miercuri, 5 februarie 2014

Ce (mi-)am mai cumparat (5)

Buna! 

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai aratat noile mele achizitii in materie de produse cosmetice.Vreau sa va spun ca am fost destul de chibzuita,mi-am controlat impulsurile si nu m-am lasat prada tentatiei chiar de fiecare data.A fost o "lupta" destul de grea,dar important e ca am reusit sa stau cat mai departe de recipientele frumos colorate!:)) Mici scapari au existat,dar(zic eu) in general am cumparat produse pe care mi le doream si de care aveam neaparat nevoie!


Lotiunea pentru corp Corine de Farme am luat-o pentru ca mi s-a parut foarte ieftina,putin peste un euro.Am incercat-o pe mana si miroase bine.O sa va spun mai multe desprea ea cand o voi folosi in mod constant.
Pentru ca am fost tare incantata de rezultatele obtinute cu balsamul cu extract de avocado de la Garnier,am zis ca trebuie neaparat sa-l incerc si pe cel din gama Goodbye Damage,despre care am citit numai pareri pozitive.Il vedeti denumit altfel,insa e acelasi.:)
Alt produs despre care sigur ati mai citit,dar l-ati vazut sub o alta denumire este samponul Tresemme Diamante Fuerza Extrema alias Platinum Strength.Normal as fi vrut balsamul,dar cum nu l-am gasit m-am conformat cu samponul ca si asa nu mai aveam niciunul.
Lotiunea cu piersici si frisca e primul meu produs marca I love...Voiam un unt de corp dar nu am putut sa rezist in fata acestei combinatii mai ales ca mirosul de piersici e unul dintre preferatele mele.


Recunosc,am o mica obsesie pentru gelurile de dus.Mereu am cate 2-3 desfacute in acelasi timp si le alternez.
De la Caudalie mi-as fi dorit alte produse,doua creme si un ser.Insa preturile destul de maricele m-au tinut departe de ele,deocamdata.Asa ca am pacatuit doar cu un gel de dus.
Tot in perioada urmatoare o sa-mi rasfat pielea cu doua geluri de dus de la Dove.Pe cel cu vanilie mi-l doream pentru ca am citit despre el pe diverse bloguri iar pe cel cu extract de castravete l-am luat in ideea ca va avea acelasi miros cu al deo spray-ului din aceeasi gama,pe care il ador!!
V-am aratat la favoritele toamnei o crema de la A-DERMA despre care v-am spus ca mi-a placut tare mult.Asa ca am vrut sa incerc diverse produse,aceeasi marca.Pentru dus am ales un ulei de curatare din gama pentru bebelusi.


V-am vorbit aici despre lotiunea micelara de la L'Oreal si daca ati citit postarea aceea va aduceti aminte ca nu am avut decat vorbe de lauda la adresa ei.Am mers chitita sa o iau din nou insa pana la urma am ales laptele demachiant din aceeasi gama.Si asta pentru ca in aceeasi zi am gasit la doar 6 euro(!!!) kit-ul compus dintr-o lotiune micelara sub forma de gel si o crema de la A-DERMA.Nu am avut cum sa las produsele pe raft avand in vedere ca doar unul singur e aproximativ 15 euro.
Deo spray-ul Cien era si el pe wishlist-ul meu de ceva timp iar acum am reusit sa pun mana pe el.
Desi am un demachiant de ochi recent inceput,nu este bifazic.Asa ca l-am luat pe cel de la Garnier sa vad ce poate sa faca.


Despre cat de minunate sunt bb cream-urile asiatice cred ca ati citit toate.Atat de mult mi le-am dorit incat cei 13 euro mi s-au parut putini pentru cele 4 mini produse Skin79 atat de simpatice.Dar de fapt putinul acesta e chiar mult,avand in vedere ca pe ebay se gasesc la jumatate din acest pret.
Cu parfumul Love de la Chloe a fost dragoste la prima mirosire.L-am descoperit prin intermediul unei mostre si de atunci am tot "poftit" la el.E scump ce-i drept,dar am zis ca o sa-l consider un cadou intarziat de la Mos Craciun.:))




Din Sephora mi-am luat un kit cu pigmenti de la FrontCover si o mini-trusa de la Too Faced.

Tot zilele acestea am reusit sa-mi iau lotiunea micelara de la Bioderma,dar cum deja pozele pentru postare erau pregatite iar ea nu mai avea "pereche" am lasat-o pe dinafara.Insa cu siguranta o sa vorbesc despre ea.

Ce ziceti de cumparaturile mele,asa e ca nu au fost multe?:D Toate produsele sunt premiere pentru mine si abia astept sa le incerc.

Va pup.

18 comentarii:

  1. Multe cumparaturi si multe produse frumoase :) e foarte dragut setul cu minii BB. Si paleta Too Faced e dragalasa. Sa le folosesti pe toate cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paleta e dragalasa,dar numai atat.Nu sunt prea multumita de ea..:)

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu drag !
    Lotiunile I love ... ma tenteaza si pe mine :D
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of,tentatiile astea sunt pierzania noastra.:))
      Te pup,Ana.:*:*

      Ștergere
  3. Numai bunatati are scumpa mea :x.Sa le folosesti sanatoasa,ai fost cumpatata,zic eu,in sensul ca nu ai luat produse care folosesc aceluiasi scop...bine,in afara de gelurile de dus,dar cine poate rezista :D ?Gelul de dus de la Dove cu castravete e superb!Ai lasat "the best of the best" la final,kit-ul cu pigmenti si mini trusa sunt absolut wow :x.
    Te pupacesc scumpo :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca am fost cumintica??! Tare mandra sunt de mine.:))
      Nu a fost cu intentie,asa s-a nimerit.Pigmentii imi plac insa trusa m-a cam dezamagit.
      Te pup,iubita.:*

      Ștergere
  4. Arata foarte bine toate, sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai cumparat, nu gluma! ;))
    Sa le folosesti cum multa placere!
    Sunt curioasa cum sunt bb cream-urile pe care le-ai cumparat. Am incercat un singur bb cream de la Garnier. Nu mi se potriveste. Am tenul gras.
    Ce frumoase-s fardurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen,am avut si eu un bb cream de la Garnier,cel pentru piele mixta.Mie mi-a placut dar nu stiu daca vorbim despre acelasi produs.Cat despre bb cream-urile asiatice,o sa le acord o postare in care o sa le iau la puricat.Sunt bunicele.:D

      Ștergere
  6. Am si eu BB Cream-ul roz si e cel mai bun din cate am folosit, iar mini-trusa de farduri pe care ai achizitionat-o e superba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place bb cream-ul acesta,Claudia.Dar parca m-a dezamagit putin,ma asteptam la altceva.:)

      Ștergere
  7. super produse, sa le folosesti cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu mare drag! De unde ai luat samponul TRESemmé? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Dara.Samponul l-am luat dintr-un supermarket din Spania.:)

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP