sâmbătă, 26 aprilie 2014

Mici tentații și răsfățuri

Bună,dragile mele!! 
  
Vă spuneam în postarea anterioară că în ultima perioadă am fost cam leneșă și am cam abandonat blogul.Astăzi o să vă arăt,cu întârziere,ce am primit eu de la Iepuraș(rolul acestuia fiind jucat de mine însămi). 
 Nu aveam cum să nu mă răsfăț măcar puțin asta ca să nu rămân cu impresia că am fost lăsată pe dinafară și uitată de urecheatul cu pricina.:D 

  
În magazinele H&M din România nu se comercializează cosmetice și e păcat pentru că ar avea succes,mai mult ca sigur.Produsele pe care eu mi le-am luat erau reduse la 1 euro fiecare.Colecția din care fac parte a apărut înainte de Crăciun și acum am prins exact momentul lichidării de stoc.Singurul lucru care mă deranjează e aspectul recipientelor,mereu sunt zgâriate sau murdare.Partea bună e că am reușit să le găsesc sigilate,că altfel nu le luam.Mi se pare atât de urât să desfaci toate produsele în condițiile în care fiecare dintre ele are un tester.Loțiunea,untul de corp și body mist-ul au fost singurele pe care le-am găsit mai curate și cu plasticul protector.În alte condiții mi-aș fi luat mai multe,având în vedere prețul mic.Chiar mi-a părut rău pentru că mirosul acestora e superb! 
  

Nu știu dacă voi ați auzit de fixativele Fixonia,eu am citit despre ele pe multe bloguri spaniole și majoritatea fetelor păreau a fi mulțumite de ele.Încă nu le-am încercat,dar dacă sunteți interesate o să le fac review după ce mă dumiresc ce-i cu ele.Pentru început mi-am luat două(din patru existente) și dacă o să-mi placă o să le achiziționez și pe celelalte.Oricum,ador recipientele cu "hăinuțe" vintage. 
Mi-am dorit mult loțiunea micelara de la Bioderma și abia după vreo doi ani am reușit să pun mâna pe ea.Când a apărut aceasta de la Garnier am zis că în niciun caz nu mai las să treacă atâta timp fără să o încerc,că prea "salivam" când o vedeam așa lăudată. 
 Momentan tenul meu are nevoie de hidratare intensă,am reușit s-o fac de oaie aplicând pe piele o fiolă cu acid glicolic deși văzusem că al doilea ingredient este alcoolul denaturat.Nu vă mai spun ce dezastru a rămas în urmă,acum încerc să dreg cum pot busuiocul.Sper să mă ajute masca aceasta cu extract de caviar,vă țin la curent cu rezultatele pe care le obțin după ce o încerc. 
  
Cam astea-s cumpărăturile mele recente.Multe nu sunt dar pe mine mă bucură să le văd,ador sentimentul acela când ajung acasă și le scot din punguțe,le întorc pe toate părțile,le admir,le pipăi..ce să mai,știți și voi cum e!:))  
  
 Să aveți o zi frumoasă,cu soare și zâmbete!Va pup! 

18 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Stai linistita, si pe mine m-a ocolit iepurasul, noroc cu un mic cadou de la Sephora. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a cam lasat asteptat Iepurasul asta,anul viitor poate o fi mai darnic! :D
      Pup,Olivia.:*

      Ștergere
  2. Iepurasule-Oana, te-ai orientat la daruri tare frumoase si ai fost si atent la achizitii inteligente!
    Vorba ta, numai ambalajele cat de mult fac cu ochiul!!! :D
    Imi pare rau pentru ceea ce au in legatura cu tenul; ma intrebam ce ti-ai putea pune - poate miere de albine, unt de cocos, crema de galbenele!

    Sa folosesti sanatoasa si voioasa frumusetile de mai sus si scrie review la tot ce simti tu - ne este util! Pupicei multi si cu drag!

    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta am fost si eu chibzuita ca in rest...:))
      Iti multumesc tare mult pentru recomandari,draga mea,insa niciunul dintre aceste produse nu-mi face bine tenului.:(
      Te pupacesc.

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag !
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai,am lesinat!!!Cum,deci cum,sa arate atat de bine gama Delicate Darks si sa fie la pretul asta?Pun pariu ca miroase demential :D.Daca ar fi si la noi asa lichidarile ,dar nu,la noi lichidare inseamna sa iei produs la un pret destul de mare pentru buzunarele noastre,cu tot cu reducerea de 80%,sa zicem :D.Dar sa gasim produse faine la 1 euro...bine,hai sa fie 10 lei,ca nah,la noi se poate,dar nici asa nu le gasim.
    Ti-ai luat micelara de la Garnier :x.Cand termin tonicul,cand imi iau si eu o micelara,ca nu se mai poate (tonicul meu cred ca se inmulteste,ca altfel nu-mi explic de ce nu-l mai termin :)) ).
    Imi pare rau sa aud de problemuta cu tenul,dar sigur vei iesi bine din aceasta poveste.
    Te pupacesc scumpa mea :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa,iubesc mirosul pe care-l au produsele astea,am facut o alegere si o afacere buna! :D
      Cine stie ce se intampla peste noapte cu tonicul tau,poate ca miracolele intr-adevar,exista!:)) Deja am reusit sa-l aduc pe fagasul normal,mi-a luat ceva timp dar macar sa-mi fie invatatura de minte. :D
      Pupici,iubita!:*:*:*

      Ștergere
  5. Eu am doar niste pensule de la H&M, intotdeauna am avut impresia ca lotiunile de corp si cremele sunt pline de parfum, dar niciodata nu m-am uitat la ingrediente, deci vorbesc in necunostinta de cauza. Dar mi se par toate asa "glittery", incat nu m-am incumetat sa pun mana pe ceva. Am si un tus de la ei, e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mila,intr-adevar ingredientele cremelor de la H&M nu-s tocmai cele mai "safe" dar cu produsele de corp eu nu am probleme de aceea nu acord prea mare importanta componentelor.Daca vad ca nu mi se potriveste incetez sa-l mai folosesc .:)

      Ștergere
  6. Cand am vazut recipientele H&M parca imi pareau cunoscute. Apoi ai spus ca erau in colectia de Craciun si mi-am dat seama ca m-am invartit si in jurul lor putin in decembrie, cand am ajuns in Milano. Daaar, erau TOATE desfacute, asa m-am rezumat la cele roz/verzui pe care le-am prezentat saptamana trecuta. Dar, 1 euro, really? :(( Cand te muti in Romania cred ca o sa-ti fie tare dor de ele..
    Eu inca nu mi-am facut cadou de iepuras, am avut o constiinta foarte mustratoare zilele astea si mi-a spus de fiecare data ca n-am nevoie de lucrul ala :)) Si cam asa e, am camera suprasaturata de cosmetice..
    Sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uf,nici nu ai idee cat de mult imi vor lipsi reducerile si ofertele de aici,Ira! :( D e asta incerc sa profit de ele cat mai pot,stiu ca in Romania rar se gasesc astfel de promotii.In plus,multe produse pe care eu le folosesc nu se comercializeaza acasa sau au preturi de 5 ori mai mari.:D
      Eu nu pot pricepe chestia asta,mereu in H&M produsele cosmetice sunt complet ravasite..e tare urat.

      Ștergere
  7. Cristina Barbieru28 aprilie 2014 la 19:31

    Super produse !! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina,eu am fost tare incantata de produse,ma bucur ca si tie iti plac!:D Pup.

      Ștergere
  8. Si mie imi sta gandul la apa micelara de la Garnier, sper sa imi cada in cosul de cumparaturi cat mai repede...
    Sa folosesti sanatoasa tot ce ti-a adus "iepurasul" ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana,eu am tot folosit-o de atunci si chiar ti-o recomand.Mi se pare mai buna decat cea de la Bioderma.:)
      Te pup.

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu multa placere! Tot timpul ma uit pe site-ul H&M la sectiunea "cosmetice". Ma omoara curiozitatea. :))
    Poate-n viitor vor comercializa si cei de aici cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi,Carmen! Eu ador cosmeticele lor chiar daca e o adevarata odisee atunci cand trebuie sa gasesti unul nedesfacut prin "multime".:)) Pup.

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP