duminică, 6 aprilie 2014

Ce (mi-)am mai cumparat (6)

Buna,tuturor!

Desi nu ma pot lauda ca sunt cumpatata in ceea ce priveste cumparaturile,in ultima vreme mi-am propus sa-mi iau doar strictul necesar.Dar,cum era de asteptat,nu am reusit mereu acest lucru.Oricum,fata de alta data eu spun ca am fost destul de cumintica.


 Mini gelurile de dus Dulce Gourmand-Deliplus(aceasta marca se gaseste exclusiv in magazinele Mercadona din Spania)mi s-au parut super dragalase.Am dat 4 € pe set,cam mult daca e sa raportez pretul la cantitate(4x100 ml).Dar cine ar fi rezistat in fata acesor minunatii cu arome de fistic,lamaie,capsuni si brownie?!


Setul cu parfum si gel de dus Limite(for her) l-am luat pentru ca mi s-a parut foarte ieftin,mai putin de 3 €.Nici nu stiam cum miroase,dar am zis ca la pretul acesta chiar sa nu-mi placa si nu pierdeam prea mult.Insa norocul a fost de partea mea,avand in vedere ca parfumul e un dupe al celui de la CK-IN2U,care e unul dintre preferatele mele.


Nu cunoasteam produsele Jeanne en Provence iar setul acesta mi-a atras atentia in primul rand prin aspectul recipientelor care au un aer vintage.Unde mai pui ca pentru gel de dus,parfum si o crema de corp in varianta mini-size am platit doar 6 euro?


Tot 6 € am dat si pe setul Pocion(lotiune de corp si parfum).Mi-a placut tare mult cum miroase parfumul,mi-a adus aminte de Vampire's Love de la Essence pe care l-am iubit,dar fiind in editie limitata mi-a fost imposibil sa mai dau de el.


Crema pentru conturul ochilor Rhea Calm de la A-DERMA mi-am luat-o pentru ca era redusa la vreo 3 € si am vrut sa-i dau o sansa avand in vedere ca produsele pe care le-am incercat pana acum de la aceasta marca mi-au placut.Uleiul Bio-Oil deja nu mai are nevoie de nicio prezentare,in cateva zile blogul meu face un anisor si postarea in care v-am vorbit despre el are cele mai multe vizualizari.Nu exista zi in care unele(sau unii) dintre voi sa nu ajunga pe blog cautand informatii despre acesta.


In ceea ce priveste produsele de make-up mi-am luat,din nou,corectorul de la Maybelline despre care v-am vorbit aici si rimelul waterproof The Colossal,preferatul meu din vara trecuta.Cu produsele wet'n'wild am profitat de o oferta 1+1 si mi-am cumparat o paletuta de farduri neutre si o pudra.
BB blush-ul Nude Magique de la L'Oreal este o noutate pentru mine,am vazut din aceeasi gama si un bb concealer.Tusul sub forma de gel este aceeasi marca si l-am luat ca sa-l folosesc la vara,cand am nevoie de un machiaj mai rezistent,sper sa fie bun.

Cam astea ar fi cumparaturile mele recente,sunt multe produse de care nu aveam neaparat nevoie,insa am profitat de unele oferte si,zic eu,per total am facut o afacere buna(intr-un fel trebuie sa ma scuz si eu :D).

Va pup!

24 de comentarii:

  1. Hihiii, cineva nu a fost cuminte!!! Mai stiu eu pe altcineva... :blushing
    Am perioade cand reusesc sa fiu chibzuita si altete cand...parc-am scapat din lant! :))

    Sunt toate atat de colorate si frumoase incat inteleg de ce ai avut slabiciune pentru ele! Iti doresc sa te bucure in continuare! No regrets, altele-s "pacatele" pe lumea asta! ;)

    Te imbratisez cu mult drag, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma abtin cat ma abtin,dar la un moment dat nu mai rezist si fac prapad.:D
      Si eu care ma considerasem cuminte de data asta..se pare ca m-am inselat,din nou!! :))
      Te pup,Ilda!O saptamana minunata iti doresc!

      Ștergere
  2. Wow!Pot sa ma duc sa ma joc cu ele? :))
    Sunt atat de dragalase recipientele:x!!!Se pare ca cineva cumpara parfumuri...mai exact 3 seturi cu parfum :D.Te inteleg atat de bine :D!N-ai cum sa rezisti in fata lor,mai ales ca si recipientele din gama sunt frumoase rau,mai ales cele ale setului Jeanne au Provence,care ma duc cu gandul la Franta si la castelele de acolo :x.
    Gelurile de dus sunt super dragute asa mititele si colorate :x.
    Da,stiu acum de ce investesc firmele de cosmetice in recipiente :)).Nu ai cum sa rezisti in fata lor :D.
    Sa le folosesti cu placere pe toate draga mea!
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur,draga mea,vii si ne jucam impreuna cu ele! :))
      Asa-i ca nici tu nu ai fi rezistat si le-ai fi "adoptat"? :D Gelurile de dus sunt atat de dragalase incat mi-e oarecum sa le folosesc,le tin pe post de bibelouri deocamdata,doar ma uit la ele. :))
      Ai dreptate,cineva incepe sa faca o obsesie pentru parfumuri si nu-i de bine,noroc ca astea au fost ieftine!! ;))
      Pupici.:**

      Ștergere
  3. Ce frumoase sunt toate!! Of, in romania parca nu gasim chestii frumoase la preturi asa mici :D Cred ca de-aia fac prapad cand merg prin concedii :))
    Sa le folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,Ira.Romania sta rau de tot la capitolul oferte sau reduceri.Niciodata nu am gasit acasa produse mai ieftine decat aici,ba din contra,unele au pret dublu.:(
      Te pup.:*

      Ștergere
  4. Ce de bunatati !! Gelurile de dus sunt foarte dragute :D
    Sa le folosesti cu placere pe toate !
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigura ca o sa-ti atraga atentia "minunatiile" colorate,Ana.:D Si eu am spus la fel cand le-am vazut in cutiuta,sunt super dragalase!! Pup :*

      Ștergere
  5. Nu cunosc majoritatea firmelor și multe produse le văd pentru prima dată. Utilă postare, aș zice.
    Să folosești produsele cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Larisa! Multe dintre produse nu exista inca pe piata romaneasca,acesta este motivul pentru care le vezi pentru prima oara. :)

      Ștergere
  6. Ambalajele la multe dintre ele arata atat de bine, nu mai spun de numele imbietor al setului de geluri de dus. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambalajele m-au "cucerit" si pe mine in prima faza,Mihaela!Apoi miresmele si-au spus cuvantul si m-au convins sa le si cumpar..:D

      Ștergere
  7. Si eu cand imi propun sa fiu mai cuminte parca atunci cineva imi vara pe sub nas niste oferte la care nu pot rezista mereu. Gelurile de dus sunt asa de dragalase :) Sa le folosesti cu placere. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu sunt singura in situatia aceasta,Macy! :)) Greu de tot cu tentatiile acestea colorate si frumos ambalate! :p
      Pup.:*

      Ștergere
  8. ce de minunatii...sa le folosesti cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa le numesc si eu,Coco! Chiar ca sunt niste minunatii,unele mai "delicioase" ca altele..:D

      Ștergere
  9. Mini paleta wet & wild , o am de ceva timp - tare mult mi-a placut si inca imi place - dar maroul nu m ai exista la mine :)) - Sa le folosesti cu placere - o multime de lucrusoare frumoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Cristina.Eu deocamdata nu am incercat paletica dar m-au cucerit nuantele neutre.Sunt sigura ca o sa-mi placa si mie,revin cu pareri! :D

      Ștergere
  10. Ce-mi place cand pot face cumparaturi din tari straine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o sa revin in tara,o sa-mi fie tare de dor de ofertele si promotiile de aici,Mila! :(

      Ștergere
  11. Cristina Barbieru19 aprilie 2014 la 07:43

    Ce de bunatati..Gelurile de dus arata ... delicios !! ;)) Nu cred ca este vreo fata cumpatata atunci cand iese la cumparaturi !;)) :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai,Cristina!Toate ambalajele si recipentele astea frumos colorate ne iau complet mintile si ne golesc portofelele!:D
      Te pup.

      Ștergere
  12. Oare se mai gasesc gelurile de dus "Dulce Gourmand" in Mercadona in aceasta perioada? As vrea sa rog pe cineva care locuieste in Spania sa mi le cumpere .
    Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate au fost in editie limitata aceste geluri de dus si nu se mai gasesc insa din Mercadona iti pot recomanda gelurile de dus cu vanilie si pe cel cu cocos daca iti plac aromele dulci!Sunt cremoase si fine,eu le ador.Recent a aparut si unul cu fructe de padure si de vreo doua saptamani am vazut pe rafturi si gel de dus cu piña colada(e posibil ca si acesta sa fie in editie limitata,nu am fost atenta).Astea 4 sunt din gama "Monogotas"..Daca iti plac mirosurile fresh te poti orienta catre cel cu saruri termale(e albastru),e perfect pentru vara.:)
      Sper ca te-am ajutat,daca ai nevoie de alte informatii despre produsele din Mercadona cu drag ti le ofer,unele dintre ele sunt foarte bune si isi merita banii.:*

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP