marți, 21 ianuarie 2014

Produse terminate

Buna!

In postarea de astazi scot la inaintare cateva recipiente goale ale produselor pe care am reusit sa le consum in ultima perioada.Nu-s foarte multe avand in vedere ca unele dintre voi consumati acelasi numar de produse intr-o singura luna.Insa eu,ca de fiecare data,sunt tare mandra de mine! :D O sa va spun cateva cuvinte despre fiecare in parte ca doar stiti,vorba lunga..saracia omului!


Aceasta este poza "de grup",in imaginile urmatoare le veti vedea mai in detaliu.


Samponul cu keratina lichida de la Schwarzkopf m-a dezamagit complet,curata bine pe moment insa parul se ingrasa imediat,chiar a doua zi dupa spalare.Singurul plus a fost mirosul destul de placut.
Daca aveti parul blond(decolorat sau vopsit)sigur ati trecut cel putin o data prin etapa galben pui sau portocaliu.Ei bine,pe mine ma ajuta samponul violet Silver Reflex de la Kallos,neutralizeaza tonurile galbui-rosiatice,si-i da o nuanta placuta de gri.O perioada nu-l mai gaseam in magazine(a aparut apoi cu un nou ambalaj) si am fost tare dezamagita.Atunci am gasit o solutie,si anume aplicam doua-trei picaturi de violet de gentiana in samponul obisnuit.Rezultatul e aproximativ la fel.Dar in general,il cumpar pe acesta,il am mai mereu la indemana. 
Samponul hidratant TRESemme a avut parte de un review separat,daca va intereseaza parerea mea despre el,gasiti mai multe detalii in aceasta postare.Nu l-as mai cumpara.
Despre samponul pentru par mixt de la Aussie,v-am scris mai multe aici.Mi-a placut,la vara o sa-l cumpar din nou,cu siguranta.
In ultima vreme ma tot incapatanez sa incerc produse pentru copii in ideea ca ar fi mai blande cu pielea  scalpului.Acesta este al doilea sampon de la Johnson's pe care il incerc,l-am ales pe cel clasic insa nu a fost pe placul meu.200 de ml mi-au ajuns pentru fix 4 spalari si asta pentru ca o cantitate mai mica nu face suficienta spuma.Eu sunt putin cam ciudata,daca un produs nu face multa spuma am impresia ca nu curata suficient de bine.Bine ca nu a fost decat un euro.


Apa micelara de la L'Oreal a fost una dintre descoperirile anului trecut,mi-a placut si am vrut sa o cumpar din nou.Insa m-am oprit la alt produs pentru demachiat.O sa vedeti despre ce este vorba intr-una din postarile viitoare cand o sa va arat ce mi-am mai cumparat.Pana atunci,puteti citi mai multe despre apa micelara aici.
 Demachiantul-gel de la Diadermine a fost un produs cand iubit,cand urat.Cel mai mult m-a deranjat mirosul,sigur nu l-as mai cumpara.Gasiti mai multe vorbe despre el in aceasta postare.
Alt produs descoperit in 2013 si pe care l-am cumparat de cateva ori si sper sa nu-mi lipseasca nici anul acesta este demachiantul pentru ochi de la Babaria.Este extrem de ieftin(putin peste un euro) pentru o cantitate de 200 de ml si isi face treaba excelent.
Cred ca toate ati folosit cel putin o data apa termala de la Avene.Mie imi place sa o aplic pe ten dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei.
Servetele demachiante folosesc destul de rar,insa cand acest lucru se intampla apelez la cele de la Vitesse pentru piele sensibila.Sunt printre putinele care nu  imi irita pielea.
Masca cu capsuni de la Montagne Jeunesse e un produs pe care il laud in stanga si-n dreapta.M-ati "auzit" de multe ori vorbind despre ea si spunand cat de mult imi place,daca ati ratat cumva aceste momente aici gasiti review-ul complet.



Gelul de dus cu minerale de la Deliplus,mi-a placut tare mult.In primul rand,are o nuanta de albastru tare placuta iar mirosul fresh e genial.E perfect pentru a fi folosit vara,chiar duce cu gandul la mare si la soare.
Alt produs pe care il iubesc este gelul de dus cu proteine de lapte de la Lactovit.Imi place mirosul si mai ales ca acesta se mentine cateva ore pe piele.Il mai cumpar,100%.


Lotiunea de corp cu capsuni de la Fruttini mi-a placut tare mult,nu hidrateaza excelent insa are un miros minunat.Intra rapid in piele si nu lasa urme lipicioase.As vrea si un exfoliant de corp din aceeasi gama.
Despre deo spray-ul cu extract de castravete de la Dove am vrut sa va vorbesc intr-o postare,insa am ramas doar cu dorinta.L-ati vazut la descoperirile lui 2013 si v-am spus atunci cat de mult imi place.
Lotiunea reafirmanta de la Nivea am primit-o cadou atunci cand am cumparat un produs anticelulitic,evident,aceeasi marca.Insa nu mi-a placut.Nu intra bine in piele,la suprafata acesteia raman acele "scame" oribile.
Dizolvantul fara acetona de la Cien a fost bun,ca si produs in sine.Spre deosebire de varianta cu acetona aceasta nu mi-a uscat cuticulele si nici unghiile.Insa eu mi le-am luat pe amandoua pentru recipiente.Din pacate,cu ambele am avut aceeasi problema.Pompita se blocheaza si apas in zadar pe acel capacel din plastic.Trebuie sa torn produsul direct pe discheta.Uneori,mi se intampla taman invers,cand apas curge prea multa acetona,ba mai mult de atat "sare" si se imprastie in jur.Nu as mai cumpara-o,prea multe batai de cap mi-a dat.


Numele de Effaclar Duo sigur va este cunoscut daca ati avut vreodata probleme cu vreo invazie de monstuleti.Ei bine,pe mine m-a ajutat aceasta crema doar cateva luni.E posibil ca pielea sa se fi obisnuit cu ea si de aceea sa nu-si mai faca efectul.
Cutiuta cu minuni de la Oriflame am purtat-o mereu in geanta,mai ales de cand frigul si-a facut simtita prezenta.De vreo 5-6 luni o folosesc aproape zilnic in special pe buze si pe maini.Desi cutia este mica,crema e tare spornica.
Crema "Eclat du Jour" e primul produs Clarins pe care l-am folosit.E in varianta mini-size,insa cei 15 ml mi-au ajuns pentru o luna de utilizare zilnica.O sa-i fac un review(sper ca in curand).
Serul Advanced Night Repair de la Estee Lauder e un produs pe care mi l-am dorit tare mult.Voiam sa mi-l cumpar de Craciun insa am avut ocazia sa folosesc inainte o mostra de 7 ml.Timp de o luna l-am aplicat in fiecare seara si ma bucur ca nu mi-am cumparat serul in varianta full-size.Mie nu mi se potriveste.Mai multe detalii o sa va spun intr-o alta postare.
Balsamul de buze de la Essence mi-a placut tare mult pentru felul in care hidrateaza buzele.De cand l-am cumparat a trecut mai bine de jumatate de an.Recent am gasit intr-un folder pozele pe care le aveam pregatite pentru postarea cu review-ul acestuia.N-am mai apucat sa scriu despre el,intre timp l-am terminat iar produsul a si fost retras din colectia permanenta.


Cu greu reusesc sa termin o oja,pe majoritatea le arunc inainte de a se intampla acest lucru.Cum este si cazul ojei crackle de la Flormar.Am fost tare incantata  atunci cand mi-am cumparat-o(acum vreo 3 ani cand abia aparusera astfel de oje),insa nu mi-a placut deloc.Am avut oje crapacioase cumparate din magazine chinezesti care au fost mult mai bune decat aceasta.Dupa cum vedeti e aproape nefolosita.Si asta pentru ca dupa ce o aplic,oja de dedesubt crapa doar pe mici portiuni iar rezultatul e un dezastru.
Oja roz de la Chissa am folosit-o foarte des,mi-a placut atat de mult nuanta incat mi-am luat-o in 3 exemplare.
Base coat-ul de la Essence nu a fost cine stie ce,insa si-a facut oarecum "treaba".Mie oricum nu imi rezista o manichiura mai mult de doua zile,asa ca folosesc acest tip de produse doar pentru a proteja unghiile de o colorare nedorita.Un lucru ce nu-mi place la unele produse Essence e faptul ca dupa cateva utilizari incepe sa se sterga scrisul(cum e si cazul balsamului de mai sus) si sa capete un aspect murdar,neingrijit.

Pfiiii,ca mult am mai scris! :)) Dupa ce fac postari de acest fel imi dau seama ca trei sferturi dintre produsele terminate nu au avut parte de review si tare mi-as dori sa pot scrie mai des ca as avea despre ce.
Sper sa ne "vedem" in curand la inca o postare cu produse terminate.

Va pup.

26 de comentarii:

  1. Vrednica, nu gluma! ;))
    Si eu lucrez la capitolul "produse terminate". Vreau sa scap de multe produse pe care le-am inceput si am uitat sa le termin. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect,Carmen.Exact la fel patesc si eu,incep mai multe produse si mai uit de unele dintre ele.Sa ai spor in continuare si abia astept sa vad si la tine o postare de acest gen.:D

      Ștergere
  2. Vai scumpa mea!Cate produse terminate!Oare o sa ajung vreodata sa termin atatea produse? :D
    Cand vii in tara,te asteapta doua sau chiar 3 cutiute cu minuni :D.
    Te pupacesc draga mea si spor la "consumat" produse :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa multe nu sunt avand in vedere ca le tot strang de vreo doua luni.Cu siguranta o sa reusesti,eu am incredere in tine,stiu ca poti!! :))
      Pupicei.

      Ștergere
  3. Mult de lucru la postarea asta! Te felicit, Oana! Foarte-fooaaarte harnicuta si consecventa!
    De acord in privinta dizolvantului Cien! :P
    Mi-a ramas gandul la acel gel de dus Lactovit! Imi spui, te rog, de unde il cumperi?

    Spor sa ai si in continuare! :)
    Te pup cu drag!

    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda,recunosc,mi-a "mancat" vreo cateva ceasuri.Dar sunt multumita de ce-a iesit.:)
      Majoritatea produselor nu le cumpar din tara,cum e si cazul acestui gel de dus.Eu locuiesc in Spania si le iau de aici.Insa,daca ti-l doresti(din cate stiu nu se gaseste in Romania),cu mare drag il iau si ti-l trimit cand vin acasa,peste cateva luni.Numai sa-mi zici.:)
      Te pup si mult spor sa ai si tu! :D

      Ștergere
    2. Am inteles, Oana!
      Draga mea, iti multumesc din suflet, esti tare dulce si apreciez mult dar...nu vreau sa-ti dau bataie de cap! Sunt convinsa ca ai o multime de oameni la care sa te gandesti, alte treburi, griji!
      Te imbratisez cu drag! Gandul tau bun si intentiile tale frumoase mi-au adus un zambet de bucurie!

      Ilda
      Lavender Thoughts

      Ștergere
    3. Ilda,te asigur ca nu presupune niciun fel de efort pentru mine acest lucru.Chiar mi-ar placea sa-ti pot face o mica bucurie.Pupici.

      Ștergere
  4. Albinut-o :D
    La fel patesc si eu cu ojele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E complicat sa termini o oja mai ales cand ai mai multe in colectie,cum e cazul meu.Dar trebuie sa ne "luptam" si cu ele! :))

      Ștergere
  5. Ai terminat o groaza de produse! ... si eu care vroiam sa incerc dizolvantul de unghii de la Cien!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ai idee de satisfactia pe care o am atunci cand reusesc sa mai termin un produs,pentru mine chiar ca e o mare realizare.:))
      Dizolvantul acesta(fara acetona) e bun,asa cum am spus in postare.Nu am avut probleme cu el,chiar curata bine oja si nu usuca suprafata unghiilor.Recipientul e problema,m-am cam enervat cu el,numai figuri a facut.:)

      Ștergere
  6. Multe produse, ai fost harnicuta :) eu nu ma pot mobiliza sa fac o asemenea postare pentru ca nu rezist sa adun toate produsele goale si le arunc :) si eu am deo-ul Dove si imi place mult. Inca nu am reusit sa termin nicio oja si mi-ar fi mila sa le vad pe terminate si atunci incerc sa le salvez pentru ca imi plac ojele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macy,e prima data cand strang atatea recipiente goale la un loc.Voiam si eu o poza de grup,asta a fost motivatia mea.:)) In general adun vreo 3-4 produse,le fac rapid o poza si ma "despart" de ele.Si tot asa pana adun suficiente pentru o postare.Dar de data asta le-am pastrat pe toate iar cand le-am vazut la gramada bucuria a fost si mai mare.Chiar merita sa incerci,macar o data...e un sentiment placut.Mie nu imi este mila chiar deloc,mi-as dori sa termin cat mai multe oje.Din pacate am adunat cam multicele si nu stiu cand voi avea timp sa le folosesc pe toate.Daca o sa am o fata,i le las mostenire.:))

      Ștergere
  7. Cat de muuulte..o adevarata realizare! Felicitari!
    Te astept si pe la mine :*
    http://chose-to-shine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Mia.Eu termin tare greu produsele asa ca,intr-adevar,este o realizare!
      O sa te vizitez cu drag.Pup.:*

      Ștergere
  8. Cate produse ai terminat! Acum meriti sa te recompensezi cu cateva cumparaturi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca bine zici,Andreea!Deja am inceput maratonul cumparaturilor dar incerc sa fiu cumpatata .Sa vad daca imi si reuseste planul :D
      Iti multumesc pentru vizita si te mai astept pe la mine,oricand iti face placere!:*

      Ștergere
  9. Ce harnica ai fost ! Bravo ! Si eu arunc ojele inainte sa le termin :)
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa,de data aceasta am fost mai harnicuta.:D Chiar m-am tinut de unele produse si am incercat sa le termin cat mai repede.Sper sa o tin tot asa.:))
      Te pup si eu,Ana.

      Ștergere
  10. Oui,ma chérie! :D
    Multumesc,Mada.Se putea si mai bine,dar oricum sunt pe drumul cel bun.Exact asta spuneam si eu cand am folosit primul sampon JB,ca pentru cele trei firisoare de par ale bebelusilor sigur e nemaipomenit. Poate o sa-l mai cumpar cand voi avea unul.:)) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai terminat ceva, nu gluma! :) Si eu incerc sa ma mobilizez sa le fac poza consumatelor, dar uit mereu. :)
    Samponul de la Aussie l-am pus pe lista inca de cand i-ai facut review.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am rabdare sa le adun,mereu ma "impiedic" de recipientele goale,parca imi stau pe creier.De obicei le strang in grupulete de maxim 5 produse,le fac poza dupa care le arunc.:D
      Ma bucur sa aud asta,sper sa reusesti sa-l achizitionezi cat mai curand si sa-ti placa la fel de mult.Pupici.

      Ștergere
  12. ai terminat ceva produse, eu nu sunt asa de harnica :P

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gya,cand e vorba de produse terminate nici eu nu ma aflu printre fruntase,dar in fiecare luna incerc sa-mi depasesc propriul "record".Uneori imi reuseste,alteori nu..:))

      Ștergere
  13. Wow!!O groaza de produse..eu parca niciodata nu termin ce folosesc..!!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP