vineri, 18 octombrie 2013

Review - Dischete demachiante umede Beauty Iseree

Buna!

Am fost foarte curioasa de acest produs si am sperat sa fie solutia si oarecum "scaparea" mea in momentul in care nu am chef sa-mi demachiez tenul ca la carte.In general sunt foarte constiincioasa din acest punct de vedere,nu prea am scapari si nu dorm pana nu ma demachiez.Insa recunosc faptul ca uneori mi-e atat de lene sa urmez toti pasii curatarii tenului si apelez la servetele demachiante.La aceste dischte m-a "atras" faptul ca ar avea extract de miere si migdale.Cum eu ador mierea si mirosul acesteia iar proprietetile ei nu sunt deloc de neglijat am cumparat oarecum incantata acest produs.



Inca din momentul in care am desfacut cutia,m-a "izbit" un miros de miere usor artificial,insa nu neplacut.Grosimea dischetelor este cam jumatate din cea a uneia uscate.Toate cele 40 de bucati sunt imbibate din abundenta,de la prima pana la ultima.De asemenea sunt foarte rezistente,nu se rup si nici nu lasa scame.


Toate bune si frumoase pana acum.Insa vine si partea mai putin placuta.La 5 minute dupa ce am folosit doua dischte,pielea mea era rosie ca racul si ma ustura ingrozitor.Abia dupa cateva zeci de minute a disparut complet roseata.Tenul meu este foarte sensibil si mi se intampla de multe ori sa patesc acest lucru cu diferite produse,insa doar la prima utilizare.De aceea nu am renuntat la folosirea dichetelor si le-am mai dat o sansa.Rezultatul...acelasi,din pacate pentru tenul meu.
In concluzie va spun ca mie nu mi-au placut.Acum le folosesc pentru indepartarea machiajului de pe mana atunci cand mai swatch-uiesc un produs sau cand ma machiez.Nu retin pretul exact ca sa vi-l pot spune insa nu au fost scumpe,mai putin de 3 €.Le puteti gasiti in magazinele Lidl.


Eu nu ma pricep la ingrediente,dar am vazut acum ca printre primele sunt alcoolul si parfumul.Uneori ma mai uit la ingrediente si daca imi sar in ochi unele pe care le stiu nocive pentru ten,renunt la produsul respectiv.Insa de data aceasta am fost mai incantata de faptul ca aceste dichete au extract de miere si nu am fost atenta la ce era mai important.
Nu va recomand acest produs,dar acum voi stiti mai bine cat de sensibil este tenul vostru si cate poate "duce". :)
Ati folosit aceste dischete?Cum vi s-au parut?

Va pup.

10 comentarii:

  1. Nu am folosit astfel de dischete demachiante, intotdeauna am avut o retinere probabil din motivul acesta de care ai dat tu din pacate sensibilitatea tenului la unele produse. Nici eu nu ma pricep la ingrediente si uneori iau si daca vad ceva periculos si dupa aceea imi dau cu el de cap ca e rau pentru mine, uneori fac asemenea prostii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ca nu ai fost tentata sa le cumperi,Macy.E greu sa gasim produsele potrivite tenului nostru,mai ales cand acesta este sensibil.Eu inca sunt in cautarea lor. :D

      Ștergere
  2. Eu folosesc pentru demachiere demachiant si lotiune tonica,deocamdata,pentru ca trebuie sa le termin :).Servetelele demachiante primite de la tine :x inca nu le-am inceput,cu toate ca ma tenteaza,ca de mult n-am mai folosit servetele demachiante :D.Partea cu roseata nu-i ok,e mai bine ca nu le mai folosesti,ca cine stie ce alte reactii adverse ai putea avea :(.
    Te pupacesc honey :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le mai folosesc de ceva timp.M-am invatat minte. :))
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  3. Si tenul meu este sensibil si nu cred ca aceste dischete vor fi potrivite pt mine. Multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta nu ti s-ar potrivi,tenul sensibil e atat de dificil! :(

      Ștergere
  4. N-am folosit aceste dischete si nici nu cred ca as vrea...
    Multumim pt. review-ul folositor!
    Pupici http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag,Lorena!Ma bucur ca ti-e folositor acest review. :*

      Ștergere
  5. eu le-am incercat pe cele de la Balea, au fost bune pntru momentele de lene, usuca putin tenul, dar in rest se prezinta ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca mi le-as fi luat si eu pe acelea daca aveam un dm prin apropiere. :D

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP