duminică, 1 decembrie 2013

Favoritele toamnei

Buna,fetelor!

Nici nu mai stiu de cand nu am mai facut o postare cu favoritele lunii.Ei bine,de acum o sa va arat produsele pe care le folosesc cel mai des o data la 3 luni,in functie de anotimp.Si asta pentru ca nu are rost sa va arat aceleasi lucruri luna de luna.Chiar daca pe langa ce o sa vedeti in fotografiile de mai jos folosesc si alte produse,acestea au fost favoritele toamnei.


Gelurile de dus cu ciocolata si vanilie sunt nelipsite din baia mea in zilele friguroase.Ador aromele dulci si delicioase,insa atunci cand e cald afara nu le suport,asa ca toamna si iarna ma bucur de ele pana la ultima picatura de produs.


Pentru ingrijirea tenului am folosit apa micelara de la L'Oreal al carui review il puteti citi aici.Nu usuca tenul si-o iubesc pentru asta.Dupa aceea utilizez un gel de curatare de la Kiehl's si ca pas final aplic ulei de jojoba.In functie de cum se prezinta tenul meu,mai adaug in unele zile un ser sau o crema hidratanta.In ultima perioada am avut nevoie si de o crema pentru cosuri,sunt zile in care tenul meu e tare  capricios...


In ceea ce priveste machiajul,nu am abuzat de vreun produs.Insa de cele mai multe ori am intins mana spre fondul de ten anti-aging de la Giordani.V-am mai spus ca este preferatul meu de vreo 7-8 ani.Nu are acoperire mare insa uniformizeaza frumos tenul.Pentru ochi am folosit trusa de 4 farduri de la Essence.Imi plac culorile,sunt pigmenate iar textura este cremoasa si fina.In plus se pot folosi atat pentru un machiaj de zi cat si pentru unul de seara,mai intens.Rimelul de la Rimmel(:D) a ajuns in mainile mele fara sa mi-l doresc,insa il folosesc de vreo doua luni.O sa va spun cateva cuvinte despre el intr-o postare viitoare.Pentru buze am folosit rujul de la Essence,despre care v-am "vorbit" detaliat aici.Desi culoarea e mai potrivita pentru vara,eu nu am ezitat sa-l port mai mereu de cand l-am achizitionat.


Pentru par am folosit samponul Aussie si bb cream-ul de la Pantene,fara balsam si fara masca de par.Si vreau sa va spun ca sunt multumita de aceasta combinatie.In zile urmatoare o sa fac review acestor produse.Uneori folosesc si serul de par de la Avon,imi place cum miroase si stralucirea pe care o da parului.


Spray-ul Dove cu extract de castravete a fost si va fi mult timp de acum inainte preferatul meu,miroase absolut minunat!Iar parfumul Ambar(Jesus del Pozo) m-a cucerit cu aromele sale calde si orientale.

Pe unghii am folosit foarte mult aceasta oja de la Flormar.Ea e "vinovata" de faptul ca nu am mai postat NOTD de ceva timp.

Voi ati avut produse favorite in aceasta (deja trecuta) toamna,fetelor?

Va pup.

8 comentarii:

  1. Imi plac favoritele tale,scumpa mea :D.Si eu am inceput sa folosesc gelul de dus cu cioco,pentru ca in sfarsit a venit frigul si la mine :D.Abia astept sa primesc si eu samponul :D.
    Te pupacesc scumpa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spui in sfarsit,de parca te-ai bucura ca a venit frigul..Brr..urasc iarna. ;))
      Sper sa-ti placa si tie samponul. :D
      Te pup.:*

      Ștergere
  2. Mi-am luat si eu lotiunea micelara L'Oreal; ma intriga ca imi cam usuca pielea degetelor (cu care tin discheta).
    Mi-as mai lua gel de duc cu aroma de ciocolata dar, dupa ce l-am avut pe cel Bourjois, n-am uitat senzatia ca parca m-as "murdari" cand ma spal!:)))

    Tare mult imi place oja Flormar, grozava manichiura ta!

    Am scris deja postarea favoritelor, mai am de pozat (de regula se petrec invers lucrurile)! In urmatoarele zile, o lansez!:)

    Pupici, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat ce aud la tine,Ilda.Mie nu mi s-a intamplat lucrul acesta si aproape e pe sfarsite apa micelara.Chiar m-am bucurat cand am vazut ca nu usuca,in conditiile in care in zilele reci tenul meu e praf.Sa fii alergica la vreun component?! Desi are putine ingrediente si alea bune..Abia astept si review-ul tau,sper ca totusi pe ten sa-si faca treaba bine si sa nu-ti creeze probleme.:(
      Mie cel mai mult imi ia sa scriu postarile,dar cum la tine greul e deja facut,astept cu nerabdare sa-ti vad "favoritele". :)
      Pupici,Ilda.Sa ai o saptamana linistita!

      Ștergere
  3. Interesante gelurile de dus, arata bine asa impreuna.
    Oja aia am folosit-o si eu destul de des, se obtine un model dragut rapid. Insa se decojeste imediat daca fac baie :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu patesc la fel,Ira. Daca tin mainile in apa mai mult timp,ma trezesc cu oja decojita.:(

      Ștergere
  4. Tentanta lotiunea de la L`oreal. Am o prietena care a incercat acum demachiantul de la ei, si zice ca e cel mai bun demachiant folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu demachiantul nu l-am folosit,insa daca e la fel de bun ca si aceasta apa micelara l-as indragi pe loc!:D

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP