joi, 27 martie 2014

Gel de curatare Ultra Facial - Kiehl's : [review]


Buna!

Mai bine de 5 luni de zile au trecut de cand mi-am cumparat acest gel de curatare si tot atata timp de cand il folosesc.De ce scriu abia acum despre el?Nici eu nu stiu sa raspund la intrebarea aceasta.Am tot amanat review-ul,desi mi-am format o parere despre produs inca din prima saptamana de utilizare.

V-as fi zis "povestea" achizitionarii lui,dar mi-e ca (din nou) deviez prea mult de la subiect si va plictisesc.Pe scurt va spun ca am intrat in magazinul Kiehl's doar sa arunc o privire(era recent deschis).Citisem cateva pareri despre unele produse,dar sincera sa fiu nu le-am dat importanta,eu negasind aceasta marca prin apropiere in momentul respectiv.Ideea e ca,mai mult obligata de un vanzator extrem de agasant,nu am plecat acasa cu mana goala ci cu acest gel de curatare.Care arata cam asa:


Primul punct pozitiv e faptul ca nu are miros.V-am spus in repetate randuri ca prefer produsele de ingrijire faciala inodore.Ce gasim in interiorul recipientului?Un gel dens,alb semi-transparent si usor sidefat.Nu face foarte multa spuma,insa e suficienta pentru a-mi simti tenul curat dupa utilizare.Dupa ce-mi usuc pielea cu un servetel cosmetic simt o usoara "strangere",insa dupa ce aplic un ser sau o crema aceasta senzatie dispare.


Nu e un produs foarte ieftin(18 euro pentru 150 ml) insa este tare spornic,eu il folosesc in fiecare zi,dimineata si seara si inca nu l-am terminat dupa aproape jumatate de an de utilizare.Tenul meu e foarte sensibil iar acest gel nu mi-a provocat niciun fel de iritatie,mancarime sau uscare excesiva(alte produse din aceeasi categorie mi-au uscat portiuni ale pielii).

Cum nu a fost chip sa "prind" toate ingredientele intr-o poza o sa vi le scriu de pe site-ul Beautypedia,unde este notat cu "best".

Ingrediente:

Water, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Acrylate Copolymer, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethylhexylglycerin, Distearyl Ether, Behenyl Alcohol, Methylparaben, Laureth-2, Citric Acid, Disodium EDTA, Propylparaben, Polyaminopropyl Biguanide, Sodium Methylparaben, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol, Ascorbyl Glucoside, Persea Gratissima (Avocado) Oil

In concluzie,daca sunteti in cautarea unui gel de curatare solubil in apa si in timpul unei vacante dati de un magazin Kiehl's,vi-l recomand cu incredere.Eu momentan am pe wishlist un alt produs de acest gen pe care vreau sa-l incerc,insa in viitor l-as mai cumpara in mod sigur!

Va pup!

18 comentarii:

  1. Suna foarte interesant,eu fiind o impatimita a produselor de curatare in toate formele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel sunt si eu,Georgiana!Nu concep sa dorm cu tenul machiat,am facut o adevarata obsesie pentru curatarea acestuia! :)

      Ștergere
  2. Of, asa fac si eu cu vanzatorii agasanti, mereu ma trezesc ca am cumparat ceva de care nu aveam neaparat nevoie.
    Interesant gelul asta...dar totusi mi se pare cam scump :)..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E putin mai scump Ira,dar eu il folosesc de toamna trecuta,in fiecare dimineata si seara si inca nu l-am terminat.In plus,nu-mi irita deloc tenul si pentru mine acest aspect este extrem de important! :)

      Ștergere
  3. arata foarte interesant, inca nu am incercat nimic de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa-mi cumpar acest gel nu incercasem nici eu nimic de la ei!Acum ma mai tenteaza vreo doua produse!

      Ștergere
  4. Ah, urasc vanzatorii care stau pe capul tau!
    Eu sunt si o persoana foarte timida, mi-e rusine sa refuz.
    Uite, eu am ramas fara gel de curatare (niciodata nu mi se intampla asta, tot timpul imi refaceam stocul), de data aceasta s-a intamplat. Am inceput sa folosesc un sapun pe care l-am cumparat dintr-o farmacie Catena, Chic Animalier cred ca se numeste, trebuie sa zic ca tenul meu arata mult mai bine de cand il folosesc, cosurile s-au diminuat, parca matifiaza tenul. Usuca tenul dar pe mine nu ma deranjeaza treaba asta. Oricum, dupa ce-mi spal fata, aplic crème.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi este tare greu sa refuz,dar,cu timpul am invatat sa mai spun si NU,ca apoi ar trebui sa-mi deschid magazin de cosmetice!:D
      Imi pare bine ca ai gasit un produs care sa tie se potriveasca,eu fug de cele care usuca tenul in exces,nu-mi place deloc senzatia asta.

      Ștergere
  5. Acum sunt cucerita de gelul de curatare Eucerin insa, la cum ma stiu, va veni un moment cand voi simti ca doresc sa incerc si altceva! Am retinut! Dat fiind ca e atat de spornic, merita banii! La un pret relativ similar si la fel de eficient, am avut un gel de curatare de la La Duchesse. Cred ca a fost cel mai bun folosit de mine pana acum!

    Multumim pentru review, Oana!
    Multi pupici! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel de la Eucerin mi-l doresc si eu,am o vaga banuiala ca ar fi asemanatoare,mai putin in privinta pretului.Te inteleg perfect,oricat de bun ar fi un produs,la un moment dat tot ma plictisesc de el si-mi doresc sa incerc altceva!Prea multe tentatii,dom'le..:D
      Te pup,Ilda.:**

      Ștergere
  6. Il am si eu pe lista. Nu stiu de ce am tot intarziat achizitionarea lui. :) Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa,Dara! Eu am trecut pe lista crema cu spf 50,dupa ce am citit la tine ca esti multumita de ea! :D Te pup.

      Ștergere
  7. Interesant produs, nu stiu daca voi da de el si poate voi uita. Eu acum folosesc un produs de curatare cu goji si care isi face treaba bine, lasa tenul fin :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macy,important e sa gasim produse care ne fac bine tenului,indiferent de marca.Eu greu dau de ele pentru ca am pielea foarte sensibila..:(

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Eu nu am nicio problema cu parabenii,nu le dau prea mare importanta..:)

      Ștergere
  9. Cristina Barbieru19 aprilie 2014 la 07:46

    Nu am folosit acest gel de curatare, insa ma tenteaza !! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia sa-l incerci in viitor,Cristina!E foarte bun,eu il recomand! :*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP