vineri, 16 mai 2014

Produse terminate

   Bună!! 
  
 În ultima perioadă am reușit să strâng câteva recipiente ale produselor pe care le-am terminat.Oricât de puține ar fi eu tot sunt mândră de mine când reușesc să scriu postări de genul acesta. 

  
 Acum că ați văzut poza de grup o să vi le prezint mai în detaliu și o sa va spun câteva cuvinte despre fiecare în parte,așa cum v-am obșinuit. 

  
 Cu gelul de dus Deliplus nu o să întru în amănunte mai ales că nu se găsește în România,e foarte ieftin 1€ recipientul de 1l,însă usucă pielea.L-am folosit ca săpun de mâini amestecat cu următorul gel despre care o să vă vorbesc și anume cel cu extract de castravete și ceai verde de la Dove.Am avut deo spray-ul din această gamă și mi-a plăcut tare mult mirosul fapt ce m-a făcut să-mi doresc și un produs de curățare.Deși gelul în sine e bun,curată bine,e cremos și face o spumă bogată,mirosul nici nu se compară cu cel al spray-ului sau cel puțin așa l-am perceput. 
 Despre gelul de duș cu unt de shea și vanilie de la Dove vă spun că este MI-NU-NAT,cremos și cu un miros dulceag tare plăcut!O să-l mai cumpăr de multe ori,sunt convinsă de asta! 


  Șamponul H&S sigur vă e cunoscut,cred că multe dintre voi ați încercat măcar o variantă.La acesta mi-a plăcut mirosul de măr verde,în rest nu e vreun produs WOW.Face spumă suficientă,curată bine și cam atât.Am avut o perioadă în care nu am mai folosit H&S iar acum senzația a fost că usucă o idee cam tare părul. 
 Noroc cu balsamul de la Garnier "Goodbye Damage",alt produs ieftin și eficient.Lasă părul foarte fin și plăcut parfumat.Mi-a plăcut mult de tot,o să încerc și restul produselor din această gamă. 

  
 Loțiunile de corp cu ciocolată și aloe nu mi-au plăcut așa că le-am folosit pentru a-mi face loțiune de duș,v-am arătat metoda mea aici
 Gelul exfoliant energizant de la Garnier mi-a provocat coșuri așa că l-am folosit pentru corp și nu am avut niciun fel de problemă.Miroase foarte bine,a citrice și nu e agresiv,exfolierea e blândă.Îmi pare rău că nu mi s-a potrivit pentru ten. 

  
 Gelul de curățare Ultrafacial de la Kiehl's a fost preferatul meu luni bune.Eu mă plictisesc repede de un produs iar acesta mi s-a părut un fel de sac fără fund.Aproape 8 luni l-am folosit doar pe el și chiar dacă mi-a plăcut vreau să încerc altceva.Mai multe detalii despre el găsiți în această postare
 Loțiunii micelare de la Bioderma nu i-am mai făcut review,sunt convinsă că deja ați încercat-o sau sau cel puțin ați citit despre ea.E bună dar mă așteptăm la ceva mai mult din partea ei după ce am văzut-o așa de lăudată.Personal,mi-a plăcut mai mult cea de la L'Oreal
 Crema Rheacalm de la A-DERMA e una dintre descoperirile recente.I-am dedicat un review separat deși am cam întârziat cu el.Nu se putea să nu vă spun și vouă cât de mult mi-a plăcut. 

  
 Dizolvantul de la Biocura(marcă proprie Aldi) curăță bine lacul de unghii și nici nu le usucă însă miroase ÎNGROZITOR!Mi-a luat ceva timp să-l termin având o cantitate destul de generoasă,200 de ml. 
 Deo spray-ul de la Cien(marcă proprie Lidl) mi-a plăcut,o să încerc și celelalte variante. 

  
 Serul de păr pentru vârfuri uscate de la Avon îl folosesc de atât de mult timp încât mi se pare că m-am născut cu el sub braț.O să-l cumpăr mereu,nu e neapărat cel mai bun ser pe care l-am încercat până acum însă îmi place,e un produs de care mă leagă și unele aminitiri,v-am spus că de multe ori asociez un miros cu diverse evenimente. 
 Despre crema de mâini de la Cutex v-am vorbit recent,dacă aș folosi o cremă specifică hidratării acestei zone cu siguranță aș cumpăra-o. 

  
 Dischetele demachiante Deliplus și cele Auchan mi-au plăcut însă pe cele Satessa(Aldi) nu am putut să le folosesc decât pentru îndepărtarea lacului unghii,nu le-am suportat pe piele. 

  
  Toată iarna am folosit untul de cacao,atât în stare pură cât și amestecat cu alte uleiuri sau unturi vegetale.Îmi place mult însă preferatul meu rămâne uleiul de cocos.Pentru mine e clar un must,l-am aplicat pe corp,mâini dar de cele mai multe ori pe păr.Pe față nu am îndrăznit să-l folosesc mai ales că am citit că ar fi comedogenic.Oricum,e foarte bun,chiar vi-l recomand!
 Apa de trandafiri am folosit-o ca atare,pe post de loțiune tonică.Mi-a plăcut dar nu aș mai cumpăra-o pe aceasta pentru că e destul de scumpă și are o cantitate mică. 
  
Cam cu aceste produse m-am "luptat" eu în ultima vreme.Sper să voi ați fost mai hărnicuțe din acest punct de vedere. 

Un week-end minunat să aveți,dragilor!

Vă pup.

30 de comentarii:

  1. Oana, pe mine ori ma parasit mandria ori m-a cuprins lenea ori am obosit si nu mai tin pasul! :)) Am fotografii cu n-sprexece mii de produse, s-au terminat si altele intre timp dar... nu m-am mobilizat sa scriu postarea! Au si fost angajamente ce trebuie respectate, am vrut sa scriu numai despre ce am eu chef...si uite-asa! :))

    Mi-ai amintit de acel ser Avon, l-am folosit si eu vreme buna. Untul de cocos...YES!Cum te-a tinut 8 luni un gel de curatare??? Pai e magic, zau asa! Eu azi mi-am luat unul Avene, premiera! Prima impresie - buuunaaa! Si am senzatia ca va fi spornic!

    Fata harnica si constiincioasa, te felicit si te pupacesc!
    Sa ai zile de weekend frumoase si insorite, Oana! :)

    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi cate-un strop din fiecare,Ilda..crede-ma ca stiu(prea bine poate) cum e.:))
      Sa vedem totusi partea plina a paharului si anume ca ai terminat multe produse.O sa fie mare bataie de cap cand trebuie sa scrii despre ele daca sunt intr-un numar mare dar pana la urma te mobilizezi tu,spor,timp si inspiratie sa ai!
      Uff,mi-a parut etern acest gel de curatare si asta in conditiile in care am fost multumita de rezultatele obtinute cu el.Acum stateam si ma gandeam intr-o zi daca asta de 150 de ml m-a tinut 8 luni cel de la Eucerin pe care vreau sa-l cumpar in curand cata "viata" o sa aiba cu aproape 90 de ml in plus?:D
      Un sfarsit de saptamana minunat sa aveti si voi,draga mea.Pupici.

      Ștergere
    2. Aoooleuuu, "m-a parasit"! Am privit ingrozita!!! :))

      Ștergere
    3. :)) Se intampla si la case mai mari,Ilda! Graba e de vina..stiu din proprie experienta! :D

      Ștergere
  2. Cristina Barbieru16 mai 2014 la 21:10

    Din tot ce ai prezentat aici , am folosit foar gelul de dus Dove si serul de la avon , sunt foarte bune ambele produse ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca parerea ta este aceeasi,Cristina.Se intampla de multe ori ca unele produse sa nu fie pe placul tuturor,dar cred ca acestea doua sunt iubite de majoritatea persoanelor(din ce-am mai citit si eu).:D
      Pupici.

      Ștergere
  3. Si mie imi este intotdeauna greu sa strang produse.Si eu ador felul de dus cu unt de shea si serul de la Avon.Inca nu am incercat apa micelara de la Bioderma,dar cred ca o sa sar peste.O sa o testez pe cea noua de la Garnier.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca bine faci,Georgiana! Momentan o folosesc pe cea de la Garnier si vreau sa-ti spun ca e tare buna!Ca sa nu mai zic de raportul cantitate/pret.
      Te pup.

      Ștergere
  4. Cate bunatati :) O seara minunata si weekend placut!!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele dintre aceste bunatati mi-au cam lasat un gust amar,Erika! :D
      Dar nu-i bai,din "greseli" invata omul..:)
      Un weekend perfect sa ai! Pup

      Ștergere
  5. Ai fost harnica :)
    Eu am terminat untul de cacao si am cumparat un ulei de cocos . Sper sa il iubesc :D
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho,aproape ca-ti pot garanta ca o sa inceapa o frumoasa relatie de iubire intre tine si uleiul de cocos! :)) Eu am mare incredere in el,acum sper sa nu-ti franga inima..:p
      Pupici,Ana.Un sfarsit de saptamana reusit iti doresc!

      Ștergere
  6. Oh, my God, cate produse! A trebuit sa le pui gramada ca sa incapa in prima poza:))). Bravo, tine-o tot asa:))). Ma tenteaza Kiehl si A-Derma. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu sunt atat de multe,Olivia!Le-am ingramadit eu asa ca sa-mi fie mai usor sa le fotografiez dar mi-am dat seama ca-s putine cand le-am pus pe "grupuri".:D
      Pe ambele ti le recomand din suflet,gelul de curatare e spornic,chiar nu m-am zgarcit cu aplicarea lui ba din contra..uneori l-am folosit si de mai multe ori pe zi.
      Pupici.

      Ștergere
  7. Si eu am avut gelul acela de dus Deliplus (cumparat din Spania) si chiar mi-a placut, din fericire nu mi-a uscat pielea :D Si deodorantele de la Cien sunt destul de bune pentru cat sunt de ieftine. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil e si din cauza faptului ca pielea mea este mai sensibila,oricum e singurul gel de la Deliplus pe care l-am incercat si nu mi-a placut.Majoritatea sunt foarte bune,chiar am fost multumita de ele.Ai dreptate,deodorantele Cien fac parte din categoria "ieftin si bun",cel putin acesta pe care l-am incercat si eu.:D
      Pupici.Un sfarsit de saptamana linistit iti doresc!

      Ștergere
  8. ai fost foarte harnica :) serlu de la Avon l-am avut si eu de cateva ori si intr-adevar da dependenta, te astept si pe blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai terminat ceva produse, am avut si eu serul de varfuri de la Avon, mi-a placut mai ales mirosul.

    Gya

    RăspundețiȘtergere
  10. Cate produseeee :x.Ai fost tare harnica iubita,felicitari!Eu mai am 2 luni pana posez goliciunile :D.
    Gelul de dus de la Dove cu crastavete l-am avut si eu,miroase super bine,iar pe cel cu shea si vanilie il am in travel size si contrar asteptarilor,chiar imi place cum miroase :D.
    Mult spor sa ai la terminat produse,pentru a mai face astfel de postari yamy :D.
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca si eu tot cam in doua luni o sa mai fac o postare de genul acesta.Ma "misc" greu,ce sa fac...:)) Chiar ma mir cum de unele fete reusesc sa termine atat de multe produse intr-un timp scurt.Ori nu e normal,ori sunt eu ciudata! :))
      Te pup,scumpo!:*:*

      Ștergere
  11. Multe, multe produse ai terminat! :)
    Am si eu untul de cacao Mayam. Nu-l mai termin odata! M-am saturat de el! :))
    Am folosit si apa de trandafiri, si da, asa e, recipientul e foarte mic. Oricum, parca trebuia s-o termini in 15 zile de la deschidere. Eu o foloseam toata ziua pentru ca am tenul gras. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai mie nu mi se par atat de multe,Carmen.Bine,asta in comparatie cu ce vad la alte fete care posteaza lunar produsele consumate. :D
      Untul de cacao mi-a placut,nu mi-am dorit cu atat ardoare sa scap de el.:))

      Ștergere
  12. Gelurile de dus de la Dove imi plac mult si am avut si eu balsamul de la Garnier Goodbye Damage si mi-a placut foarte mult, mirosea frumos si lasa parul fin :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa incerc si celelalte produse din gama Goodbye Damage,sper sa fie la fel de bune! :D

      Ștergere
  13. Eu am aruncat recipientele goale din lipsa de timp si stiu ca ma urnesc greu cu timpul asta de postare, asa mi-am zis ca nu va fi o rubrica stabila. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai arunc din recipiente fara sa-mi dau seama.Chiar daca scriu de un an,inca uit faptul ca am blog si ca-mi sunt necesare si dupa ce le-am consumat.:))

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP