marți, 6 august 2013

Creme "multifunctionale"

...sau mai pe romaneste bune la  toate.Sau ma rog,aproape. :D



Crema Nivea - nu cred ca este persoana care sa nu fi auzit sau sa nu fi folosit macar o data aceasta crema,eu tin minte ca atunci cand eram copil era nelipsita de pe etajera din baie.Mirosul este specific produselor Nivea,iar consistenta acesteia este una densa.

Crema de galbenele - alt produs care exista in majoritatea caselor sau...gentilor. :D Este o crema grasa,intra foarte greu in piele insa de multe ori m-a scapat de unele "belele".Mie mi se pare ca miroase a miere de albine si imi place tare mult.


Balsam pentru piele uscata/iritata Aquaphor de la Eucerin - acest produs l-am descoperit de curand,si am folosit doua mostre pana acum.Insa,cu siguranta o sa mi-l cumpar in varianta full size.Nu este atat de dens precum crema de la Nivea si nici atat de gras cum este crema de galbenele.Nu are miros,nici conservanti iar dupa aplicare pielea ramane fina si hidratata(desi putin "lipicioasa").Este singurul produs de acest gen cu care am riscat si l-am aplicat si pe fata,pe zonele extrem de uscate iar rezultatul mi-a placut.

Balsam reparator Elizabeth Arden - consistenta lui e una densa,insa doar in anotimpurile reci.Hidrateaza bine zonele uscate insa miroase oribil.Nu stiu cum sa descriu mirosul,e o combinatie intre plante si benzina.:D Il am de ceva vreme si chiar daca e un produs in miniatura(15 ml) inca nu l-am consumat in totalitate,tocmai datorita acestui fapt.

Si acum sa va spun pentru ce folosesc eu aceste creme:

hidratarea zonelor uscate(genunchi,coate,calcaie)
masca pentru buze - aplic o cantitate generoasa si o las 15-20 de min,dupa care sterg produsul cu un servetel
masca pentru picioare - cum am spus si mai sus,aplic un strat destul de gros de produs,imi pun sosete de bumbac si las sa "actioneze" peste noapte
hidratarea cuticulelor - inainte foloseam ulei special pentru aceasta zona,insa acum aplic una din aceste creme si rezultatul e acelasi
crema de maini - hidrateaza foarte bine pielea
hidratarea varfurilor uscate - cum nu am mereu la indemana seruri de par,cu crema de galbenele rezolv imediat aceasta problema.Iau o cantitate foarte mica,o intind in palme dupa care aplic pe varfuri.Acestea capata imediat stralucire si nu mai sunt atat de uscate.

Voi folositi astfel de creme?La ce le mai intrebuintati?

Pupici.

21 de comentarii:

  1. Eu am inlocuit crema de galbenele cu o crema home made :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca ai rabdare sa-ti prepari creme.Si mie imi place,insa nu am mereu timp..asa ca apelez la cele din comert. :*

      Ștergere
  2. crema cu galbenele :) o exista cineva care sa nu o fi cumparat macar odata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema de galbenele nu imi lipseste din frigider. Pentru buze si calcaie crapate, pentru rani superficiale, pentru hemoroizi :P (daca exista, ce sa-i faci?!)...

    Utila postarea, multumesc!
    Kisses, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca este o crema-minune! :D
      Ma bucur ca ti-a fost de folos postarea.Te pup,Ilda. :*

      Ștergere
  4. Crema Nivea e nelipsită din casă, din geantă, de pe noptiera de lângă pat, am câte una mereu la indemână. De cele mai multe ori o folosesc pentru mâini, coate sau buze.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte utile cremele acestea de cand era ficamea micuta si se irita la scutesc am gasit in farmacie o crema de galbenele cu vitamina A si E foarte buna si utila in casa noastra iar de cate ori mie pe terminate o cumpar iar si iar .

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru talpi, incearca sa invelesti picioarele in folie alimentara dupa ce ai aplicat crema si apoi sa pui sosetele. Chiar face minuni :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de pont,Claudia.Cu siguranta o sa incerc si varianta aceasta. :*

      Ștergere
  7. Crema mea multifunctionala este "cutiuta cu minuni".M-a scapat de besicile care se fac dupa ce te arzi cu ulei fierbinte (eh,ami am si eu incidente casnice :)) ),de iritatiile de dupa epilare,de buzele crapate si lista poate continua ).Crema Nivea si cea de galbenele nu lipsesc niciodata din casa :).Pupilici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yuhuuu...iar acum,datorita tie sunt si eu posesoarea acestei "minuni"! :D
      Pupicei.:*:*:*

      Ștergere
  8. Crema Nivea nu lipsea din sertarul mamei, cum la mine nu lipseste crema de galbenele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca orice persoana are macar o crema de galbenele prin preajma,fie in geanta..baie sau sertar! :D

      Ștergere
  9. Ohhh, da! Crema de galbenele este meru aproape , ba pentru buze uscate, ba pentru cine stie ce iritatie, ba pentru o rana. Cat despre cea de Nivea...pe ea o folosesc pentru coatele uscate . Si da, si eu ador mirosul ei.

    Pup,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot pentru coatele uscate folosesc si eu crema Nivea.O aplic SI pe genunchi sau calcaie,dar mai rar. :)
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  10. Si eu foloseam ulei de sunatoare prin liceu,insa nu mi-a placut asa mult.In schimb,crema de galbenele e preferata mea.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Inca folosesc creme de la Nivea si le ador!
    vorba ta...creme bune la toate!!:))
    tocmai ti-am descoperit blogul,m-am abonat si ma bucur pentru ca am gasit postari interesante,aici:)
    mi-ar face placere daca ai trece si pe la mine
    te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Crema Nivea si cea de galbenele nu-mi lipsesc din casa,am cumparat crema de galbenele cu propolis pentru nepotelul meu ca se irita de la scutec,cand termin crema hidratanta pentru ten pana imi cumpar alta folosesc crema de galbenele...eu am tenul uscat-sensibil,asta iarna ma ajutat mult tocmai fiind grasa :)
    Ti-am descoperit blogul de curand (azi) si ma bucur ac te-am gasit :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP