luni, 5 mai 2014

Cremă facială calmantă Rheacalm - A-DERMA [review]

 Bună! 
  
 Zilele acestea am pregătit pozele pentru o postare cu produse consumate și,ca de fiecare dată,mi-am dat seama că multe dintre ele nu au avut parte de review-uri deși  le-am fotografiat cu mult timp în urmă.Așa că o să le iau pe rând și o să le dedic postări separate celor care mi s-au părut mai interesante. 
  

 O să încep cu crema Rheacalm de la A-Derma care m-a surprins în mod plăcut.Nu am descoperit de mult timp produsele de la această marcă,să fie vreo jumătate de an de când le-am văzut prima dată pe unul din rafturile farmaciei pe care o frecventez.Inițial am crezut că e vorba Bioderma,ambalajele seamănă destul de mult,dar la o privire mai atentă am văzut despre ce era vorba de fapt.Și cum îmi place să testez produse noi,în speranța că voi găsi o cremă bună,mi-am luat-o pe aceasta prețul ei fiind în acel moment de 6 € și un pic.Ei bine,mi-a plăcut...și încă mult!În primul rând am apreciat faptul că avea folie de protecție,pentru mine acest lucru e important mai ales la produsele pentru îngrijirea facială. 
  

 Textura e lejeră,intră imediat în piele lăsând-o foarte fină.Mereu am trăit cu impresia că o cremă,cu cât e mai "grasă" cu atât e mai hidratantă,însă odată cu descoperirea acesteia mitul a fost spulberat.Când am început să o folosesc aveam zone uscate pe care le-a calmat si le-a hidratat atat de bine incat cu timpul au dispărut,e singura care m-a ajutat din acest punct de vedere.Mirosul este specific produselor ce nu conțin parfum,ușor acid la început dar în câteva minute dispare complet,oricum pe mine nu mă deranjează absolut deloc.Mai mult de atât,NU conține alcool,parabeni și nici conservanți.Dacă vă mai spun că este și non-comedogenică așa-i că încep să vă conving că merită cumpărată?
 Vreo lună de zile am folosit-o atât dimineața cât și seara după care am scos-o din rutina de dimineață pentru că am început să testez o altă cremă tot de la A-Derma(detalii în curând).Este spornică,cantitatea de 40 de ml vă ajunge pentru cel puțin două luni.Este excelentă ca bază de machiaj pentru că se absoarbe imediat și nu lasă la suprafața pielii niciun fel de peliculă deranjantă.

 Vă spuneam la început că eu am dat pe ea 6 €.Mi-a plăcut de la prima utilizare dar am zis că abia în minim două săptămâni îmi pot face o părere concretă despre ea.În timpul acesta,prețul cremei a ajuns la 15 €.Eu am apucat să mi-o cumpăr exact când apăruse și presupun că erau promoții deși nu era menționat acest lucru.Chiar și așa,crema își merită fiecare bănuț,e singura pe care am folosit-o până acum și căreia nu i-am găsit niciun punct negativ. 
Dacă aveți un ten sensibil si reactiv care se irită cu usurință,acordați o șansă acestei creme,chiar face ceea ce promite,reușește sa calmezea pielea si o ajută sa-și recapete prospețimea si vitalitatea.
  

Dacă sunteți interesate de ea,am văzut că Aoro comercializează această marcă.Probabil că se găsește și prin unele farmacii dar nu știu să vă dau mai multe detalii eu neaflându-mă în țară să mă pot interesa.Oricum,vi-o recomad cu toată încrederea,eu cu siguranță o voi cumpăra din nou. 
  
 Dragile mele,voi ce cremă facială  folosiți momentan,ați găsit-o pe cea potrivită nevoilor tenului vostru? 
  
Să aveți o săptămână ușoară!Vă pup. 

10 comentarii:

  1. Nu cunosteam acest brand.
    Eu folosesc o lotiune tonica Elmiplant, am renuntat la crème deoarece am tenul gras. :(
    Seara folosesc o crema Gerocossen Royal Jelly, parca. :D
    Am pus ochii pe o crema Nivea Q10 energizanta.
    Am avut vreo doua mostre si mi-a placut.
    O saptamana frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am descoperit recent,Carmen,dar sunt foarte multumita de produsele pe care le-am folosit pana acum.Trebuie sa gasesti o crema potrivita tenului tau,chiar daca acesta este gras tot are nevoie de hidratatare.
      Eu cu Nivea nu prea ma "inteleg",mi se par prea parfumate cremele de fata.Oricum,e bine ca ai gasit ceva pe placul tenului tau.Mi-ar placea ca toate brand-urile sa aiba mostre pentru produsele lor. :D
      Pupici.

      Ștergere
  2. Nu am auzit despre aceasta crema.
    In momentul de fata folosesc o crema marca Jason, dar sunt pe punctul de a renunta la aceasta in favoarea unei creme sanatoase 100% naturala.
    Pupicei.
    Te astept In Oglinda.

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti fie pe plac crema pe care o vei folosi,Irina,si sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.Important e sa incercam cat mai multe produse pana dam de cel potrivit tenului nostru.
      Iti multumesc pentru vizita si te mai astept!:*

      Ștergere
  3. Cristina Barbieru7 mai 2014 la 09:03

    Eu nu am folosit acesta crema din pacate , dar ar fi pe lista , dar trebuie sa stea la rand, atat de multe am trecute pe lista de cumparaturi ..:d Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect,draga mea.Si lista mea de cumparaturi e imensaaa!! :))
      Dar daca gasesti un coltisor liber pe acolo sa treci si aceasta crema,chiar merita incercata!
      Te pup.

      Ștergere
  4. Acum folosesc una Gloire cu o textura foarte interesanta, nu se gaseste in Romania, din cate stiu, iar inaintea ei am folosit de la Bioten, ieftina si buna (cel putin ca senzatie).
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Bioten imi plac si mie dar cum nu locuiesc in tara mi le cumpar destul de rar.Intr-adevar,unele sunt chiar bune...ca sa nu mai zic de pret!:)
      Te pup.

      Ștergere
  5. Acum aflu despre acest brand si imi trezeste interesul, dat fiind faptul ca esti foarte incantata de rezultate! Daca avea si SPF... :) Vrabia malai viseaza! :))

    Eu folosesc crema lift hidratanta de zi, cu spf 15 - Gerovital H3 Evolution. Seara, crema lift ultra activa - Aslavital. Cea din urma e prietena veche de tot, cea dintai capata deja un statut clar (am folosit cateva borcanele).

    Multumim pentru review!
    Pupicei, draga mea Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,acum folosesc o crema cu spf 15 tot de la acest brand.Desi nu e o protectie ridicata macar exista!Oricum,imi place la fel de mult ca si aceasta.Eu sunt tare bucuroasa ca am descoperit produsele A-DERMA,sunt foarte multumita de ele!
      Retin recomandarile tale! Pupicei

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP