marți, 8 aprilie 2014

Spray pentru uscarea lacului de unghii - Farmec [review]

Dragile mele,

Nu ştiu dacă vouă vi s-a întâmplat să vreţi să va faceţi o manichiură,simplă sau mai elaborată,şi să renunţaţi la idee doar pentru că nu aveaţi suficient timp să aşteptaţi ca ojă să se usuce complet.Eu,de exemplu,nu am prea multă răbdare şi mereu mă trezesc cu "amprente" sau diverse "chestii" lipite pe unghii.

Însă ne putem considera norocoase deoarece în ultima perioadă au apărut tot felul de picături şi spray-uri care ajută în grăbirea acestui "proces",cum e şi cazul tratamentului expert de la Farmec.


După ce aplic ultimul strat de lac(top-coat,de obicei) aştept două minute(cum se precizează în instrucţiunile de folosire) şi pulverizez acest spray care e foarte uşor de folosit.Produsul în sine e uleios la început însă în aproximativ 10 minute(depinde de cantitatea aplicată) intră complet în piele,lăsând zona cuticulelor hidratata şi fără senzaţie lipicioasă(cum se întâmplă atunci când folosim un ulei în zona respectivă).Grăbeşte,într-adevăr,uscarea ojei,însă nu vă aşteptaţi la o minune.În niciun caz nu-l aplicaţi şi va puteţi relua activităţile,cel puţin 20 de minute tot durează întregul procedeu.


O altă bilă albă o primeşte pentru miros,care e plăcut şi persistent.Deşi are 40 de ml şi la prima vedere pare micuţ,eu îl folosesc la fiecare manichiură de vreo câteva luni şi încă mai am din el.Acum depinde şi cât de des vă schimbaţi lacul de unghii,dacă acest lucru se întâmplă zilnic e normal să se termine mai repede.
În ceea ce priveşte preţul,nu mi se pare mare deloc,eu am dat pe el 7 ron.

În concluzie,va spun că m-a surprins în mod neaşteptat de plăcut acest spray,face parte din categoria "descoperirilor" şi o să-l folosesc mult timp de acum încolo.

Fetelor,voi folosiţi astfel de produse sau aveţi alte trucuri pentru accelerarea uscării lacului de unghii?

Vă pup.

17 comentarii:

  1. Trebuie sa incerc si eu acest spray :D
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te hotarasti sa-l incerci sper sa fie pe placul tau,Ana!Mie mi se pare un produs bun si accesibil ca pret.Te pup.:**

      Ștergere
  2. Imi imaginam ca ar actiona mai rapid, in astfel de situatii nu mi se pare de prea mare folos pentru mine. Daca e de stat, imi fac unghiile si ma uit la un film pana se usuc sau citesc si comentez pe bloguri. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat,nu usuca lacul de unghii in cateva secunde dar pe mine nu ma deranjeaza sa astept putin atata timp cat scap de amprentele acelea inestetice si de tot felul de chestiute lipite pe unghii.:D Pup.

      Ștergere
  3. Folosesc si eu acest spray pentru uscare de mult timp, iar in momentul de fata e preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia,ma bucur ca si tu faci parte din "clubul" persoanelor multumite de el,din ce am vazut parerile cu privire la acest spray sunt impartite! :p

      Ștergere
  4. Oana, ai fost simpatica tare! M-ai trimis cu gandul la ideea ca orice raceala, tratata sau netratata, dureaza 7 zile! Cam asa pare a fi si cu spray-ul asta...:))

    Imi arde mie de shaga, insa am inteles ce vrei sa spui! Am si eu unul de la Avon (parca?!) - il folosesc foarte rar; cam aceleasi efecte am observat la el; acestuia de la Farmec chiar ii voi da o sansa (daca-mi iese in cale), are pret foarte bun!

    Multumesc pentru review si trimit multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa ceva,Ilda!! :)))
      Ar fi fost bine sa usuce oja in cateva secunde de la pulverizare,dar e imposibil.Ne mai relaxam si noi in timp ce asteptam sa se termine "procedeul",mai punem o masca,mai ascultam o melodie frumoasa,profitam de timp cum putem mai bine!:))
      M-as bucura sa-l gasesti si sa-ti placa si tie!Pupici.

      Ștergere
  5. Il am si eu, nu mi se pare ultra super! Imi place partea uleioasa, dar pt. uscare rapida ma bazez pe Mavadry.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mila,nici mie nu mi s-a parut ceva iesit din comun dar pentru pretul pe care il are,produsul este bunicel!

      Ștergere
  6. Nu-mi place senzatia uleioasa pe care mi-o lasa pe maini. Nu suport sa stau nici macar 2 minute cu ea pe maini, ma spal imediat. L-am folosit de cateva ori, apoi l-am aruncat intr-un sertar si acolo zace si in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pacat ca te deranjeaza aspectul acesta,Maria.Daca ai avea rabdare cateva minute ai vedea ca produsul se absoarbe in totalitate si zona cuticulelor ramane perfect hidratata.Eu zic sa-l scoti de la "naftalina" si sa-i mai dai o sansa,poate te va surprinde in mod placut!

      Ștergere
  7. Hmmm,tentatii peste tentatii:))
    Nu am incercat niciodata un astfel de produs!

    http://descude.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e timpul pierdut,Descude!Am observat ca multe firme au astfel de spray-uri asa ca pana la urma e posibil sa "pacatuiesti" si tu! :D

      Ștergere
  8. Cristina Barbieru19 aprilie 2014 la 07:41

    Nici eu nu am rabdare sa mi se usuce lacul de unghii ..pfff....Mersi pt ca ne-ai spus de acest spray !! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce,Cristina!Daca te-am ajutat in vreun fel cu acest review,ma bucur.Te pup.

      Ștergere
  9. Asa e Mada,apa cu gheata rareori da gres dar ce te faci iarna??Eu sunt atat de friguroasa incat numai gandul de a avea prin preajma un bol cu apa rece ma inspaimanta,dar sa mai tin si degetele inauntru..:))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP