miercuri, 5 martie 2014

Haul - produse lichidate Essence

Buna!!

Nu mai e niciun secret faptul ca ador produsele Essence.Chiar in postarea cu favoritele lunii februarie ati vazut ca din cele 8 produse de make-up pe care le-am folosit zilnic,6 apartin acestei marci.Ei bine,dupa cum stiti,in aceasta primavara au aparut unele noutati si,din pacate,asa cum este firesc,trebuie sa ne luam la revedere de la o parte dintre vechile produse.Vazand ca pe lista "disparutelor" se afla vechi iubiri de-ale mele,am dat fuga la cel mai apropiat stand Essence sa-mi refac stocul.Aici(locuiesc in Spania) produsele care se lichideaza au toate pretul unic de 1,29 €.Insa cum norocul a fost de partea mea,am prins si o oferta de tipul 3x2 fapt pentru care pentru 18 "bunatati" am platit 15.48€ aproximativ 70 de ron.Buna afacere,nu?
Aceste produse inca mai pot fi gasite la standuri sau online.Din pacate am observat ca in Romania se vand la pretul intreg. :(


In cazul in care aveti in plan sa va cumparati ceva anume,o sa va spun cateva cuvinte despre unele dintre produsele care imi plac foarte mult.


Am fost tare surprinsa cand am vazut gloss-urile Stay with me pe lista produselor lichidate.E cel mai bun luciu de buze pe care l-am folosit,daca nu ma insel v-am mai vorbit despre el.Rezista cateva ore bune,miroase genial,este pigmentat si hidrateaza foarte bine.Asa ca sa nu va mire faptul ca mi-am luat 6!


Ojele de la Essence pe care le am in colectie(da,de acum poate fi numita asa),le-am cumparat tot cand am mai prins vreo oferta,iar acum bineinteles ca nu am putut sa ies din magazin fara aceste sclipicioase.


Ca tot se apropie vara,nu am stat pe ganduri cand am vazut aceste doua rimeluri(Stays no matter what si Multi action),ambele waterproof.Am zis ca pentru un pret atat de mic merita incercate.Si bine am facut,imi plac amandoua,imi pare rau ca nu le-am descoperit pana acum.Creionul dermatograf Stays no matter what este bunicel,rezista bine,nu se intinde.Singura problema pe care o am(sau o are e)ca imi da cateva batai de cap la aplicare.Trebuie sa insist pentru o pigmentare mai intensa.


Primer-ul pentru ochi din gama Colour Arts este foarte bun,e un dupe al "fratelui"(mai mare si mult mai scump) Shadow Insurance Glitter Glue de la Too Faced.Eu nu il folosesc pentru pigmenti(scopul lui fiind sa intensifice si sa "lipeasca" fardurile sub forma de pulbere),aplic o cantitate mica inainte de orice fard.Mereu mi-au atras atentia paletutele Sun Club,iar aceasta a fost ocazia perfecta pentru a-mi cumpara una.Culorile sunt placute,pot fi folosite atat pentru un machiaj natural,de zi cat si pentru unul mai elegant,de seara.Fardul mono in nuanta cappuccino,please e preferatul meu tocmai din vara anului trecut.Imi pare rau ca nu-l voi mai gasi,e un nude frumos(mai deschis decat in poza),pigmentat si "cremos".

In poza de grup puteti vedea si foitele matifiante Sun Club care au fost inlocuite de cele din gama All about matt.Sigur imi vor fi de mare ajutor la vara.

Dragele mele,voi ati folosit vreun produs dintre cele lichidate?

Va pup.

16 comentarii:

  1. Am avut un gloss Stay with me si imi placea mult cum se aplica, dar si cum arata pe buze :) si wow...ai prins o oferta super. Si aici sunt unele produse care sunt la lichidare dar nu sunt reduse prea mult, ca mi-as fi luat niste oje si poate rujuri. Sunt frumoase produsele ce ti-ai luat, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sincera sa fiu nu am produse essence,cu exceptia unei oje primite cadou.
    Poate reusesc sa achizitionez cateva curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat aceste produse . Ojele cu sclipici sunt superbe !
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ador produsele Essence....din produsele tale am doar paletuta Sun Club si imi place tare mult.Chiar vroiam sa achizitionez cate ceva din noile produse..intotdeauna cad in ispita.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te bucuri de ele! :)

    glossurile arata foarte bine. pacat ca s-au hotarat sa le retraga.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu lichidaaaari!!! Mai ales pentru Essence!!
    Si mie imi plac super mult produsele, le-am descoperit acum cativa ani, in Austria parca, erau tot asa reduse, la 0.99 centi :D:D
    M-am bucurat cand au aparut in Ro..dar parca aici sunt mai scumpe si niciodata reduse,.si nu mai e asa placut sentimentul. Cred ca il cunosti si tu :))
    Sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de produse Essence! Da, intr-adevar, ai facut o afacere foarte buna. Sa le folosesti cu placere. Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Excelente achizitii! :) Stii cat mi-a placut ca ai asezat produsele astfel?! :*
    Dintre cele cumparate, am folosit o varianta de mascara Multi Action care nu era waterproof (mi-a placut mult) si o oja Colour&Go!
    Mi-au ramas ochii la gloss-uri, arata super!

    Draga mea, sa le folosesti sanatoasa si voioasa!:)

    Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le folosesti cu spor si drag din pacate nu am folosit nici un produs dintre cele lichidate dar sper ca macar sa mi achizitionez doar cateva ptr strictul necesar ,,

    RăspundețiȘtergere
  10. OMG cum arata gloss-urile :x.De la Essence nu am decat o oja,dar remediez eu situatia :) .
    Sa le folosesti cu drag si spor,draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti cu placere! Nu am incercat nimic din cele aratate de tine, as incerca glossurile daca le voi gasi.... Am de la ei un gloss si luna trecuta mi-am luat o mascara de la ei, dar inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu doua gloss-uri dar nu le folosesc prea des, tot spre rujuri intind mana. Super achizitii la super pret!

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi nu avem essence in Finlanda, dar imi mai iau cate ceva cand merg in vacante, sau cand vin in Romania. Acum am cateva oje si un creion de buze.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristina Barbieru21 aprilie 2014 la 15:49

    Ce de bunatati !!!!!! ;)) Si chiar ai prins o super oferta 18 produse la 70 ron ..super !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP