vineri, 25 iulie 2014

Review & Swatch : Wet'n'Wild - Walking On Eggshells

 Bună! 
  
Nu știu cum sunteți voi dar eu de fiecare dată când începe sezonul de primăvară-vară îmi fac promisiunea că o să încep să folosesc farduri colorate și că o să port machiaje mai îndrăznețe.Dar cum dintotdeauna am folosit culori neutre parcă am rămas setată pe un singur tip de make-up,cel natural.Și zilnic,ca un roboțel,folosesc tonuri de maro și nude-uri.Am vreo 5 palete de genul acesta dar știți și voi cum stă treaba,niciodată nu par a fi suficiente.Ultima mea achiziție în materie de palete a fost trio-ul de la Wet'n'Wild în nuanța  Walking on Eggshells.


 Am tot citit că ar fi bune fardurile de la această marcă și am rămas cu gândul la ele până într-o zi în care am prins o ofertă de genul 3x1 și am pus mâna pe cutiuța mult dorită. 
 Sunt tare mulțumită de alegerea făcută,fardurile sunt împărțite în trei pastiluțe imprimate cu numele zonei în care se aplică fiecare nuanță(pe pleoapă,în pliu și sub sprâncene pentru a ilumina zona).


Culorile sunt superbe,pigmentate și cremoase de ți-e mai mare dragul să lucrezi cu ele.Se blenduiesc rapid iar machiajul durează intact pe parcursul întregii zile.Eu nu folosesc primer ca și bază ci creionul în nuanța Milk de la Nyx și nu am niciun fel de problemă,fardurile nu se strâng în pliurile pleoapei și nici nu "curg".Ce-mi mai place foarte mult la aceste farduri e faptul că nu sunt prăfoase,nu trebuie să suflu de fiecare dată  pentru a îndepărta excesul. În schimb,m-a dezamăgit pensula care e cam "smotocită" și prea mică pentru a putea fi utilizată.Burețelul l-am mai folosit uneori însă nici el nu excelează la capitolul calitate. 

cu blitz 

fără blitz

Toate nuanțele sunt sidefate(a nu se înțelege sclipicioase) și pot fi purtate atât ziua cât și seara fără niciun fel de problemă. 
Ce nu știu să vă spun este prețul exact al acestei palete,cred că am dat vreo 3 € după ce a fost aplicată reducerea prețul întreg fiind de aproximativ 4-5 €.Oricum,pentru calitatea fardurilor chiar și prețul întreg mi se pare acceptabil ca să nu spun chiar mic. 
  
Voi ați încercat până acum produse de la Wet'n'Wild?Cum vi s-au părut? 
  
Vă pup. 

19 comentarii:

  1. E o paleta faina, am vazut de WW si pe alte nuante, am una similara de la Maybelline si mi-e arhisuficienta pe langa paletele colorate. In vacanta e nelipsita. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe nuante frumoase,Mihaela,eu mi le-as dori pe toate! :D
      De la Maybelline chiar nu am avut palete insa ador rimelurile lor. :) Pupici.

      Ștergere
  2. Foarte reusita paletica!De multa vreme mi-o doresc(chiar nuanta aceasta) insa pare ca a disparut de pe toate site-urile. Numai nu reusesc sa o gasesc...
    Sa o folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana,inainte se gaseau pe makeup-shop.ro dar am vazut ca nu mai sunt in stoc.Poate reusesti sa dai de ea pana la urma,sigur o sa fii multumita de ea.:)
      Te pup.

      Ștergere
  3. Inainte,foloseam culori cat mai...turbate :)) pentru machiajul ochilor,dar acum m-am cumintit (chiar nu stiu motivul :)) ).Pentru zi folosesc de cele mai multe ori tus negru,rimel si creion dermatograf negru pt linia apei,dar luna aceasta am redescoperit un fard atat de simpatic,intr-o culoare de alb-rozuliu,pe care l-am purtat pe toata pleoapa.
    Imi place paletuta ta,are culori frumoase si purtabile :).
    Te pup scumpo :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu o perioada in care foloseam o combinatie de fard si rimel albastru,iti inchipui cat de horror aratam. :)) Insa de cativa ani folosesc cel mai des nuante pamantii,mi se potrivesc cel mai bine.:)
      Te pupacesc si eu.:*

      Ștergere
  4. am si eu o paleta cu nuante de verde si-s multumita de ea. am pozele facute de cateva luni, dar inca n-am reusit sa postez despre ea, rusine sa-mi fie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt frumoase si nuantele de verde,astept sa citesc parerea ta detaliata despre paletica! :)

      Ștergere
  5. Ce draguta e paleta si culorile sunt frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase nuantele . Nu am incercat produse de la Wet'n'Wild :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate in viitor o sa le incerci,Ana.Sunt si nuante de roz si mov..:D
      Te pup.

      Ștergere
  7. Arata foarte bine,chiar mi-as dori sa o incerc.Si mie imi plac mult culorile naturale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa reusesti sa o achizitionezi,Cristina.Sunt convinsa ca ar fi pe placul tau.:)

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Si eu,Mila! Nu am ochi (de fapt pensule) decat pentru ea. :D

      Ștergere
  9. Paletutele wet n wild sunt minunate,am si eu 3 si sunt foarte multumita de ele♡ la fel zic si eu ca vara o sa port numai machiaje colorateee dar nu e asa :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Paletutele wet n wild sunt minunate <3 si eu am una <3

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP