folositi produse essence?Sunteti multumite de ele?

Sa aveti o saptamana frumoasa.Va pup.




17 comentarii:

  1. ai o mica comoara marca esence nu detin prea multe produse desi credema ca miar place sa am dar timpul nui pierdut ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,sa stii ca nu mi-am dat seama pana acum dar cele mai multe produse pe care le am sunt marca essence. :) Cu siguranta nu e timpul pierdut,o sa pui tu mana pe vreun produs de-al lor,sunt sigura ca o sa iti placa. :D

      Ștergere
  2. De la Essence am avut doar o oja, cred, da tare mult mi-ar placea pudra matifianta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra este intr-adevar foarte foarte buna,eu nu mai pot renunta la ea.Am ratacit-o vreo doua zile prin casa si am zis ca fac o criza de nervi.:))

      Ștergere
  3. Eu am folosit 2 oje si un parfum . La oje culoarea este frumoasa si se aplica bine intr-un strat dar sare imediat de pe unghiute :( Parfumul este dulce si persista multe ore . Imi place :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel mi se intampla si mie cu ojele,imi sar de pe unghii foarte repede.Insa stiu persoane care sunt foarte multumite de rezistenta acestora..om avea noi unghii mai "ciudate".. :D
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  4. Si mie imi place essence-ul. Din acest top, am folosit doar gel eyeliner. Mi-a mai placut mult mascara Multi Action; alte produse care imi sunt pe plac: ojele lor, fdt spuma, creioanele de buze...

    Pupici, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost tentata sa imi iau fondul de ten spuma,insa mi se pare ca sunt foarte inchise nuantele si ca au tenta de portocaliu.Poate aplicate direct pe ten se "aseaza" mai bine.
      Rimel am folosit doar unul de la essence,all eyes on me si nu mi-a placut deloc.
      Trebuie sa incerc si eu macar un creion de buze,acum mi-am adus aminte ca am citit pareri pozitive despre ele,insa niciodata nu mi s-au "lipit" de mana.:D
      Te pup si eu.:*

      Ștergere
  5. Intradevar,foarte bune produsele Essence.Si eu le folosesc si ma inteleg foarte bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa este.Eu am fost multumita cam de 95% dintre produsele essence pe care le-am incercat.

      Ștergere
  6. Am si eu pudra iluminatoare! Pe langa obraji o folosesc discret pe umeri, dupa ce ma dau cu uleiul pt bronz Avon. Multumim pentru postare, chiar mi-ai dat de gandit in legatura cu unele produse. Te puuuup! :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca e superb efectul pe care il lasa aceasta pudra?:D Eu o mai amestec uneori cu ulei sau crema de corp si imi place tare mult cum se vede pe piele.
      Pupici.:*:*:*

      Ștergere
  7. mie imi place foarte mult pudra translucida din colectia 2013 si ojele. chiar daca nu rezista prea mult pe unghii, culorile sunt superbe :)

    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,Annie...culorile ojelor sunt foarte frumoase,mi-ar fi placut sa aiba o rezistenta mai buna.
      Ma bucur ca ai gasit o pudra care sa iti placa si sa aiba un pret accesibil. :*

      Ștergere
  8. Mai bine,Mada.Asa nu risti sa mergi la magazin cu gandul de a-ti lua un produs si sa te intorci cu 5 in plus. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. te-am nominalizat la liebster blog awards - http://anaonofrei.blogspot.ro/2013/08/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP