duminică, 3 noiembrie 2013

Produse terminate

Daca ati observat,fac destul de rar postari de acest tip.Ce-i drept,nici nu consum foarte usor un produs dar prefer sa adun cat mai multe recipiente goale si sa vi le arat pe toate odata.O sa va spun cateva cuvinte despre fiecare in parte,asa cum obisnuiesc sa fac cu produsele pe care le-am terminat si nu au avut parte de review.Pregatiti-va,asadar,pentru o postare destul de lunga.



Lapte de corp cu liliac Yves Rocher - mi-a placut tare mult,am folosit jumatate din recipient,dar l-am ratacit prin dulapuri iar cand l-am gasit era deja expirat,avea un miros ciudat.
Crema Soleil Protexion + SPF 50+ Roc - Nu mi-a placut deloc,nu intra in piele cum trebuie si ramanea o pelicula alba la suprafata pielii.In plus,mirosul acestei creme nu e tocmai placut.Am folosit doar un sfert din ea.
BB cream Nude Magique L'Oreal - nu mi-a placut,am folosit-o de doua ori si mi-am adus aminte de ea cand expirase...bineinteles ca am aruncat-o imediat.
Balsam de buze Elizabeth Arden - a fost ok,un produs bunicel insa nu isi merita banii.Eu l-am primit cand am cumparat crema de fata 8h,insa nu l-as cumpara separat.Ma asteptam la ceva mai mult din partea lui avand in vedere ca nu e tocmai ieftin.
Roll-on pentru ochi Garnier - sau "apa de ploaie",desi cred ca ar fi fost mai buna aceasta...nu mi-a placut DELOC.
Vaselina parfumata Deliplus - o cutiuta perfecta pentru purtat in geanta.Eu am folosit-o pentru buze,cuticule si alte zone uscate.Acum am inlocuit-o cu o alta cutiuta si anume cea cu "minuni",pe care am primit-o de la Vany.


Sampon Garnier pentru par normal cu mango si floare de tiare - l-am cumparat dupa ce folosisem balsamul cu avocado(despre care v-am vorbit recent)si mi-a placut.Curata bine parul si nu-l usuca.Sunt surprinsa de aceste produse,sunt ieftine si bune.Cu siguranta o sa le mai cumpar.
Masca pentru par Elseve Total Repair 5 de la L'Oreal - e una dintre cele mai bune masti pe care le-am incercat pana acum,o sa o mai cumpar in mod sigur.
Masca de par Stylius de la Deliplus,e alt produs care m-a surprins in mod placut.E aproape la fel de buna ca cea de la L'Oreal insa la jumatate de pret.Din pacate,produsele Deliplus le gasiti numai in magazinele Mercadona(Spania).


Gelul de dus cu liliac e unul dintre produsele mele preferate de la Yves Rocher.Curata bine,face destula spuma si cel mai important aspect,miroase incredibil de bine - a primavara,a proaspat,a curat.
Lotiune solara spf 30 Hawaiian Tropic - imi place pentru ca intra repede in piele,nu lasa pelicula uleioasa,hidrateaza pielea,o protejeaza si miroase delicios,a cocos.
Primer pentru fata Giordani - cred ca am acest produs de vreo cativa ani(sa fie 3?!),insa am folosit doar jumatate.L-am gasit ratacit si expirat(logic) printr-o cutie si mi-am luat imediat adio de la el.Nici nu stiu daca mai exista in cataloagele Oriflame,oricum eu nu l-as mai cumpara.


Sampon cu keratina Anian - sa fiu sincera nu asteptam mare lucru de la el si nici nu mi-a oferit mai mult.E un sampon bun,in sensul ca nu mi-a provocat matreata,nici nu mi-a iritat scalpul insa nici nu am vazut vreo imbunatatire a parului dupa utilizare.Curata bine parul si atat!
Gel de dus cu vanilie Deliplus - nu are miros "artificial",e cremos,fin,curata bine,lasa pielea hidratata si cu un miros discret si costa doar 1.5 euro!De cand l-am descoperit il cumpar mereu,chiar daca vara nu folosesc geluri de dus cu mirosuri dulci,ma simt eu mai linistita ca-l am "pe stoc". :))
Spray Dove original - e deja un clasic,cred ca toate l-ati incercat.Mie imi place,l-am avut de cateva ori si presupun ca la un moment dat o sa-l cumpar din nou.Asta daca nu gasesc intre timp un spray care sa ma cucereasca si sa ma faca sa-i raman fidela(mici sanse).
Fluidul demachiant Toleriane-La Roche Posay mi l-am cumparat pentru ca il vazusem pe Beautypedia in categoria "best".Curata bine fata,la inceput mi-a placut foarte mult,credeam ca am gasit demachiantul perfect.Insa dupa cateva utilizari,fata mi se inrosea dupa folosire.Nu tare,dar avand in vedere ca e un produs formulat pentru persoane cu pielea sensibila si intoleranta,nu cred ca ar fi trebuit sa se intample acest lucru.
Dizolvant Cien (marca proprie Lidl) - desi multe fete sunt multumite de el,mie nu mi-a placut.Mi se pare ca usuca atat unghiile cat si cuticulele.Mai mult l-am luat pentru recipient,in ideea ca o sa-l pot folosi pentru alt dizolvant.Insa nu-mi place nici acesta.Uneori apas si de 5-6 ori si acetona tot nu curge,alteori apas o singura data si iese prea mult produs.Si nu cred ca am nimerit un recipient defect,aceleasi probleme le am si cu sticluta dizolvantului roz(fara acetona).


Gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher chiar nu mai are nevoie de nicio prezentare,multe dintre voi il iubiti si nu va lipseste din baie.Imi place mult,dar nu intr-atat incat sa am stocuri din acest produs.:)
Demachiant bifazic pentru ochi si buze Les Cosmetiques(marca proprie Careffour) - mi-a placut,chiar am gasit oarece asemanari cu bifazicul de la YR.
Ulei de samburi de struguri - e un ulei usor,aproape uscat,insa hidrateaza foarte bine pielea.Daca nu ma insel sticluta e de 30 de ml si mi-a ajuns mai bine de o luna.Vi-l recomand,chiar daca aveti pielea grasa.Intra foarte repede in piele si nu lasa pelicula uleioasa.
Dischete demachiante Softino - nu mai retin de unde le-am cumparat insa mi-au placut,nu se rup si nici nu lasa scame pe piele.



Dischete demachiante Cleanic - mi-au placut,desi din cate imi amintesc au fost ceva mai scumpe.
Balsam de par cu avocado si unt de shea Garnier - a fost una dintre descoperirile verii.V-am vorbit despre el aici.


Spray InvisiCalm(pentru piele epilata) Garnier - promite 48 de ore de protectie impotriva transpiratiei si o ofera aproximativ doua ore.In plus lasa si pete albe pe hainele inchise la culoare,desi se "lauda" ca nu ar face-o.
Dove Beauty Finish - mi-a placut mirosul acestui spray,o sa-l mai cumpar intr-o zi,deocamdata prefer sa testez si alte variante.
Gel de dus Classic Care(marca proprie Kaufland) - Cu siguranta cel mai prost gel de dus pe care l-am folosit pana acum.Mi-a placut doar mirosul,in rest ce sa zic.Nu face spuma suficienta si ramane o pelicula ciudata pe piele,oricat l-as fi clatit tot ma simteam lipicioasa.Bine ca nu a costat mult,aproximativ 2.5 lei am dat pe el cand era la oferta.
Serul de par pentru varfuri deteriorate de la Avon este de cativa ani buni prezenti in rutina mea de ingrijire a parului.Il ador si o sa-l tot cumpar,nu am cum sa ma plictisesc de el.
Bijou d'or e un parfumel pe care l-am cumparat sa il port in geanta si miroase aproape la fel ca J'adore de la Dior(o veche "iubire" de-a mea).Nu l-am mai vazut ca mi-as mai lua vreo doua sticlute.


Gel autobronzant pentru fata Biotherm - desi nu a fost un produs ieftin,acest gel nu mi-a placut deloc.In primul rand pentru ca are un miros intepator,usor acid.Apoi textura de gel e oarecum ciudata,se intinde bine pe piele,insa aceasta ramane lucioasa(nu grasa).Nici culoare rezultata nu e prea naturala,are tenta de portocaliu.
Cu bb cream-ul de la Garnier(piele mixta) am avut o relatie de iubire-ura.Si asta a depins de starea tenului meu.Cand acesta era mai uscat,bb cream-ul se incapatana sa accentueze acest aspect.Insa pe timpul verii a fost un aliat de nadejde.L-am folosit aproape zilnic si parea ca nu se mai termina,e foarte spornic.
Corector/iluminator Match Perfection de la Rimmel - un produs bunicel,insa nu pe post de corector.Nu acopera cearcanele(pe cele pronuntate) insa ilumineaza zona respectiva dand un aspect natural.Se aduna usor in pliuri insa numai daca nu este fixat cu pudra.
Rimel Colossal Volum Express waterproof -  sau mai bine zis my new love!!Daca iubeam varianta "normala" a acestui rimel,ei bine,pe acesta il ADOR!Genele sunt perfecte toata ziua,nu se faramiteaza,nu curge,chiar e rezistent la apa,deci e perfect sa fie folosit vara,la mare sau la piscina.In plus,plangacioasele(categorie in care ma includ si eu) pot sa sa manifeste in voie si fara grija ca se trezesc cu ditamai darele si petele negre pe sub ochi. :D Nu mi-a placut ca s-a uscat cam repede,dupa vreo 3-4 luni nu l-am mai putut folosi.Se demachiaza usor(cu un bifazic) si nu am observat sa-mi usuce genele.

Cu chiu cu vai am ajuns si la finalul postarii.Desi am rezumat cat de mult am putut,mi se pare ca am scris tot foarte mult.Bine ca fac postari cu empties doar o data la cateva luni. :))

Va pup,fetelor.

15 comentarii:

  1. Mi se intampla si mie sa gasesc produse expirate dupa ce am uitat o vreme de ele, asta nu e bine, trebuie sa remediem!:)) Vorbesc doar in numele meu...
    Oricum, foarte harnica ai fost!
    N-am mai gasit dischete Cleanic, mi-e dor de ele!

    Ai muncit mult pentru postare, stiu bine ce inseamna! Te felicit!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine,cumva trebuie remediata problema mai ales ca de multe ori produsele pe care le ratacesc imi si plac.Asta se intampla pentru ca avem cate doua sau mai multe produse din aceeasi categorie.Altfel,n-ar mai exista situatii de acest gen(in cazul meu cel putin). :))
      Iti multumesc pentru apreciere,Ilda.Desi nu pare,chiar a fost o postare muncita,ma tot chinui cu ea de ceva timp,iti spusesem si intr-un comentariu pe blogul tau.Am tot sters,am adaugat,iar am sters....Pana la urma i-am dat de capat,mai greu a fost inceputul. :))
      Pupici.:*:*

      Ștergere
  2. Vai scumpa mea,cat de harnicuta ai fost (nu conteaza in cate luni,important e ca ai terminat produse :x :D ).Eu pana acum nu am reusit performanta sa fac o postare de tip empties,dar incet,incet se umple cutia cu recipiente goale si atunci sa vezi postare :)),cam asa de lunga ca si a ta :D...Intram in project pan scumpo?Sau mai asteptam pana dupa sarbatori :)) ?
    Te pupacesc draga mea :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa vad ce produse ai terminat si tu,scumpo.O sa ai ceva de scris,eu cred ca o sa fac postari cu empties lunar,ca e destul de greu sa descrii atatea produse la un loc.Cum ii spuneam si Ildei,nu e chiar asa usor pe cum pare,eu am tot scris si am sters pana cand,la un moment dat,am zis ca nu mai fac postarea. Dar m-am mobilizat si am reusit pana la urma(suna de parca cine stie ce medalie as fi castigat).:))

      Deocamdata nu ma gandesc la project pan,insa dupa sarbatori vrand nevrand trebuie sa renunt la cumparaturi.Nu de alta dar anul viitor o sa fiu miresica si raman fara bani de rochie.Apoi la ce-mi folosesc dulapurile pline de cosmetice? :))
      Te pup,scumpo.:*:*:*

      Ștergere
  3. Wow! Ai consumat foarte multe!
    Si mie imi place sa strang mai multe si apoi sa le postez, dar nu am strans niciodată asa multe ca tine. Bravo!
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jolie,e prima data cand reusesc sa strang si eu atat de multe. :D

      Ștergere
  4. Asta da postare de empties, mi-am desfatat curiozitatea de pisica :D . Ai fost harnicuta, ai adunat multe, si imi place ca scrii cateva cuvinte despre fiecare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa scriu cat mai pe scurt,desi despre unele produse as fi putut vorbi mai mult.Dar in cazul asta mai tineam postarea vreo cateva luni in asteptare.:))

      Ștergere
  5. Ce harnica ai fost ! Lapte de corp cu liliac si gelul de dus sunt tentante :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,pentru mine tot ce are miros de liliac e tentant! :D
      Te pup.:*

      Ștergere
  6. Si eu am avut lotiunea de corp de liliac si mi-a placut foarte mult :) si am BB Cream-ul care iar imi place foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BB cream-ul trebuie sa-l cumpar si eu din nou sa-l am pentru vara viitoare,acum sigur nu m-as impaca prea bine cu el.:D

      Ștergere
  7. Da,din recipiente goale mai bine,ca tot trebuie sa reciclam. :D
    Pupici.:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Vazand postarea ta, m-am hotarat sa termin si eu pana la finalul lunii cateva produse, numai ca acum de cand am inceput munca realizez ca ajung sa termin destule produse de make-up... produse pe care le pastram cu sfintenie de teama sa nu se termine. :))
    Oricum mi-am notat pe lista de try out cateva produse din cele terminate de tine.
    Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc foarte bine sentimentul. :)) Am produse de care "trag" pana la ultima picatura si mi-as dori sa nu se mai termine niciodata.Dar am si unele pe care abia le folosesc si mi se pare ca nu mai scap de ele in veci. :D
      Pupicei.:*:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP