joi, 5 decembrie 2013

Sampon pentru par mixt Miracle Light Aussie - review

Hello!

Daca ieri va vorbeam despre bb cream-ul pentru par,azi protagonistul va fi samponul Aussie pentru par mixt.Cred ca majoritatea aveti un astfel de par care,la fel ca si tenurile mixte,e mai dificil de ingrijit.
Cand am vazut acest sampon nici n-am stat pe ganduri daca sa-l iau sau nu.Imediat l-am pus in cos cu speranta ca o sa faca ceea ce promite si anume o sa ofere echilibru parului.Sunteti curioase de rezultate?Aveti putintica rabdare...


In primul rand o sa va vorbesc despre textura produsului care este destul de densa,in mod sigur nu e un sampon care "fuge" printre degete.Mirosul nu as sti sa-l descriu,pe mine ma duce cu gandul la un magazin cu dulciuri,e un amalgam de arome de bomboane si jeleuri de fructe.Parca are si un iz de scortisoara,dar asta depinde de nasul fiecaruia si de cum percepe acesta mirosurile.:D

Acest sampon este cel mai ciudat pe care l-am folosit pana acum.Im momentul in care imi spal parul cu orice alt produs,parul se simte hidratat la radacina si mai uscat la varfuri.Cu un balsam sau o masca rezolv,in general,"problema".Insa dupa ce utilizez samponul de la Aussie imi simt parul ca pe o capita de fan,atat radacinile cat si varfurile fiind extrem de uscate,parul scartaie de sus pana jos,ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata!Nu e prea placuta senzatia insa surpriza vine dupa ce imi usuc parul.NU am folosit balsam de par,iar prima data nici macar bb cream-ul si vreau sa va spun ca pe masura ce parul se usuca acesta devine moale si capata foarte mult volum.In plus,se mentine perfect curat 3 zile,in cazul meu.Mirosul nu ramane prea mult in par,asta in cazul in care aveti o problema cu chestia asta.
Singurul lucru care nu-mi place la acest sampon este faptul ca imi usuca putin scalpul dar chiar si asa o sa il mai cumpar.Poate ca pentru aceasta perioada,in care parul necesita o hidratare extra e cam mult,calitatea lui principala fiind purifierea parului.Insa pentru vara este mai mult decat sigur un aliat de nadejde.


Pretul e mediu,eu am dat pe el 7 euro,insa ulterior l-am vazut la un alt magazin cu 5.Cantitatea este de 300 ml si avand in vedere consistenta densa,e nevoie de putin produs pentru a produce o spuma bogata.Asadar,acest sampon are o viata destul de lunga.
In viitor o sa-mi iau un balsam de par si masca 3 Minute Miracle,despre care am citit pe diverse bloguri din afara.Se pare ca produsele Aussie si eu ne vom intelege de minune!

Voi ati gasit produsele perfecte pentru ingrijirea parului?

Va pup.

10 comentarii:

  1. E interesant cum se comporta pe parul ud si apoi cand e uscat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord,e primul sampon pe care il folosesc si are astfel de "comportament"! :D

      Ștergere
  2. Eu am masca 3 Minute Miracle Frizz Remedy si imi place destul de mult. E pe terminate acum si cred ca ii voi duce lipsa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa incerc masca,sper sa-mi placa si mie! :D
      Pupici.

      Ștergere
  3. ciudatel samponul asta! dar daca ofera foarte mult volum parca nu m-ar tenta, deja am destul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine de tine! :D
      Sa stii ca nu e un sampon pentru volum,nu-l promite dar il ofera.Iar eu sunt tare incantata de chestia asta! :))

      Ștergere
  4. Trebuie sa-l am,stii doar :D.Sper sa-l primesc...SPER :)).
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-l primesti de la stim noi cine,ti-l aduc eu si fara el tot nu ramai,asa ca stai linistita. :))
      Pupici.

      Ștergere
  5. Unde ai gasit produsul in romaina? eu il caut prin magazine de un an de zile si nu reusesc sa dau de el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!Samponul nu este cumparat din Romania ci dintr-un magazin cu produse cosmetice(Primor) din Spania.:)

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP