luni, 24 februarie 2014

Cum miroase iubirea?! Love by Chloé [review]

Buna,dragilor!

Ca tot suntem in luna iubirii(teoretic vorbind,ca practic fiecare zi ar trebui sa fie una in care sa va aratati si demonstrati sentimentele,daca acestea exista) m-am hotarat sa va vorbesc despre un parfum tare drag mie(tot la categoria iubire se incadreaza si el :D).


Incep prin a va spune ca acesta este primul meu review al unui parfum si probabil ca ultimul.Si nu pentru ca nu mi-ar placea aceste potiuni frumos mirositoare sau pentru ca nu as avea suficiente in colectie(ma indrept vertiginos catre frumoasa cifra de 20!).Motivul e cat se poate de simplu,NU ma pricep sa descriu mirosurile.Daca parfumul e vanilat,floral sau fructat cu siguranta imi place,de aceea eu le grupez in doua categorii,cele dulci(pe care le ador) si ...restul. :D


Cu Love(la parfum ma refer) am facut cunostinta acum vreun an de zile cand am avut ocazia sa-l testez datorita unei mostre.L-am mirosit si m-am indragostit!IREMEDIABIL!!Asa ca nu am avut liniste pana cand nu am pus mana pe el.
Daca cineva mi-ar fi descris acest parfum si mi-ar fi spus ca imbinarea de mosc,orez,flori de portocal si piper roz ar putea sa-mi placa i-as fi raspuns ca a luat-o complet razna.Desi nu este foarte dulce,imi place extrem de mult,are un miros delicat,senzual si unic.Nu tin minte sa fi avut sau sa fi incercat ceva asemanator.Am tot citit/auzit cum unele persoane povesteau ca s-ar simti mult mai frumoase si mai increzatoare atunci cand folosesc un anumit parfum.Recunosc,mereu am fost sceptica la auzul acestor "povesti".Asta pana in momentul in care am descoperit "IUBIREA" inchisa in aceasta minunata sticluta.Dupa cum vedeti,este foarte simpla si eleganta,cu un aer usor vintage.Ca si mirosul,de altfel.Nu as putea spune ca miroase a ceva anume sau ca predomina vreo aroma(cunoscatoarele cu siguranta ar percepe-o,eu insa nu ma incadrez in categoria aceasta),insa acest parfum este extrem de rafinat.Eu il percep ca fiind proaspat,pudrat,"cald",un miros cu viata si personalitate proprie.Si chiar daca nu-mi ia 10 ani din varsta si nici nu ma face sa arata ca un fotomodel,imi da o stare de bine incredibila!E un sentiment ciudat,un amestec de liniste si libertate.Si pentru mine acest lucru este suficient pentru a-l declara parfumul MEU(nu preferat,ci pur si simplu al meu)!


Un alt aspect importatnt e faptul ca persista cateva ore bune,uneori i-am simtit aroma chiar si dupa dus.
Cu siguranta o sa-l port in cele mai importante momente din viata.Nu stiu daca si voi asociati diverse evenimente cu un miros anume,insa mie mi se intampla deseori.Si peste ani,vreau sa-mi aduc aminte,cu drag,ca in momentul in care am spus acel sincer si mult asteptat DA,am fost invaluita de LOVE,un parfum deosebit!

Voi ati gasit acel parfum care sa va faca sa va simtiti speciale atunci cand il folositi?

Va pup si va doresc sa fiti iubite,azi...maine...in fiecare zi!!




10 comentarii:

  1. nici eu nu ma prea pricep la parfumuri (sa le descriu) :))
    dar imi plac cele cu miros de vanilie,sau fructe,flori ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihii, ca tine sunt! Nu ma pricep sa descriu parfumuri, nasul meu nu detecteaza arome, nu le diferentiaza! Stiu ca-mi place sau nu, stiu ca e floral sau dulce, oriental sau fresh...cam atat! Ma mai poate cuceri denumirea parfumului si sa constat ca...nu era cazul! :))

    Ispititor e acest Love by Chloe!
    Sa-l folosesti cu drag in continuare!

    Pupicei, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Am gasit parfumul dar nu pentru o perioada mai mare de 2 luni:D
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol cu suflet!Asta imi vine in minte dupa ce am citit :).
    Una dintre putinele diferente dintre noi este aceea ca tie iti plac parfumurile dulci,iar mie cele fresh,dar dupa cum ai descris acest parfum...l-as cumpara :D.
    Iti doresc la cat mai multe parfumele draga mea...si la cat mai multe momente parfumate de neuitat.
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce scrii tu ai aici, se pare ca avem aceleasi gusturi in materie de parfumuri. Trebuie sa-l miros, desi momentan nu am bani sa-mi cumpar alt parfum. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos ai vorbit despre parfumul tau! M-ai facut sa-mi doresc sa-l miros...
    Parfumul meu e Nina by Nina Ricci si asa cum spuneai si tu, asociez acest parfum cu o multime de amintiri frumoase...
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu asociez diverse evenimente cu un miros. Sunt inca in cautarea acelui parfum :D
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  8. 20 ??!! Sa-ti deschizi parfumerie! :))
    N-am incercat niciun parfum Chloe pana acum.
    Imi place cum arata sticluta. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca cele 2 preferate ale mele ever sunt Ultraviolet, de la Paco Rabanne si Acqua di Gioia, de la Armani, desi nu le am pe nici unul momentan. Acum folosesc Girl, de la Tommy Hilfiger.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un parfum care sa fie simtit si dupa dus am experimentat si eu asta, nu e ca si cum te-a dat proaspat, dar am simtit. Un parfum intens, care ma intriga... de la Juliet has a gun. :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP