marți, 1 octombrie 2013

Review - Mascara top coat pentru volum KIKO

Buna,dragelor!

Cu siguranta vi se pare putin ciudat numele acestui produs sau cel putin mie asa mi s-a parut prima data cand am auzit de el.Ei bine,eu stiam ca top coat-ul este ultimul strat de lac aplicat pe unghii pentru ca manichiura sa reziste mai mult.De aceea si uimirea mea cand am aflat ca top coat-ul exista si in varianta pentru gene sau pentru buze. :D


Pentru ca eu am genele rare mereu sunt in cautarea unui rimel pentru volum si tot incercand sa aflu  pareri despre produse de acest gen am dat de acest top-coat de la Kiko.Pentru ca am citit lucruri pozitive despre el,nu am mai stat pe ganduri si m-am oprit in primul magazin sa mi-l cumpar.Intamplarea a fost ca l-am si gasit la jumatate de pret.Daca nu stiti,va spun eu ca la Kiko in fiecare saptamana,prin rotatie,puteti gasi la reducere(la jumatate de pret in general) toate produsele.Atunci era reduse rimelurile.Norocul meu!Mi l-as fi luat si la pret intreg,insa cu aceasta ocazie am platit doar jumatate si anume 3.90 €! :)


Probabil ca va intrebati daca acest top-coat face intr-adevar ce promite?!Iar eu va spun ca DA!Este un produs foarte bun.In mod normal  folosesc Colossal de la Maybelline.Desi genele capata volum numai dupa utilizarea lui,diferenta dupa ce aplic top coat-ul este vizibila.Daca va grabiti cu aplicarea,genele se lipesc putin intre ele si este si normal dupa 3 straturi de mascara.Insa daca sunteti atente si aveti grija sa le separati bine acest aspect nu va mai fi o problema.Lasati sa se usuce bine fiecare strat de rimel,apoi aplicati top coat-ul cu miscari in zig-zag.

Desi imi plac rezultatele obtinute,nu se putea sa nu-i gasesc vreun aspect negativ cum ar fi faptul ca se usuca repede.L-am folosit de cateva ori si deja nu mai are aceeasi consistenta.In momentul in care il aplic pe gene incepe sa se "faramiteze".Urasc acele "scame" cazute sub ochi.E posibil sa fi nimerit eu un produs deja desfacut si sa fi expirat intre timp.Am incercat sa-l folosesc si pe post de rimel,insa de unul singur nu face decat sa coloreze genele,nu le da deloc volum.
Chiar si asa o sa-l mai cumpar in mod sigur cand o sa-l gasesc redus,isi merita banii.Din pacate,magazinele Kiko nu se gasesc in Romania insa daca mergeti in vacanta le gasiti la orice pas in Spania,Italia etc.
Acest produs se mai gaseste si in varianta pentru alungire sau waterproof.

Voi folositi produse de acest fel sau "natura" v-a inzestrat cu gene lungi si dese? :D

Va pup.

12 comentarii:

  1. natura m-a inzestrat cu gene micute si rarute.. :)) asa ca mi-ar prinde bine si mie un astfel de top-coat.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ambalajul :) Eu am gene lungi . Nu folosesc produse de acest fel :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu credeam ca top coat-ul e doar pentru unghii :D.Inainte sa apara preferatul meu,foloseam 3 rimeluri diferite pentru a avea gene lungi si dese :D.Dar de vreo jumatate de an,de cand a aparut rimelul Volume Build de la Oriflame,suntem de nedespartit :D.
    Kisses my dear

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar incep sa-mi fac wishlist si cand ajung in Romania fac prapad.:))
      O sa-l incerc si eu,cu siguranta.:D
      Te puuup.:*:*

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Eu de la Deborah adoram fardurile,rimel nu am folosit inca. :)

      Ștergere
  5. Uff, eu am niste gene foarte mici si blondine.Inca nu am gasit un produs atat de miraculor, ci doar rimeluri mai interesante care ma ajuta sa arat si eu decent :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect.Exact asa mi-as descrie si eu genele. :))
      Cat despre produsul miraculos nici eu nu l-am gasit deocamdata,dar eu totusi sper ca exista pe acolo,pe undeva si ca eu,la un moment dat,o sa-l descopar. :D
      Pupicei.

      Ștergere
  6. De cand caut un rimel care sa-mi faca genele cat mai lungi si voluminoase dar din pacate nici unul nu m-a facut sa zic: Wow! Inca mai caut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela,cu siguranta asta e dorinta tuturor femeilor,in special a celor cu gene mai rare.Sa speram ca o sa apara si acel rimel care sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre.:))
      Vezi ce optimista sunt? :D
      Te pup.

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP