miercuri, 8 ianuarie 2014

Descoperirile lui 2013


Buna!!

Desi aceasta postare ar fi trebuit sa-si gaseasca un loc pe blog inca de anul trecut,pe principiul ca niciodata nu-i prea tarziu,o sa va arat astazi ce "comori" am descoperit eu in 2013.Am incercat multe produse noi(pentru mine) insa cele pe care o sa le vedeti mai jos mi-au placut mult si o sa le tot cumpar de acum incolo.


Despre demachiantul de ochi de la Babaria v-am vorbit in aceasta postare.A fost o perioada in care nu l-am mai gasit in magazine dar acum este din nou in posesia mea.
Crema Rheacalm de la A-DERMA este cel mai nou produs pe care l-am introdus in rutina de ingrijire a tenului.Am descoperit-o spre sfarsitul anului dar cu siguranta o s-o folosesc mult timp de acum incolo.Hidrateaza bine,intra rapid in piele si e non-comedogenica.
"Cutiuta cu minuni" de la Oriflame mi-am dorit-o de mult timp si ma hotarasem sa mi-o cumpar.Insa Vany parca mi-a citit gandurile si mi-a daruit-o,alaturi de alte "bunatati".De atunci o tin mereu in geanta si am in ea un aliat de nadejde.:D
Deo spray-ul Dove go fresh e o alta descoperire ce m-a bucurat enorm.Ador mirosul pe care il are si mai ales protectia oferita.Ce-i drept,nu l-am incercat vara insa eu sper sa-mi fie de ajutor si in zilele toride.
Va povesteam aici despre bb cream-ul pentru par de la Pantene.V-am spus ca imi place,ca sunt multumita de raportul calitate-pret si parerea mea a ramas neschimbata.E un produs ce nu o sa-mi lipseasca nici in 2014.
Gelul de curatare de la Kiehl's este ceva mai scump(18 euro) dar avand in vedere ca il folosesc de aproape 3 luni si nu am consumat nici jumatate din cantitatea initiala eu spun ca merita.O sa va zic mai multe despre el intr-un review separat.
Tratamentul leave-in cu ulei de argan de la Avon a reusit in putin timp sa ocupe un loc fruntas in topul produselor de ingrijire a parului.Deocamdata va spun ca este ieftin si bun,mai multe detalii veti afla in curand.


Uleiurile vegetale mi-au salvat de multe ori pielea(la propriu).Am folosit diverse combinatii,insa preferatele mele raman cel de jojoba si cel de struguri.
Gelul pentru indepartatea cuticulelor si top-coat-ul "better than gel nails" de la Essence au fost prietenii cei mai buni ai unghiutelor mele pe parcursul intregului an(aproape!!).Doua produse ieftine si bune pe care vi le recomand cu drag.
Daca mi-ar fi spus cineva ca o sa ajung sa ador un ruj i-as fi spus ca e cea mai buna gluma pe care am auzit-o(asta in cel mai bun caz :D).Dar iata ca s-a intamplat cu Essence long lasting lipstick.Atat de mult mi-a placut incat i-am dedicat o intreaga postare!

Alte produse pe care le iubesc dar pe care nu le detin momentan ar fi:

Uleiul anti-vergeturi Bio Oil - v-am vorbit despre el acum ceva timp,mi-a placut si o sa-l cumpar din nou cu siguranta.Am vazut ca si voi sunteti interesate de acest produs,postarea respectiva avand cele mai multe vizite pe parcursul intregului an.
Gelul de dus Winter Cocoon de la Avon are un miros atat de placut si delicat incat nu pot decat sa-l iubesc si sa-l tot cumpar de acum inainte.
Apa micelara de la L'Oreal a avut si ea parte de un review,inca pentru vreo doua demachieri imi mai ajunge cea pe care vi-o aratam aici,dar o sa o cumpar iar cu siguranta.
Masca hidratanta cu capsuni si frisca de la Montagne Jeunesse e perfecta atunci cand tenul are nevoie de o hidratare extra.In plus ofera si o exfoliere usoara tenului.Daca sunteti in cautarea unui astfel de produs,puteti citi mai multe detalii aici.
Balsamul de par cu avocado de la Garnier este ieftin si foarte bun,singurul minus e ca se consuma destul de repede(in cazul meu).


Cam astea ar fi lista produselor descoperite in 2013 si care m-au impresionatam in mod placut.Am considerat ca trebuie sa le impartasesc cu voi,poate unele dintre ele vor deveni favoritele voastre in 2014.

Voi ce "comori" ati gasit in anul ce tocmai a trecut?

Va pup.

30 de comentarii:

  1. o love cutiuta cu minuni :))
    sunt bestiale <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o iubesc,e multifunctionala si chiar mi-e utila in situatii diverse. :D

      Ștergere
  2. Ah, si eu imi doresc cutiuta cu minuni Oriflame :(desi mai am doua, da o vreau si pe asta. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creaza dependenta cutiuta aceasta din cate observ.Si eu imi mai doresc vreo doua,cu diverse arome.:p

      Ștergere
  3. Tratamentul pentru par e si preferatul meu:)
    Astept cu nerabdare mai multe detalii despre crema de la A-Derma:D:)
    Favoritele mele sunt acestea: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2013/12/produse-favorite-in-2013.html
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In curand o sa ii fac review,Lorena.Am vazut intre timp si postarea ta si ti-am "admirat" favoritele. :))
      Pupici.

      Ștergere
  4. Azi am reusit sa fac si eu postarea cu favoritele anului si "cutiuta cu minuni" se numara printre ele :D,asa ca ma bucur ca iti place si tie.Anul asta vreau sa introduc si eu in rutina apa micelara :).Inca oscilez intre Bioderma si L'Oreal,dar balanta se inclina in favoarea celei de la L'Oreal :).
    Te pupacesc draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of,iar mi-ai adus aminte de apa micelara de la Bioderma.Si eu mi-o doresc tare mult pe aceasta,insa deocamdata ma multumesc cu ce am.Mi-am luat-o din nou pe cea de la L'Oreal.E mai ieftina si destul de buna,zic eu. :D
      Te puuup.:*:*:*

      Ștergere
  5. Am descoperit multe lucruri in 2013 ca acum nu-mi vine in minte ceva :D Si eu am deodorantul de la Dove si imi place. Gama aceasta cu castravete e preferata mea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu abia am descoperit gama cu castravete,desi folosesc de ceva timp produsele Dove.Presimt ca o sa devina si preferata mea. :)

      Ștergere
  6. Dragute "comorile" tale..Si eu folosesc cu placere uleiul de la Avon si combinatiile de uleiuri vegetale de la Mayam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa vad ca avem produse pe care le folosim,ambele,cu placere. :*

      Ștergere
  7. Trebuie sa incerc si eu Cutiuta cu minuni :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da,chiar trebuie!Dupa cum vezi are deja multe fane,sigur o sa-ti placa,Ana! :D
      Te pup.:*

      Ștergere
  8. Hmm..nu am incercat nimic din ce ai tu aici...BB cream-ul pentru par m se pare interesant si-l pun pe lista :D Ulei folosesc de argan, dar cred ca oricare e bun in felul lui.
    Gelul de dus Avon l-am primit intr-o comanda din decembrie, dar pentru ca am fost plecata, n-am apucat inca sa-l folosesc...si parca nu ma indur nici acum, am asa multe deschise :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul de dus e minunat,sunt convinsa ca o sa-ti placa.Si eu am mereu cateva desfacute,insa in momentul in care imi iau unul nou,nu ma pot abtine sa nu-l incerc. :))

      Ștergere
  9. Dintre produsele mentionate de tine iubesc si eu cutiuta cu minuni, tratatementul leave-in de la Avon si gelul de dus winter cocoon. Acum sunt tentata sa incerc top coat-ul si rujul de la Essence.

    PS: O sa faci pe blog postari wedding related? Eu as fi mai mult decat interesata sa citesc despre acest subiect. Se pare ca imi plac nuntile mai mult decat normal si de o luna de cand am fost ceruta in casatorie ma tot uit la rochii, invitatii, decoratiuni, teme etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le incerci sa ne spui ce parere ai despre ele,Oana. :D
      Sa stii ca m-am gandit sa fac postari de genul acesta insa mi-e oarecum teama de cum vor fi primite.Dupa cum stii,la o postare se munceste foarte mult si nu e tocmai placut sentimentul cand te uiti pe statistici si nu vezi ce-ti doresti.
      Si mie imi place(mai mult decat este normal) sa caut detalii despre tot ce tine de astfel de evenimente,atat de mult incat la un moment dat,acum vreo doi ani,am vrut sa-mi deschid o firma de organizat nunti si botezuri. :)
      O sa ma mai gandesc la aceasta varianta si e posibil ca in curand sa incep postari de tipul "Jurnal de nunta".
      Te pup si te astept oricand pe blogul meu. :*

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. Chiar m-a surprins in cel mai placut mod.E un produs bun la un pret mai mult decat accesibil. :)

      Ștergere
  11. Abia astept sa citesc review-ul gelului de curatare de la Kiehl's! Vreau si eu sa mi-l cumpar mai ales ca am citit ca are ingrediente foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi l-am cumparat inainte de a sti ca pe beautypedia este notat cu "best".Oricum,sunt multumita de el,revin in curand cu detalii.Te pup.:*

      Ștergere
  12. Eu n-am incercat decat tratamentul de la Avon, de care ma declar multumita! Si astept BB pentru par si pe rafturile noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma bucur ca am dat de acest produse,de ambele sunt multumita.Unde mai pui ca sunt spornice si deloc scumpe?
      Daca ti-l doresti mult si nu apare in Romania in curand,imi poti spune si ti-l iau de aici.Iar cand vin in tara ti-l trimit. :)

      Ștergere
  13. BB cream pentru par? Wow! Asta da noutate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact,Carmen.Am scris mai multe despre acest produs intr-o postare separata.:D
      Si eu m-am mirat si am fost oarecum sceptica,dar la cate "minunatii" apar in ziua de azi nimic nu ar trebui sa ne mai surprinda. :))

      Ștergere
  14. Stiu ca ai vazut postarea mea despre descoperirile din 2013 care raman favorite si in 2014...
    Am citit cu interes articolul, am gasit cate ceva de notat pe wishlist!
    Am si eu cutiuta cu minuni (primita tot in dar), e o idee buna sa o port in geanta!:)
    Voi cauta acel gel pentru cuticule - essence.
    Apa micelara L'Oreal nu mi-a displacut dar mi-a ridicat niste semne de intrebare si tot dupa Bioderma tanjesc cu disperare...nu o gasesc la oferta! :(

    Pupicei, draga Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa prind si eu oferta aceea de 2x1 cand o sa vin in tara.Imi tot sta gandul la Bioderma,pana nu o incerc nu ma las.:D
      Deocamdata sunt multumita de cea de la L'Oreal,acum ce-i drept nici nu am termen de comparatie.
      Am vazut postarea ta si cum era de asteptat,mi-am notat cateva dintre produse pe wishlist.Se pare ca oricate am avea tot ce vedem "prin vecini" e mai tentant. :))
      Te pup,Ilda.:*

      Ștergere
  15. Bb creamul pt par si rujul long lasting de la Essence sunt pe lista de anul acesta.. poae incerc si balsamul dela Garnier...

    RăspundețiȘtergere
  16. Uleiul de la Avon - la inceput mi-a placut , dupa nu prea ! Adica nu prea ii vad efectul ! In rest sunt tare curioasa in legatura cu uleiurile Mayam !! am tot vazut articole , pe blogguri - ma bate gandul sa le achizitionezi si eu ! :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP