vineri, 7 martie 2014

NOTD : Total Eclipse


Buna,dragele mele!

De multe ori mi se intampla sa nu am timp suficient pentru a-mi "bibili" unghiutele dar cu toate astea sa-mi doresc o manichiura de efect.Pana acum apelam la ojele cu sclipici,dar de cand "zaharoasele" s-au alaturat colectiei mele,le folosesc numai pe acestea.Nu,limbajul meu nu e codat,asa numesc eu ojele texturate. :D

Astazi o sa vedeti in actiune o oja de la Rimmel din gama Space Dust-Total Eclipse(005),ca sa fiu mai exacta.Desi in magazin mi s-a parut a fi neagra cu sclipici multicolor,cand am ajuns acasa(si la o privire foarte atenta) am observat ca e un verde inchis cu multe particule sclipicioase.
M-am chinuit ceva cu pozele,dar tot nu am reusit sa surprind nuanta ojei,tot spre negru tinde sa para.Va las cu manichiura mea iar la final va mai spun doua vorbe.







In general ojele de acest fel se sterg mai greu de pe unghii,insa cu aceasta nu am intampinat probleme.Am folosit doar doua dischete demachiante imbibate in acetona si s-a curatat perfect,nu am ramas cu urme de glitter.
Imi place mult Total Eclipse(ce frumos suna) insa mi-a ramas gandul la una dintre "surorile" ei in nuanta Aurora.Nu am gasit-o pana acum,dar cand o vad cu siguranta mi-o cumpar.

Voi aveti oje texturate in colectie,va place acest efect?

Va pup.

15 comentarii:

  1. nu ma dau in vand dupa genul acesta de oje,dar aceasta e tare draguta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow...e o culoare atat de frumoasa ca ma gandesc acum ca trebuie sa o am neaparat. Stiam ca vreau o alta nuanta de la Space Dust, dar culoarea aceasta e minunata :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine! Nu stiam ca Rimmel are astfel de oje.. Eu am 2 oje texturate una pe roz si una pe rosu, la Nicole by OPI (luate la reducere), sunt ideale pentru cele ca mine care nu stau sa faca nail art dar vor ceva mai deosebit pe unghi. M-am chinuit insa sa le dau jos..

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa ! Eu nu am oje texturate in colectia mea :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am nuanta Aurora si o ador...este atat de frumoasa...
    Si aceasta, Total Eclipse e superba...
    Adevarul e ca mie mi-au placut toate nuantele din aceasta colectie.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de bine arata :x.Si mie imi plac tare mult ojele texturate,dar deocamdata nu am nici una in colectie.O sa-mi iau din gama asta daca se da bine jos (stau cam prost cu rabdarea :D ).
    Te pupacesc scumpo :*.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte misto,nu am incercta inca nicio zaharoasa:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos se vede, mai ales in lumina! Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu m-au convins ca trebuie sa le am si eu, dar am vazut nuante frumoase pe care doar le admir. Mai ales in lumina se vede ca-i verde. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumosa e oja, trebuie sa o achizitionez si eu neaparat :)

    RăspundețiȘtergere
  11. I love the sand blasted nail polish a lot, if only it weren't so hard to remove. Your nails look gorgeous and the color is divine. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristina Barbieru21 aprilie 2014 la 15:46

    Eu nu am folosit acest gen de oja , insa din ce vad arata foarte bine pe unghiutele tale !! <3 Big like ! :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP