luni, 26 mai 2014

Apă micelară - Garnier [review]

 Bună! 
  
 Dacă în postarea anterioară v-am prezentat demachiantul bifazic de la Garnier astăzi o să vă vorbesc despre sora(mai mică sau mai mare,nu știu care s-a "născut" mai întâi) acestuia și anume loțiunea micelară.Am cumpărat ambele produse în aceeași zi,erau unul lângă altul pe raft,cred că am fost lansate cam în aceeași perioadă. 
   
 Bifazicul l-am tot lăudat lucru pe care o să-l fac și cu apa micelară.Garnier a dat lovitura cu aceste două produse,sunt ieftine și au o cantitate generoasă, "calități" neapărat necesare pe timp de criză si nu numai.:)) 
  

 Înainte să încerc acest produs am mai avut loțiunile micelare de la Corine de Farme,L'Oreal și Bioderma.Și dintre toate cea de la Garnier îmi place cel mai mult.Imediat va spun și ce anume o face să primească din partea mea coroniță.:D 
  
 * Conține 400 de ml iar prețul e mai mult decât prietenos,eu am găsit-o la 3€.Și în România o găsiți la prețuri decente,depinde și de ofertele pe care le prindeți și de magazinele din care o achiziționați. 
  
 * Nu conține parfum (aspect extrem de important,mai ales în cazul tenurilor sensibile) 
  
 * După utilizare nu se simte niciun discomfort,nu există senzația de "strângere" a pielii 
  
* Curată foarte bine machiajul feței și al ochilor 
  
 * Nu irită pielea și nici ochii 
  
 * Nu usucă pielea 
  
 * Nu necesită clătire(deși eu m-am obișnuit să folosesc un gel de curățare ca ultim pas în procesul de demachiere) 
  
 * Nu lasă niciun fel de peliculă incomodă pe piele,aici mă refer la acea senzație de ten "lipicios" 
  
 * Curată machiajul waterproof al feței și al buzelor deși nu promite acest lucru,pentru ochi aveți nevoie de un demachiant bifazic. 
  

   Dacă aveți în plan să achiziționați o loțiune micelară vi-o recomand pe aceasta.Dacă tenul meu super sensibil o adoră,vă garantez că și vouă o să vă placă la fel de mult. 
  
 O săptămâna lejeră să aveți! 
  
 Vă pup. 
 

7 comentarii:

  1. chiar sunt curioasa sa incerc aceasta apa micelara, pare buna si accesibila

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu acum il folosesc pe cel de la Yves Rocher, e primul si singurul demachiant pt ochi incercat. Imi place si nu prea ma deranjeaza senzatia de pleoape uleioase pentru ca oricum revin cu mielara si apoi ma spal.
    Imi place cum arata acesta, cu mov :D Poate il voi incerca pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna foarte bine.De ceva timp ma chinui sa o iau ,dar nu am vazut o prin magazine si am uitat de ea.Dar dupa review-ul tau cred ca o sa o caut cu mai mare atentie.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut curioasa :)
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot zis si eu sa o iau dar niciodata nu am gasit-o la raft :)). Astept acum sa mai termin ce am si apoi o sa o achizitionez si eu! Sper sa o gasesc intr-un final :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Micelara Garnier e trecuta pe lista mea (dupa ce termin tonicul vesnic :)) ).Si la noi se gaseste la un pret mai acceptabil decat Bioderma (in jur de 22-23 de lei,parca).
    Multumim pentru review scumpis.
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP