duminică, 2 martie 2014

Ce am iubit in februarie...

Desi azi aveam de gand sa va vorbesc despre produsele preferate ale iernii,a trebuit sa renunt la idee si sa ma limitez in a va arata ce am folosit cel mai des in luna februarie.Si asta pentru ca am terminat multe dintre produsele utilizate de-a lungul iernii si nu le-am mai cumparat din nou.

Asadar,haideti sa vedem impreuna care au fost "iubirile" mele in luna februarie.


Gelul de curatare de la Kiehl's vi l-am aratat si la favoritele toamnei,il folosesc de cateva luni si inca mai am un sfert din el.Este spornic si destul de bun.V-am promis ca o sa-i fac un review si sper ca luna asta sa si reusesc acest lucru.
Demachiantul bifazic de la Garnier,laptele demachiant de la L'Oreal si lotiunea micelara de la Bioderma sunt produse pe care le-am introdus de curand in rutina de ingrijire a tenului.Imi plac toate,tare mult.
Apa termala Avene o folosesc indiferent de anotimp,deci era de asteptat sa se regaseasca (si) in aceasta postare.
Alt review pe care nu am mai apucat sa-l scriu e cel al cremei Rheacalm de la A-derma.E un produs bun si chiar merita o postare separata.


Gelul de dus cu vanilie si unt de shea de la Dove e MINUNAT!Miroase incredibil de bine si este foarte cremos ceea ce m-a facut sa-l folosesc in februarie numai pe el.
Samponul cu miros de mere verzi H&S mi l-am cumparat acum vreo doua saptamani desi il aveam pe cel de la TRESemme(Platinum Strength).Insa cum cel din urma nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele,l-am schimbat cu acesta care e ceva mai bun.
Balsamul din gama Goodbye Damage e un alt produs de la Garnier care m-a surprins in mod placut si pe care il ador.


Serul de par pentru varfuri deteriorate de la Avon e preferatul meu inca de cand eram in liceu.De curand l-am cumparat si pe cel cu ulei de argan si mi se pare la fel de bun,le alternez si sunt multumita de rezultat.
Deo spray-ul  Cien nu e neaparat wooow,insa e bunicel pentru pretul pe care il are.L-am folosit zilnic si nu am avut niciun fel de problema cu el.


In ceea ce priveste machiajul lucrurile nu s-au schimbat in ultima perioada.Singurele produse pe care le folosesc de putin timp sunt rimelul Multi Action(waterproof) de la Essence si iluminatorul  Wet n Wild.Fondul de ten Giordani il tot cumpar de cativa ani(v-am mai spus de cateva ori),nu stiu daca o sa renunt vreodata la el.Cat despre celelalte produse,le-ati mai vazut in postarile mele:pudra translucida,trusa de farduri,kit-ul pentru sprancene si primer-ul pentru ochi toate de la Essence au fost preferatele mele si in luna februarie(ba chiar de-a lungul intregii ierni).Fardul mono(tot de la Essence) nu vi l-am mai aratat dar se poate observa cat mi-a placut,l-am folosit la fiecare machiaj.

Desi nu sunt singurele produse folosite in februarie cam acestea au fost preferatele mele.Voi ce favorite ati avut  in ultima luna din iarna?

Va pup,dragilor.

Sa aveti o primavara minunata,lipsita de griji si plina de zambete si vise implinite!!

24 de comentarii:

  1. Pudra Essence e si preferata mea ! Imi place ca ai facut pozele pe iarba, arata minunat ! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca are multe "fane" pudra aceasta,Lore.:D
      Ma bucur ca pozele sunt pe placul tau,eu sunt de-a dreptu' indragostita de verdele acesta crud,vestitor al primaverii! :*

      Ștergere
  2. Din cele prezentate mai sus eu am folosit gelul de dus Dove :)
    O primavara frumoasa !
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ti-a placut la fel de mult ca si mie,Ana!
      O primavara speciala si plina de lucruri frumoase iti doresc!Pupici.:*:*

      Ștergere
  3. Foarte frumoase pozele:). Vad ca multa lume iubeste Essence, eu am incercat doar un fard de ochi si era bun. O sa miros si eu Dove-ul de vanilie si urmeaza sa achizitionez lotiunea micelara de la Garnier. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Olivia,eu sunt fana declarata Essence.Foarte putine produse dintre cele pe care le-am incercat m-au dezamagit.Sigur o sa fii multumita de ele.Pupici.

      Ștergere
  4. Avem favorite comune! Pe unele dintre ele nu le-am mai folosit insa mi amintesc ca mi-au placut foarte mult, timp indelungat - uleiul Avon, mascara Multi Action essence; Bioderma - sa tot fie! :))
    Mi-a ramas gandul la gelul de dus Dove, neaparat il voi lua si eu!

    Eu sar peste postarea favoritelor lunii februarie, sper ca la sfarsitul lui martie sa fiu "normala" (ca ritm, ca timp, ca stres) si sa remediez asta!

    Te pup cu drag, Oana!
    Sa ai primavara zambitoare, fara urma de nori (din toate punctele de vedere)! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,sunt convinsa ca o sa-ti placa gelul Dove,e atat de cremos si are un miros atat de finut incat nu o sa te mai saturi de el.Cred ca e povestea lotiunii micelare de la Bioderma dar in varianta gel de dus!;))
      Iti doresc(si imi doresc) din suflet sa se linisteasca "apele" si sa intre totul pe fagasul normal.Iti trimit multe ganduri bune si energie pozitiva!Te pup,draga mea.

      Ștergere
  5. Si eu foloseam Giordani cand eram prin facultate. Tot timpul primeam complimente la adresa lui. :)
    Am si eu fardul acela mono pentru ochi. Nu l-am mai folosit de foarte mult timp. Ce-i drept, rar folosesc farduri, fapt care ma enerveaza. Am devenit mult prea lenesa. Parca nici nu mai suport sa stau mult machiata. Imediat cum ajung acasa, ma demachiez, apoi imi spal tenul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect la partea cu machiajul.Exact la fel fac si eu,cum ajung acasa ma si demachiez,imi place sa-mi simt tenul curat si cat mai "liber".:D

      Ștergere
  6. Numai iubite frumoase ai avut! :)
    Eu am incercat un deo roll on de la Cien, varianta floral, care miroasea atat de bine! Era buniciel, dar nu l-as recumpara decat pentru miros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tot a fost luna iubirii,m-am "lipit" de cele mai frumoase.:D
      Nu am incercat varianta deo roll,cu spray-ul a fost mai mult curiozitate dupa ce l-am vazut laudat prin blogosfera.:)
      Iti multumesc pentru comentariu,Alexantza.

      Ștergere
  7. Fondul de ten Giordani si serul cu ulei de argan mi-au placut si mie foarte tare...
    Despre trusa de farduri si kit-ul de sprancene am auzit doar lucruri bune, imi doresc sa le incerc si eu iar gelul de dus Dove nu are voie sa imi scape, o sa-l vanez data viitoare cand merg la Kaufland :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti le recomand cu drag,Oana.Daca(prin absurd) nu vor fi pe placul tau,macar nu pierzi mult,produsele Essence au preturi destul de accesibile. :*

      Ștergere
  8. Vad multe produse bune, putine insa testate si de mine. Apa termala inca sta sigilata sunt curioasa cum e. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa,Mihaela.Eu sunt multumita de ea,poate fi folosita in diverse scopuri. :)

      Ștergere
  9. Am si eu demachiantul de la Garnier, e chiar bun, imi place mai mult decat cel bifazic de la Nivea. Produsele Kiehls au parabeni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se pare mai bun decat bifazicul de la Nivea.
      Mila,nu stiu sa-ti spun daca toate produsele Kiehl's contin parabeni insa acest gel de curatare ii are in compozitie,trei la numar(Methylparaben,Propylparaben,Sodium Methylparaben). :)

      Ștergere
  10. Balsamul de la Garnier si eu l-am avut si l-am adorat pentru ca imi lasa un par atat de moale si de fin. In rest nu am incercat produsele enumerate de tine, dar par interesante :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare fain balsamul,eu cu siguranta o sa-l mai cumpar.:)

      Ștergere
  11. One of my fav post :x :D.Am si eu gelul de dus de la Dove,in varianta mini,si contrar asteptarilor,chiar imi place cum miroase :D.Lotiunea micelara Bioderma imi face cu ochiul de mult,dar stau tare pe pozitie si pana nu termin lotiunea tonica nu imi cumpar micelara :D.
    Te pup scumpo :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa te vreau scumpa,pana nu termini tot ce ai sa nu mai cumperi nimic! :))
      Uf,gelul meu de dus e pe terminate si sunt hotarata sa nu-l mai cumpar deocamdata.Trebuie neaparat sa mai termin din cele pe care le am.O sa-mi lipsesca mirosul lui.:))
      Te pup.:*

      Ștergere
  12. Cristina Barbieru21 aprilie 2014 la 15:53

    Si mie imi place la nebunie gelul de dus de la Dove, e atat de cremos si lasa pielea catifelata , sa nu mai zic de miros , care este absolut delicios !! Si serul pt varfuri deteriorate de la Avon imi place , desi nu il folosesc pt a -mi repara varfurile, asa ceva e imposibil (doar foarfeca le repara :)) ) , dar imi palce la el ca ,imi lasa parul stalucitor si fin !! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,parul deteriorat nu poate fi reparat cu niciun produs,din pacate!! :D Mie imi place cum miroase acest ser si ca-mi "domoleste" varfurile,le hidrateaza si le lasa fine.Il folosesc de foarte multi ani! :*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP