joi, 20 februarie 2014

Daily Energizer Cream - Clarins [review]

Buna!

Acum ceva timp,prin toamna anului trecut am avut ocazia sa incerc cateva produse Clarins.In general pretul acestora este destul de mare,cel putin pentru bugetul meu,insa am gasit acest kit cu doar 5 euro.Produsele nu sunt mostre,sunt mini-size si ajung pentru suficiente utilizari cat sa-ti face o parere despre ele.

Azi o sa va spun cateva cuvinte despre primul produs pe care l-am folosit si anume crema Daily Energizer.


In primul rand,mentionez ca aceasta gama este adresata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani,cu o piele ce prezinta MICI imperfectiuni si este lipsita de luminozitate datorita unor factori precum lipsa somnului,oboseala,stress-ul sau poluarea.Eu nu ma mai incadrez demult in acest target,insa acest aspect nu m-a impiedicat sa folosesc produsele.
Crema din kit(15 ml) mi-a ajuns pentru o luna de folosire zilnica,dimineata.Desi pentru fata prefer produse fara miros,aroma fresh,de citrice(mandarine) m-a cucerit din prima clipa.Mai mai ca am fost tentata sa gust din ea.Cat despre consistenta,aceasta este densa.Chiar si asa,intra imediat(cateva secunde) in piele aceasta ramanad usor matifiata (dar in acelasi timp cu un aspect glow),ceea ce o transforma intr-o excelenta baza de machiaj.La capitolul hidratare eu nu am fost multumita 100%.Ce-i drept,am inceput sa o folosesc toamna,cand deja pielea mea avea nevoie de altfel de produse.Desi nu am simtit niciodata ca pielea fetei ma "strange"(cum patesc deseori atunci cand un produs nu hidrateaza suficient) parca ceva imi lipsea.Astfel am ajuns la concluzia ca ar fi potrivita pe timp de vara,fapt pentru care mi-am mai luat un kit cu mini-produse ca sa-l am pentru zilele toride.
Alt lucru de mentionat e faptul ca nu mi-a provocat iritatii sau cosuri,de altfel produsul e non-comedogenic,insa nici nu am observat vreo imbunatatire a pielii.


Avand in vedere ca e formulata pentru persoanele cu piele uscata m-as fi asteptat sa hidrateze mai bine.Crema full-size(30 ml) vine intr-un borcanel de cristal,iar pretul acesteia este de aproximativ 20 de euro(90 ron),destul de putin pentru o marca precum Clarins care are niste preturi destul de piperate.



In aceasta gama mai puteti gasi o lotiune fluida(Daily Energizer Lotion SPF15) si o crema sub forma de gel(Daily Energizer Cream-Gel) ambele pentru ten mixt/gras,gelul de curatare(pe care eu il am tot in varianta mini-size) si o lotiune tonica.

Ingrediente:AquaCaprylic/Capric TriglycerideGlycerinSilicaCetearyl Alcohol, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Pentylene GlycolGlyceryl StearatePeg-100 StearateStearyl Alcohol,TrehaloseCetearyl GlucosideAscorbyl GlucosideDimethiconePropylene GlycolPolyacrylamideParfum,EthylhexylglycerinC13-14 IsoparaffinTocopheryl AcetateTromethamineButylene Glycol, Curcuma Longa Root Extract, Disodium EdtaDimethiconolLaureth-7Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid CopolymerPhenoxyethanolMethylisothiazolinone, Thermus Thermophilus Ferment, Xylitol, Alchemilla Vulgaris Extract, Lapsana Communis Flower Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf ExtractPotassium SorbateRhodiola Rosea Root ExtractSodium Lauryl Sulfate, Butylphenyl Methyl Propanol, LinaloolLimoneneHexyl CinnamalHydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,HydroxycitronellalAlpha Isomethyl IononeCitronellol, Ci 15985/Yellow 6

Voi ati incercat sau va tenteaza vreun produs Clarins(nu neaparat din aceasta gama)?

Va pup.

9 comentarii:

  1. Am folosit un produs Clarins (era o mostra, un gel contur ochi - facea treaba buna dar nu in mod spectaculos). Referitor la crema in discutie, chiar daca nici "eu nu ma mai incadrez demult in acest target" :), mi-a facut placere sa citesc review-ul tau!

    Te pup cu drag, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,eu am incercat mai multe produse in varianta mini-size si niciunul nu mi s-a parut spectaculos.Nu mi-au displacut,insa la preturile pe care le au m-as fi asteptat la ceva mai mult din partea lor.:)
      Pupicei.

      Ștergere
  2. Nici eu nu m-am incumetat pana acum sa cumpar produse atat de scumpe, mai ales asa, pe ne-incercate..si cum nu am ocazia sa testez...raman la dermatocosmetice (pentru ten) si la cele "drugstore" pentru corp si par :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu prea imi vine sa dau o caruta de bani pe un produs full-size.Exista riscul sa nu mi se potriveasca,mai ales ca pielea mea este extrem de sensibila.Dar daca se iveste ocazia sa incerc mostre,nu refuz.:)) Momentan si eu folosesc cateva dermatocosmetice pentru ten.:D

      Ștergere
  3. N-am incercat si nici nu vreau sa testez din cauza ca testeaza pe animale. Incerc sa-mi fac curatenie printre produse.
    Nici nu ma mai incadrez in categoria de varsta 15-25. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine,Carmen!
      Ar trebui sa fac si eu acelasi lucru dar tare ma tem ca o sa raman fara niciun produs cosmetic in conditiile in care majoritatea firmelor testeaza pe animale.:(

      Ștergere
  4. Nu, nu am incercat, le gasesc scumpe pentru bugetul meu, iar de ar fi sa imi cumpar un produs ar fi o exceptie pe care nu o exclud.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate as face si eu o exceptie si mi-as cumpara un produs full-size,Mihaela.Dar numai in conditiile in care as citi numai review-uri pozitive despre el si daca as considera ca mi se potriveste.Altfel,nu m-as risca,pentru ca nu-mi permite nici mie bugetul.:)

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP