marți, 22 octombrie 2013

Ce (mi-)am mai cumparat (4)

Fetelor,recent v-am aratat intr-o postare ultimele mele cumparaturi.Ei bine,revin(mai repede decat mi-as fi dorit) cu ultimele "bunatati" care s-au alaturat colectiei mele de cosmetice.Da,de acum se poate numi asa la cat de multe am.:))




*sampon uscat Garnier 
*bb cream pentru par Pantene - Daaa,ati citit chiar foarte bine.Credeati ca bb cream-ul se poate folosi doar pentru fata,asa-i?Ei bine,se pare ca Pantene a vrut ca si podoaba noastra capilara sa fie rasfatata si a creat primul bb cream 7 in 1 pentru par.Suna bine,nu?
*sampon Aussie Miracle Light - pentru par mixt(radacina cu tendinta de ingrasare si varfuri uscate)
*fond de ten Perfect Coverage - Flormar
*oja Black Dot - Flormar(face parte din noua colectie de toamna,disponibila in 5 nuante pastelate)
*Oja Flormar Supermatte M117
*Balsam de buze Baby lips - Maybelline cu aroma de piersici

Printre ojele Flormar am mai vazut si alte noutati,si anume niste lacuri transparente cu "fulgisori",numite snow flack.Am fost tentata sa imi iau unul si chiar mi-a parut rau cand am ajuns acasa ca nu mi-l cumparasem.Dar stiti cum se zice,tot raul spre bine...pentru ca peste cateva zile am gasit la un magazin chinezesc aceste lacuri de unghii,cu sclipiciul asemanator si numele identic.Mi-am luat 3,pentru ca...doar atatea erau.:D Sunt superbe,le-am incercat peste o oja neagra si rezultatul este ...wooow!!Si asta la doar 1 euro de caciula.



Cam astea-s noutatile mele.Daca sunteti interesate de vreun produs anume spuneti-mi intr-un comentariu si o sa-i grabesc review-ul.:)

Voi ce v-ati mai cumparat bun in ultima perioada?


27 de comentarii:

  1. Sa le folosesti cu multa bucurie :) balsamul Baby Lips ma bantuie in ultima vreme si trebuie, cumva sa-l am si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Macy.Si eu mi l-am doream de ceva timp,dar nu-l vazusem prin magazine pana acum.

      Ștergere
  2. Chiar acum am cautat pe prietenul Google samponul Aussie,dar bineinteles ca (inca) nu se comercializeaza in tara noastra :(.Te-as ruga sa scrii un review despre el dupa ce iti faci o parere,ca dintre atatia prieteni plecati in Anglia,tot vine unul in tara anul asta si imi ia si mie un sampon :))),numai sa fie bun :D.Am vazut oja Black Dot la Mada (Miss Happy) si e dementiala,intr-adevar :x!Eu incerc sa ma feresc de sclipici,ca numai cand ma gandesc cat imi ia sa-l dau jos nu mai vreau sa-l folosesc :D.Sa le folosesti sanatoasa pe toate scumpa mea...eu consider ca ai fost cumintica...ca mine :)).
    Te pupacesc :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur,scumpa mea.Daca sunt multumita de el si nu gasesti pe nimeni sa ti-l trimita,cu mare drag ti-l aduc cand vin in tara.Pupici.:*:*:*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag ! Imi plac mult lacurile snow flack :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt curioasa de baby lips, le-am vazut de o gramada de vreme, dar niciodata nu am fost convinsa daca sa le cumpar sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi sa-mi exprim parerea dupa prima utilizare,ti-as spune ca nu merita cumparat acest balsam...dar il mai testez si revin cu detalii si concluzii. :D

      Ștergere
  5. Este pentru prima data cand aud de bb cream pentru par asa ca astept cu mare nerabdare un scurt rewier , sunt produse foarte bune cred si iti doresc spor la folosit voi sta cu ochi pe blogul tau sa ti citesc parerile facute dupa folosirea acestora ,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Claudia.
      Cu siguranta o sa va impartasesc si voua parerile pe care mi le fac dupa utilizarea produselor.De bb cream pentru par nici eu nu am auzit pana acum cateva saptamani,e relativ nou produsul,sper sa fie si bun.
      Te pup.:*

      Ștergere
  6. foarte frumoase toate! sa le folosesti cu drag
    stii daca bb cream pantene se gaseste si la noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Irina.Pana acum o luna eram in Romania si nu am zarit pe nicaieri acest produs.Tind sa cred ca nu a aparut intre timp,ca ar fi fost invadata blogosfera cu pareri despre el. :D

      Ștergere
  7. Nu stiu de ce, dar toata lumea incurca Flormar-ul cu Farmasi-ul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am citit comentariul tau,am vrut sa-ti raspund ca nu mi s-a intamplat acest lucru.Apoi,am aruncat o privire peste text si am observat ca eu chiar facusem aceasta confuzie(am corectat intre timp).:D
      Chiar nu am idee care ar fi explicatia,nu observasem acest lucru,sunt curioasa daca fetele care citisera inainte si-au dat seama.
      Mai ciudat e ca eu nici nu folosesc produse Farmasi,am o singura oja de la aceasta firma si nici nu mi-as fi dorit ceva anume ca sa-mi fi ramas in gand numele. :))

      Ștergere
  8. Multumesc,Mada.Si tu sa le folosesti/porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place recipientul cum arata de la Pantene :)
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ojele sunt super :X dar BB cream-ul pentru par cum e? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carla,bb cream-ul e inca in teste,in curand o sa-i fac un review.Ca un mic avans iti pot spune ca miroase super bine. :D

      Ștergere
  11. Sa le folosesti cu drag. Numai lucruri frumoase gasesti tu acolo... Sa ne faci review la BB pentr par. Si la sampon. Si la balsam de buze :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Claudia.Toate produsele vor avea parte de review,acum trebuie doar sa ma decid cu care sa incep. ;))

      Ștergere
  12. Baby Lips... chiar acum mi se termina cel pe care il folosesc in prezent si trebuie neaparat sa mai imi cumpar unul. :)
    Sa te bucuri de toate produsele si asteptam review la ele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt prea multumita de Baby Lips,o sa-i fac in curand review. :D

      Ștergere
  13. De unde ai achizitionat acel Spray BB pentru par? Ma bate gandul sa imi doresc si eu unul dar nu l-am vazut pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alice,bb cream-ul pentru par l-am luat dintr-un supermarket din Spania.In Romania nu se gaseste deocamdata,eu cu greu am dat de el desi a aparut de ceva timp.

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP