sâmbătă, 16 noiembrie 2013

My new love - Long lasting lipstick Essence

Nu credeam ca o sa ajung sa spun aceste cuvinte unui ruj de buze,insa da,il iubesc! :)) Ultimul meu ruj l-am avut acum muuulti ani,prin liceu.Iar atunci foloseam mai mult mostre de la Avon sau Oriflame.Sa nu credeti ca nu mi-ar placea sa am o colectie cu zeci de culori,insa am fost inzestrata cu niste buze ingrozitor de ciudate.Le am mai mereu uscate si chiar daca folosesc permanent balsam de buze si la suprafata par hidratate,cand aplic un ruj acesta arata oribil,toate "imperfectiunile" sunt scoase in evidenta.Ador rujurile mate dar cum e logic de dedus,nici nu pot visa la unul.

Insa cand am vazut noua colectia de rujuri de la Essence,mi-am zis ca acest corai TREBUIE sa fie al meu,chiar daca nu o sa-l pot folosi si o sa fiu nevoita doar sa-l admir.



Dar surpriza a fost de proportii,nu doar ca pot sa-l folosesc(happy me) dar imi si place la nebunie cum arata pe buze.Nu le usuca,ba as indrazni sa spun ca le si hidrateaza usor.In momentul in care se "duce" de pe buze nu le simt deloc uscate.Finish-ul e unul lucios,insa nu exagerat.Este foarte cremos si nu are miros,desi pot sa jur ca am citit pe undeva ca ar mirosi a fructe(e drept ca in ultima perioada am fost mai mult racita,dar nu cred ca mi-au fost afectate simturile in asa hal incat sa nu simt acest lucru).
Ambalajul este negru,cu un cerculet corai pe mijloc.Discret,elegant si destul de rezistent.Un minus ar fi faptul ca raman amprente pe el,iar cum nu suport acest lucru,trebuie sa-i dau mereu "luciu" dupa ce il folosesc. :))


Cat despre durabilitate,aceasta este relativa.Acum depinde si de cat sunteti de atente cand il purtati sau de ce si cum mancati.Mie mi-a durat si 3 ore pe buze(aproape intact),insa dupa aceasta perioada are nevoie de un mic retus.Intr-o zi am mancat un mar iar rujul s-a dus in proportie de 80%.Insa mi s-a intamplat sa mananc,fara sa am grija rujului,si sa constat ca el inca statea frumusel pe buze,desi isi pierduse din intensitate.V-as recomanda sa folositi un creion de buze cand il utilizati,pentru ca tinde sa "urce" si sa depaseasca conturul natural al acestora.Daca aveti buzele foarte uscate sa nu credeti ca acopea acest lucru.Mascheaza usor imperfectiunile fiind hidratant si lucios insa la o privire mai atenta acestea se pot observa.L-am folosit in diverse combinatii si cel mai mult imi place atunci cand aplic peste el putin gloss transparent.


Eu am ochit alte 3 nuante pe care le vreau NEAPARAT!Usor-usor ma trezesc cu intreaga colectie in posesia mea. :D Insa majoritatea culorilor sunt absolut superbe!Pretul acestui ruj este de 2.89 €.Atat am dat eu pe el,dar am vazut ca in Germania e 2.29 €.Sunt curioasa cat costa in Romania.


Voua va plac nuantele acestui ruj,l-ati cumpara?

Pupici corai! :D

28 de comentarii:

  1. The first five lipsticks look soo beautiful! I would like to try the brownish one. Your blog is really interesting by the way, you have a new follower ^^

    Greetings from Barcelona! | nerweenmakeupbag

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut si eu si voiam sa imi cumpar unul, dar doamnele de la stand mi-au spus ca nu tine prea bine asa ca nu am mai cumparat. Imi plac mult nuantele pentu ca sunt destul de diversificate, dar mi-as dori totusi sa reziste ceva mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca e un ruj cremos,eu sunt destul de multumita de rezistenta sa.Poate gasesti totusi altceva care sa fie pe placul tau. :*

      Ștergere
  3. Super! si eu vreau sa le incerc ..Am sa merg la standul Essence, sper sa fie si la noi..desi aici vin mai greu noutatile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt aparute si in Romania,Cosmina.Spor la cumparaturi. :D

      Ștergere
  4. E foarte draguta nuanta rujului inca nu am in colectie o asemenea nuanta si sigur l-as cumpara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu aveam o colectie inainte,de altfel acesta e singurul ruj pe care il detin momentan! :))

      Ștergere
  5. cat de frumoasa e nuanta! Cred ca si mie imi trebuie asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se pare superba nuanta.In plus,cred ca se potriveste bine oricarei persoane,indiferent de culoarea pielii.

      Ștergere
  6. Daaaa, l-as cumpara in seara asta daca ar stii sigur ca e la stand. :D E sublima culoarea asta, fooooarte pe gustul meu. :P
    Eu adoor rujurile mate, insa am si eu probleme grave cu uscarea buzelor indiferent de sezon si ma chinui cu tot felul de balsamuri de buze sa le repar pentru a purta rujurile acestea. Uneori arata mai bine, alteori nu pot sa le aplic, dar tot nu renunt la ele :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca si tu ai "problema" aceasta,Simona.In pozele pe care le-am vazut pe blogul tau nu am observat niciodata ca s-ar fi "asezat" rujul altfel decat foarte bine,ceea ce in cazul unor buze uscate e cam dificil.Si eu ador rujurile mate,dar,desi aplic balsam de buze cam non-stop tot nu le pot purta. :(

      Ștergere
  7. Arata foarte bine, sa-l porti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ! imi place enorm de mult nuanta rujului ales de catre tine se vede ca este de calitate ,luciul lui si pretul este unul acceptabil eu nu sunt atat de norocoasa ca si tine trebuie musai sa testez o monstra altfel nu ma va multumi nuanta nicicum .. sa ai o duminica frumoasa ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate Essence nu ofera mostre clientilor.Firma nu investeste in publicitate si mostre tocmai pentru a putea pastra preturile produselor accesibile.Insa il poti incerca la un stand,unde sunt testere pentru fiecare nuanta.Asta in cazul in care ti-l doresti si vrei sa vezi cum se "aseaza" pe buze si cum iti sta cu nuanta respectiva.Eu personal,nu am incercat niciodata aceasta metoda.Sunt cam obsedata de bacterii si alte minuni.Poti incerca sa stergi usor varful rujului cu un servetel inainte sa-l aplici.
      Te pup,Claudia.:*

      Ștergere
  9. Te invit sa participi la concursul meu 'Firmoo International Giveaway'
    Poti sa gasesti mai multe detalii aici : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=572089016179503&set=a.570166429705095.1073741829.452833384771734&type=1&theater sau aici : http://claudiacernean.blogspot.ro/2013/11/firmoo-international-giveaway.html

    Mersi frumos

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai!Al treilea si ultimul de pe randul de jos trebuie sa fie ale mele :x!!!Nu prea folossc rujuri,am in jur de 15,nu multe,acum sunt blocata pe rujuri rosii ,am vreo 3,folosesc doar unul,dar stii si tu cum e :)).Trebuie sa caut neaparat cele doua nuante si sa mi le iau :x.
    Te pupacesc si sa le folosesti sanatoasa scumpa mea :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15 rujuri??! Pai tu ai o adevarata colectie.Eu ma laud doar cu acesta...deocamdata. :))
      Multumesc,iubita.Te pup si eu. :*

      Ștergere
  11. eu am cumparat 3 nuante 07, 09 si 10 le-as fi luat pe toate dar trebuie sa ma abtin vazand ca in total am vreo 20 de rujuri de terminat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie 20 de rujuri mi-ar ajunge pe vreo 5 ani. :))
      Sa le folosesti cu placere. :*

      Ștergere
  12. Ce gama faina, nu doar acesta aproape toata e tentanta!!
    Sa-l porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar,multe nuante sunt superbe.Multumesc,Mihaela! :*

      Ștergere
  13. eu am dat 12.80 lei pe el si imi place textura, pentru un asa pret nici nu ma asteptam sa fie asa de bun.eu am 09-wear berries si e un mov numai bun pentru toamna, rezista in functie de ce mananci dar n-am apucat sa testez rezistenta sa fara sa am nici un contact:P cred ca l-as manca. vreau si eu 01, arata super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu,nu ma asteptam la mare lucru din partea lui,insa nu m-a dezamagit.Si eu mai vreau vreo 3 nuante,cred ca acest ruj creaza dependenta. :))

      Ștergere
  14. Am si eu rujul in nuanta 09-Wear Berries si n-as fi crezut ca e asa de bun la pretul asta (12,80 lei) in ceea ce priveste rezistenta depinde ca mananci. As mai vrea totusi sa iau si 01, pare frumos pentru vara dar merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superba nuanta,eu o folosesc si acum.Vara sigur arata si mai bine pe o piele bronzata!

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP