vineri, 30 mai 2014

Dezamăgiri...

 Bună,fetelor! 
  
Niciodată nu am fost o persoană cumpătata atunci când vine vorba de cumpărături.Deși în ultima perioadă am încercat să mă documentez și să caut mai multe opinii despre un produs înainte de a-l achiziționa tot se mai întâmplă să o dau în bară.
  
 Așadar,astăzi o să vă arăt câteva produse care m-au dezamăgit.Din fericire nu sunt multe,oricât de rele mi s-ar părea unele cosmetice încerc să le găsesc o întrebuințare,cel mai mult urăsc să le arunc aproape nefolosite. 

  
 Spuma cu keratina lichidă de la Anian am primit-o la achiziționarea unui șampon din aceeași gamă.Mă așteptăm la o consistență ca cea a spumelor de păr însă nici vorbă,este un produs aproape lichid.Nu îmi place absolut deloc,oricum aș folosi-o și orice cantitate aș pune în păr îl îmbâcsește și-l usucă foarte tare. 

  
 Despre fixativul Cien Extreme am citit păreri pozitive dar mie mi s-a părut bun de...aruncat.Părul rămâne în primă fază lipicios iar gradul de fixare e minim.În plus,nici mirosul nu e tocmai pe gustul meu. 

  
 Top coat-ul de la Rimmel l-am primit cadou acum ceva timp.Singurul mod în care îl pot folosi e ca bază de unghii,când îl aplic la sfârșitul manichiurii subțiază(diluează oja) iar dacă ștampilez modele pur și simplu le "împrăștie".Și dovada: 
  
  

 Șamponul Platinum Strength de la TRESemmé este super lăudat dar mie mi-a provocat mătreață și mâncărimi ale scalpului.Acum îl folosesc doar pentru îndepărtarea produselor de styling,de la jumătatea părului în jos,evit să ating rădăcina. 
  

 Lacul de buze Apocalips a apărut recent și în România iar fetele care l-au încercat s-au declarat încântate de el.E posibil să fiu singura căreia nu-i place dar nu reușesc să-i găsesc niciun aspect pozitiv.Îmi scoate în evidență imperfecțiunile buzelor,se adună inestetic(la mine apare efectul "crackle"),miroase ciudat și durează maxim jumătate de oră aplicat.Am încercat să-l folosesc în combinație cu alte rujuri/gloss-uri însă nu e chip să obțin vreun rezultat acceptabil.Îmi pare rău de el,nuanța(100 Phenomenon) e superbă! 
  
  Cam astea-s dezamăgirile de care am avut parte în ultimele luni.Eu zic că e de bine,doar 5 produse în condițiile în care am cumpărat câteva(a se citi mai multe decât îmi trebuiau). 
  
 Sunt curioasă,voi când ați avut parte de ultima experiență neplăcută cu un produs cosmetic și care a fost acela? 
  
Să aveți  zile senine și să vă bucurați de week-end! 
  
 Vă pup. 

12 comentarii:

  1. ai cateva dezamagiri pe lista; bine ca ne-ai spus si noua despre ele :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie de ajutor postarea,in scopul acesta am scris-o! :)
      Pup.:*

      Ștergere
  2. Of, asa sunt si eu..chiar daca citesc 1000 de bloguri, tot nu pot spune ca fac cumparaturi "cu cap" de fiecare data, asa ca am dat si eu peste cateva..dezamagiri..
    Top coat-ul acela este incredibil...ar trebui sa ajute, nu sa strice tot!
    Ce ma bucur ca nu am luat Apocalipsul :D M-au tentat mult fetele din blogosfera, insa atunci cand am ajuns in magazin am "incercat" putin cu degetul si am avut aceeasi senzatie pe care ai descris-o tu..se aseza foarte urat pe micile crapaturi care altfel nici nu s-ar fi observat...
    So..mersi pentru articol, o sa tin minte :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu sunt extraordinar de incantata de rujurile Apocalips. Imi plac asa si asa, dar nu m-au dat pe spate. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai recenta dezamagire e gelul de dus cu migdale de la Yves Rocher. Imi place culoarea lui, imi place textura insa ii urasc mirosul...
    Am pandit pentru mult timp produsele Apocalips insa nu m-am lasat tentata! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu aveam pe lista de cumparaturi Lacul de buze Apocalips :(
    Nu imi amintesc ultima dezamagire cosmetica . In general cumpar produsele dupa ce ma documentez bine :)
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
  6. In afara de gloss-ul Apocalips nu am incercat nimic.Desi iti spun ca ma asteptam la mai mult de la Anian si Tresemme ,atat de laudate.Eu de gloss sunt destul de multumita,poate ai nimerit tu un produs mai putin reusit.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Apocalips am vazut si eu ca sunt laudate si intentionam sa iau unul, dar am citit mai multe review-uri si am retinut aspectele negative, care erau cam aceleasi cu cele enumerate de tine. Samponul probabil este bun, dar esti tu mai sensibila. Despre top coat nici nu vreau sa ma pronunt...e de ajuns ca am vazut poza cu unghiile:). Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sincer nu ma pot stapani si le arunc, daca nu-mi plac, pt. ca se intampla, normal, sa cumpar ceva ce nu functioneaza. Cateodata mai dau din ele, dar nu prea am cui, aici in Finlanda, asa ca, daca vad ca stau degeaba pe raft o perioada indelungata de timp.. la gunoi cu ele! Mai nou imi plac rujurile Bourjois Rouge Edition Velvet, am 3 nuante, pe care le port fie aplicate cu o pensula in strat subtire, pt. ca nu sunt adepta culorilor puternice in general, fie cu pensula din dotarea sticlutelor, in 2 straturi, cand "mi se pune" pata de buze mai "strong". Aplicate in al 2lea fel dureaza foarte mult, ma bucur ca sunt chiar ok!

    RăspundețiȘtergere
  9. Scumpo,cat ma bucur ca ai facut aceasta postare,pentru ca Apocalips m-a innebunit de cand a aparut la noi :D.Peste tot il vedeam laudat :).Aveam vise ca imi voi cumpara macar doua nuante (nude si rosu) si abia asteptam sa ajung intr-un oras adevarat ca sa mi-l iau :D.
    Daca usuca buzele si mai are si acel aspect de "crackle",clar nu e pe gustul meu.
    In atat de multe :D produse se mai strecoara si cateva dezamagiri,dar e important ca au fost putine in raport cu numarul de produse cumparate :).
    Te pupacesc draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ca n-am luat fixativul Cien. Eram gata-gata sa-l iau. Am ales unul Alverde din DM.
    Si eu urasc sa arunc produsele aproape intregi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca am dat peste aceasta postare :D. Am fost tentata de samponul de la Tresemme, mai ales ca am vazut ca a aparut si pe site-ul triodeluxe. Dar, probabil ca o sa spun pas, avand un scalp sensibil si mofturos, probabil imi va face si mie matreata.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP