sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Apa micelara L'Oreal - review

Buna!

Unul dintre pasii cei mai importanti pentru a avea un ten frumos este demachierea corecta a acestuia.Am avut,spre rusinea mea,seri in care m-am culcat machiata iar dimineata imi spalam fata superficial(nu aveam habar ca pielea necesita curatare,tonifiere si hidratare) dupa care aplicam alt strat de machiaj.Am constientizat intr-un tarziu importanta demachiantului in rutina de ingrijire si am inceput sa-l folosesc cu sfintenie.Dar,din nou,am continuat sa-l utilizez in mod incorect.Si asta pentru ca dupa ce-mi stergeam machiajul lasam produsul pe fata,nu-l indepartam cu un gel de curatare inainte de a aplica o crema hidratanta.Au trecut ani buni de atunci,iar acum pot spune,cu mandrie,ca NU este seara in care sa nu respect toti pasii de ingrijire  a pielii.Ciudat este faptul ca in adolescenta(cand majoritatea fetelor au probleme cu tenul),cand nici macar nu stiam ce fel de ten am si foloseam produse la intamplare aveam o piele fina,fara  imperfectiuni.Iar acum,cand folosesc produse specifice tenului meu acesta se razvrateste uneori si-mi da mari batai de cap.


Desi aproape mereu folosesc laptele demachiant(rar mai apelez la servetele) am fost tare curioasa sa incerc si apa micelara.Mi-o doream pe cea de la Bioderma,dar pana sa pun mana pe ea,ma multumesc cu aceasta de la L'Oreal.Din citite si auzite stiu ca cea de la Bioderma e preferata tuturor,chiar nu am vazut vreo critica la adresa ei,insa nici aceasta nu este de lepadat.Curata foarte bine tot machiajul,pe cel al fetei cat si al ochilor.Nu ma ustura pielea dupa ce o folosesc,aceasta ramane curata si luminoasa fara senzatie de uscaciune si "strangere".Nu are miros(thanks God,ador produsele pentru fata fara miros) si are ingrediente putine si bune(din cate am citit).Pretul nu este deloc mare(aproximativ 6 €) avand in vedere ca cei 200 ml se consuma destul de greu.


In concluzie,aceasta apa micelara este un produs care imi place si care m-a surprins in mod placut.O sa o tot cumpar de acum inainte,asta pana cand o sa o incerc pe cea de la Bioderma.E posibil sa-i gasesc inlocuitor atunci.:)
Voi ati incercat lotiunile micelare sau preferati laptele demachiant?

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

14 comentarii:

  1. Mai am putin din ultima Bioderma; urmatoarea pe lista este chiar L'Oreal!
    Eu folosesc demachiant pentru ochi YR, demachiant Bioten si abia apoi, la final, in loc de toner, apa micelara!

    Pupici!
    Multumesc pentru review!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt curioasa cum o sa ti se para,Ilda!Sper sa faci o comparatie intre cele doua,astept parerea ta.Pana la urma trebuie sa o incerc si eu pe cea de la Bioderma,ca prea poftesc la ea. :D
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  2. O sa mi-o iau si eu:)
    Multumim pentru review:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau sa o incerc! Acum am Bioderma.. dar o sa incep sa o caut pe asta sa vad cum se compara.. Eu indepartez cu Bioderma machiajul, dupa care imi spal fata cu un gel de curatare..si apoi crema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si eu Cosmina,doar ca pe langa cele adaugate de tine mai folosesc si un ser.De multe ori in loc de crema aplic doar ulei vegetal.

      Ștergere
  4. Aceasta este pe lista! Vorba ta, pana la Bioderma...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o am pe lista pe cea de la Bioderma,dar si aceasta este destul de buna si muuult mai ieftina. :D

      Ștergere
  5. Eu o am pe cea Bioderma, dar aceasta e urmatoarea pe lista mea de shopping. :X
    http://the-may-day.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa si aceasta.Cum ii spuneam si Ildei,chiar m-ar interesa o comparatie intre cele doua.

      Ștergere
  6. Shame on me,dar nu am folosit niciodata apa micelara :(.Folosesc exfoliantul pentru fata,demachiantul crema cu mar si grau,lotiunea tonica cu grepfruit si apoi o crema hidratanta,ca a venit frigul si se simte nevoie mare de hidratare :).Am citit multe review-uri pozitive despre Bioderma,acum am aflat de la tine si de L'Oreal...si,cum mai am putin produs in "solutiile" de curatare(yey!!!),s-ar putea sa fac o investitie :D.
    Te puuuup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca o sa-ti placa,Vany.Eu cred ca merita "investitia",e un produs care tine cel putin doua luni(asta in functie de cat de mult ai de demachiat).Si in comparatie cu apa micelara de la Bioderma aceasta e chiar ieftina!Trebuie sa mai economisim si noi cativa leuti acolo..sa avem pentru nunta! :)))
      Te pup.:*:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP